Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Dalgınsınız Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ekim 2023, Perşembe

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ufak tefek yanlış anlaşılmaların birlikteliğinize zarar vermesine müsaade etmemelisiniz. Sabırlı olduğunuz sürece her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmamanız gerekiyor. Odaklanmanız gereken bir gündesiniz.

Olaylar üzerinde etkinlik göstermekte zorlanmayacaksınız. İçsel sorunlarınızın ve sıkıntılarınızın tamamen geride kalmasıyla beraber başarıya odaklanma şansınız da bir hayli fazla olacaktır. Çabalarınızın karşılığını alabileceğiniz bir gündesiniz.

Maddi durumunuzla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Hata yapmadığınız sürece her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmamanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Otorite konumundaki kişilerle aranızda sorun oluşmamasına dikkat etmelisiniz. İçinde bulunduğunuz durum ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelebilecek olmanız önemli. Kişisel tercihlerinizin genel olarka ön planda olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Daha ciddi yaklaşımlar ortaya koymanız gereken bir gün.

12 Ekim 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün iletişim becerilerinizi kullanarak projelerinizi ilerletebilirsiniz. Duygusal konularda gerçekçi olun ve doğru adımlar atın. Eski arkadaşlarla iletişim kurmak size keyif verebilir.

12 Ekim 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizdeki kişilerin her probleminde yanında oluyorsunuz. Ama arkadaşlarınızın aynı davranışı sergilemediğini fark ediyorsunuz. Bugün bu konu üzerine düşünmek isteyebilirsiniz. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysanız, geçmişte konuştuğunuz bir kişi aklınıza düşebilir ve bu kişiyi sosyal medyadan araştırabilirsiniz. Bugün, dalgın bir ruh halinde olabilirsiniz. Önemli biryapacaksanız eğer, tekrar tekrar kontrol etmenizde fayda var gibi görünüyor.

12 Ekim 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Görüşmelerinizin nasıl sonuçlanacağını hangi kriterlere göre düşünüyorsunuz? Bugün bu soruya vereceğiniz cevaplar, motivasyonunuzu ve duygusal yoğunluğunuzu belirleyecektir. İyi bir şey yapmak isterken, bunu desteklemeyecek düşünceleri ve insanları elemekten çekinmemelisiniz.

12 Ekim 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yaşadığınız olaylar zihinsel olarak sizi yorabilir. Kendi içinizdeki enerjiyi dışa vurmak isteyebilirsiniz. Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırmak size iyi gelecektir. Çocuklarınızla zaman geçirebilirsiniz. Hayallerinizin peşinden gitmek isteyebilirsiniz. Düşünceleriniz sizi engelleyebilir. Gerçekçi davranmanızda fayda var.

12 Ekim 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tertemiz düşünce ve olumlamalar ve yeni yaşam planı gününüzü oldukça güzel hale getirecek. Bilhassa aşk hususunda şanslı olduğunuz bir gün olabilir.

12 Ekim 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınla zaman geçirmek senin için önemli olacak bugün. Sevdiğin insanlarla bir arada olmak zamanın nasıl geçtiğini unutturabilir. Birlikte yeni aktiviteler için plan yapmayı düşünebilirsiniz.

12 Ekim 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hayatınız için yeni bir aşamanın başlangıcı olabilir. Bakış açınız çok daha olumlu görünüyor. Bazı şeylerin mümkün olduğunu ve bunları yapabilecek kapasitede olduğunuzu anlıyorsunuz. Yeni maceralara başlamak ve yeni zorluklarla mücadele etmek, korkutucu olmaktan çok heyecan verici geliyor ve hırsınız yeniden uyanıyor. Bu yeni bir hedefe ulaşmak için mükemmel bir gün. Listenizden en zor olanı seçin ve bugün ona doğru ilerlemeye başlayın. Başarı çok uzakta olabilir ama mutlaka gelecektir. Dostluklar ve gönül ilişkileri de şu anda oldukça iyi bir enerji altında ve üzerinde çalışılması gerektiğini düşündüğünüz bir ilişki varsa bu onunla meşgul olmak için mükemmel bir gün. Tutkunuz ve bağlılığınız bunu çok daha yüksek bir seviyeye taşıyabilir.

12 Ekim 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddesel özgürlüğünüz için, her türlü şartı kendinize hedef olarak belirleyebilir ve harekete geçebilirsiniz. Kişisel isteklerinizle, sosyal olayları kafanızda bağdaştırabilirsiniz. Güçlü enerjiniz ve istekleriniz çevrenizde sorun olabilir.

12 Ekim 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzdeki engelleri her zamanki alışılmış yollarla çözmeye kalkışırsanız çözemeyeceksiniz. Yaklaşımınızı değiştirin. Yeni bir strateji geliştirin ve başkalarının fikrinizi değiştirmesine veya planlarınızla fazla oynamasına izin vermeyin. Çözüm tamamen ulaşabileceğiniz bir noktada. Biraz özgüvenle bu sorunların üstesinden gelebilir ve ipleri yine elinize alabilirsiniz.

12 Ekim 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün yaşam enerjiniz yükseliyor. Aşk, çocuk, tatil veya hobilerinizle ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

12 Ekim 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle kişilik çatışmaları yaşamamak için onun da istek ve ihtiyaçlarına özen göstermeye ve anlayışınızı geliştirmeye çalışın. Kafanızdaki düşünceleri içinizde biriktirmek daha sonra patlama yaşamanıza ve her şeyin daha kötü hale gelmesine neden olabilir. Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınıza karşı öfkeli tavırlar sergilememeye dikkat edin. Bu şekilde sorunlarınıza çözümcü bir yaklaşım sergileyebilirsiniz. Birikiminizle ilgili daha gerçekçi planlar yapmaya çalışın.

12 Ekim 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 56' 18" R
Ay
Boğa
15° 46' 04" R
Merkür
Başak
20° 57' 03" R
Venüs
Terazi
27° 58' 20" R
Mars
Yengeç
09° 40' 25" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 45"
Satürn
Balık
15° 01' 39"
Uranüs
Boğa
27° 05' 39"
Neptün
Balık
28° 30' 11"
Plüton
Oğlak
29° 44' 29"
Chiron
Koç
22° 14' 31"
Lilith
Terazi
09° 18' 35"
True Node
Koç
06° 38' 03"
Son Güncelleme : 21/09/2024 13:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>