Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Aktif Bir Gün Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ekim 2023, Salı

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda daha net adımlar atacaksınız. Huzur ve mutluluk açısından sorun yaşanmayacağını bilmeniz de gerekiyor. Genel olarak her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Mümkün olanlar üzerinde yoğunlaşmaya çalışın.

Mesleki olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedecek olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. İstenmeyen sorunların ve sıkıntıların tamamen geride kalmasını sağlayabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda bazı aksaklıklar yaşanabilir. Fırsatları net olarak değerlendirmek isterken hata yapmaktan da kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özgürlük senin her şeyin. Lütfen özgür olmayı dene. Ruhen, bedenen ve en önemlisi zihnen özgür olmalısın. Zihnin niye hala özgürlüğü reddediyor. Sakın kendini kimseye bağımlı hissetme. Haydi cesaret et. Özgürlük ve kurtuluşun için cesarete ihtiyacın var. Ayrıca kendini anlatmak için tüm ifade olanaklarını özgürce kullan.

10 Ekim 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün duygusal olarak rahatlamak isteyebilirsiniz. Kendinize zaman ayırıp dinlenmek için iyi bir gün olabilir. Aynı zamanda sanatsal yeteneklerinizi ortaya çıkarmak için de uygun bir dönemdesiniz.

10 Ekim 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah erken saatlerde spora veya dışarıda aktif bir etkinliğe katılarak gününüze hareketli bir şekilde başlayabilirsiniz. Özel sektörde çalışan bir Boğa burcuysanız yer aldığınız projelerde inisiyatif almak durumunda kalabilirsiniz. Uzun zamandır evinizi ihmal ettiğinizi düşünüyorsunuz. Akşam saatlerinizi evinizi düzenlemek ve evinizdeki eksiklikleri tamamlamak için kullanabilirsiniz.

10 Ekim 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İsteklerinizin size gelmesi için, yolun diğer kısmından onlara görünüyor olmalısınız. Bugün merakınızı, ilginizi bu konu üzerinde yoğunlaştırmalısınız. Bir seçim yapabilmek için önce fikir alışverişi ve araştırma yapmanız önemli olacaktır. Sosyal ilişkilerinizi etkileyecek bir karar alırken düşüncelerinizi yersiz endişelerden ayırabilmelisiniz.

10 Ekim 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızdaki koşullar gündeminizi meşgul edebilir. Bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir. Ailevi konularda yeni tutumlar belirlemeniz gereken koşullar oluşabilir. Kendi düşüncelerinizi ortaya koymaktan çekinmeyeceğiniz bir gündesiniz. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konuları düzenlemek isteyebilirsiniz.

10 Ekim 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde ikili ilişkilerinizde kendinizi enerjisel anlamda daha rahat hissedebilir partnerinizle doğal ve rahat bir uyum yakalayarak mutlu olabilirsiniz.

10 Ekim 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün beklenmedik buluşmalar ve görüşmeler gündeme gelebilir. Misafirlerin olabilir, bir süredir görüşemediğin arkadaşlarınla iletişim kurabilirsin. Eğleneceğin ve keyifli tesadüflerin kıymetini bileceğin bir gün olabilir bugün.

10 Ekim 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğer bugün ayaklarınız yere sağlam basmıyorsa, başkasının hayallerinin dalgasına kapılma tehlikesiyle karşı karşıyasınız demektir. Arkadaşlarınızın hayattan istediklerini desteklemek bir şeydir ancak onlar için tüm işi yapmak veya onların daha da ilerlemelerine yardımcı olmak için kendi hayallerinizi ertelemek tamamen farklı bir şeydir. Kendi çıkarlarınızı göz önünde bulundurarak hareket ettiğinizden emin olun. Şu anda en büyük önceliğiniz siz olmalısınız. Biraz bencil olmakta bir sakınca yok. Bu, en basit planların bile ters gitme ihtimalinin olduğu durumlardan biridir, bu yüzden içgüdülerinizi takip edin ve gerisini düşünmeyin.

10 Ekim 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde gelişen olaylara karşı değişik düşünceler üretmenize gerek yok. Bazıları farklı gibi görünse de, temelde ihtiyaçların aynı olması, herkesi bir araya getiriyor. Bugün yerinizi ve konumunuzu güzel koruyorsunuz.

10 Ekim 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar planlarınız pek yolunda gitmiyor. Belki de değiştiremeyeceğiniz şeyleri kabullenmeniz gerekiyor. Ama hayal kırıklığınızın sizi kösteklemesine izin vermeyin, bilakis önünüzdeki hedeflere odaklanın. Ulaşmanız biraz daha uzun sürse bile, azim ve sebatla hedefinize mutlaka ulaşacaksınız.

10 Ekim 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İşte fırsatlar var, ama aile meseleleri halledilmesi gereken bir konu. Gününüz harika geçsin!

10 Ekim 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişinin ailesiyle ilgili birtakım sorunları olabilir. O size bir şey söylemese de sizin desteğinize ve ilginize bu aralar ihtiyacı var. Onun ailesiyle konuşup orta yolu bulabilirsiniz. İşi bilmeyen biriyle çalışmanın zorluklarını yaşıyorsunuz. Onun hatalarını düzeltmekten kendi işlerinizi aksattınız. Dayanışmacı özelliklerinizle kendinize yapay sorunlar üretebiliyorsunuz. Paranızı bu kadar dikkatli harcamanız, yanlış eleştirilere yol açıyor. Sağlıklı beslenerek, kalp sağlığınıza katkıda bulunabilirsiniz.

10 Ekim 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 56' 42" R
Ay
Boğa
15° 52' 08" R
Merkür
Başak
20° 57' 49" R
Venüs
Terazi
27° 58' 51" R
Mars
Yengeç
09° 40' 39" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 46"
Satürn
Balık
15° 01' 37"
Uranüs
Boğa
27° 05' 38"
Neptün
Balık
28° 30' 10"
Plüton
Oğlak
29° 44' 29"
Chiron
Koç
22° 14' 30"
Lilith
Terazi
09° 18' 38"
True Node
Koç
06° 38' 03"
Son Güncelleme : 21/09/2024 13:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>