Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Öğrenmeye Açıksınız Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ekim 2023, Pazartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Duygularınızı ifade etmek isterken hata yapacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Birlikteliğinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeniz gereken bir gün.

Mesleki olarak biraz daha sabırlı olmaya çalışın. Düşüncelerinizin sürekli olarak farklılık gösterebileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Olumsuzluklara takılı kalmadığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Etkin adımlar atabilirsiniz.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Her türlü olumsuzluğu geride bırakmalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Kontrollü olabildiğiniz sürece her şeyin istediğiniz gibi olma ihtimali var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Iş ve aşkta sıcaklık, başarı, parlama, neşe, aydınlık ve netlik seni buluyor. Kontrollü, pozitif, canlı ve enerjik bir yaşam döngüsü var hayatında. Güneşin sana hayat veren sıcacık pozitif güçlerini kabul et bugün. Mutlu ve huzurlu oluyorsun yaşayacaklarından dolayı. Sanki bir yaz gününden kalma gibi mutluluğu hatırlıyorsun.

9 Ekim 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün, sosyal etkileşimlerin tadını çıkarabilirsiniz. Arkadaşlarınızla vakit geçirip yeni bağlantılar kurmak için harika bir gün olabilir. İdeallerinizi paylaşmak ve toplumsal konularda etkili olmak için fırsatlar karşınıza çıkabilir.

9 Ekim 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsanları etkilemek ve düşüncelerinizi paylaşmak için harika bir gündesiniz. Öğrenmeye açık olabilir ve yeni konuları keşfetmek isteyebilirsiniz. Bir dil kursuna katılarak veya online eğitim alarak kendinizi geliştirebilirsiniz. İş arayışında olan bir Boğa burcuysanız, yapacağınız görüşme olumlu geçebilir. İlişkisi olan bir Boğa burcuysanız, partnerinizin arkadaş ortamındaki davranışları canınızı sıkabilir.

9 Ekim 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belirlediğiniz bir çizgi her zaman aynı doğrultuda gitmeyebilir. Kendinizi aksi durumlara da hazırladığınızda, bunlar için de fikir geliştirebildiğinizde ilerleyebilirsiniz. Bu noktada, özellikle yeni insanlar ve alanlar konusunda bazı düşüncelerinizi kırmanız değil tümüyle değiştirmeniz işinizi kolaylaştırabilir.

9 Ekim 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Toprak ve emlak konularıyla ilgilenebilirsiniz. Güçlü kişiler sizi destekleyebilirler. İşlerinizi düzenleme fırsatı bulabileceksiniz. Sorumlu olduğunuz konularda hareketlilik yaşayabilirsiniz. İşleriniz için mücadele edebilirsiniz. Sizi daha fazla sorumluluk almaya iten koşullar oluşabilir.

9 Ekim 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar duygusal konularda kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilme fırsatı yakalayacaksınız. Kendinizi duygulara açmak için de uygun bir gündesiniz.

9 Ekim 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanların sana övgüler dizdiğini duymak hoşuna gidecek. Güzel şeyler duydukça kendine olan güvenin tazelendiğini, güçlendiğini göreceksin. Bu durumun seni gerçeklikten koparmasına izin vermemelisin.

9 Ekim 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün gergin durumlara alışmak ve uzaklaşmak isterken üzerinizde bir miktar baskı oluşturabilir. Gün, sizi çok şey yapmaya teşvik edebilir. Bir yandan kendinizi enerjik hissedebilir, sorunları çözmek isteyebilir ve yapılacaklar listenizi doldurabilirsiniz. Sorunlu alanlara göz kulak olursunuz ve dikkat edilmesi gereken ayrıntıları yönetmeye odaklanırsınız ancak bu bir takıntıya da dönüşebilir. Olumsuz duygular ya da karmaşık konular üzerinde durma eğilimine dikkat edin. İnatçılık artık daha derin bir sorunun veya değişim korkusunun belirtisi olabilir ve bunun siz de dahil olmak üzere hiç kimseye faydası yoktur. Hayal kırıklıklarının kaynağına bakmak en iyisidir. Eğer kendinizi değerli bir yaşam için bir görüşe ya da yönteme tutunurken bulursanız, sizi gerçekten rahatsız eden şeyin ne olduğunu düşünün.

9 Ekim 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bulunduğunuz ortamlarda farklı ve özgün kişiliğinizi ortaya koyacak bir yapılanma içinde olacaksınız. Dostlarınızın fikirlerine karşı ilgisiz davranabilir ve kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz.

9 Ekim 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her zamanki davranış şekliniz bu sefer işe yaramadığı gibi, sizi de epey tatsız bir duruma soktu. Alışık olduğunuz sorun çözme yöntemleriniz ne kadar uğraşırsanız uğraşın işe yaramıyor. Bu seferlik bildiğiniz yoldan çıkıp yeni yollar denemeye çalışın. Tam da bunun gibi çetrefilli meselelerde, aradığınız farklı çıkış yolunu bu sayede bulabilirsiniz.

9 Ekim 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün ev, aile konularında bazı sorunlar gerçekleşebilir ancak çalışma hayatınızda ise güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Olaylara karşı çok sert bir tutum sergileyebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

9 Ekim 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partneriniz küçük nedenlerle problem yaratacak tavırlar içine girmeye hiç niyetli değil. Fakat siz ısrarla, yapıcı eleştirileri, suçlama gibi algılamaya devam ediyorsunuz. İş yaşamında zorlu bir dönem sizi bekliyor. Sarsılan itibarınızı yeniden kazanmak için çok çalışmanız gerekebilir. Bu sıkıcı ve stresli dönemde en büyük desteği arkadaşlarınızdan göreceksiniz. Kendinizle ilgili birtakım harcamalar birikiminizi eritebilir. Tuzu kesince neden kilolu durduğunuzu net bir şekilde görebileceksiniz

9 Ekim 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 00' 47" R
Ay
Boğa
16° 52' 50" R
Merkür
Başak
21° 05' 34" R
Venüs
Terazi
28° 03' 55" R
Mars
Yengeç
09° 42' 59" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 01"
Satürn
Balık
15° 01' 19"
Uranüs
Boğa
27° 05' 34"
Neptün
Balık
28° 30' 03"
Plüton
Oğlak
29° 44' 27"
Chiron
Koç
22° 14' 20"
Lilith
Terazi
09° 19' 06"
True Node
Koç
06° 38' 06"
Son Güncelleme : 21/09/2024 15:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>