Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Önceliklerini Belirliyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Haziran 2024, Çarşamba

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 100%

Birlikteliğinizden uzaklaşmak isteyecek ve her şeyin kendiliğinden çözüme kavuşmasını isteyeceksiniz. Aslında ilişkinize verdiğiniz değerin ve önemin gözlerden kaçmayacağı bir gün sizi beklemekte. Ortak noktada buluşmayı başarırsanız, her şeyin daha iyi olmasını sağlayabilirsiniz.

Tembellik etmekten uzaklaşacak ve her alanda kendinizi ön plana koymaya çalışacaksınız. Çözüme ulaşmasını beklediğiniz konularla ilgili adımlar atmaktan geri kalmayacağınız bir gün. Elinizi taşın altına koyduğunuz sürece güç toparlamanız zor olmayacaktır.

Maddiyatla ilgili konularda oluşabilecek her türlü tersliğin üstesinden gelmeye çalışın. Sıkışıklık yaşadığınız anlarda size yardım elinin uzanmasını arzu edebilirsiniz. Dostlarınızla paylaşıma açık olmanız, bunun gerçekleşmesini sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal konularda bazı kararlar almak isteyebilirsiniz. Yaşadıklarınızı kabullenmekle boyun eğmek arasındaki ince çizgiyi gördüğünüzde bu kararlar zorunlu hale gelebilir. Zamanı geçen konular arasına sıkışıp kalmamak için kendinizi, düşünceleri ertelemeyin.

12 Haziran 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Boğa burcundaki kişiler için ilişkilerde daha dengeli ve sabırlı olmak önemli olabilir. Kendinizi ifade etmek için sabırlı ve anlayışlı yaklaşmanız gerekebilir. Aynı zamanda, finansal konularda daha dikkatli ve planlı hareket etmeniz gerekebilir. Bugün, kendinize güvenin ve hedefleriniz doğrultusunda adımlar atmaya devam edin. Enerjinizi olumlu ve yapıcı alanlara yönlendirmeye çalışın. Umarım bugün güzel gelişmeler yaşarsınız, keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

12 Haziran 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fazlaalmadan önce kendi sorumluluklarını planlamayı öğreniyorsun. Hayatında önceliklerini belirlediğin bir döngüden geçiyorsun. Adeta kendini yeniden keşfediyorsun. Hobilerine daha fazla vakit ayırmak için kendine alan yaratacaksın. İlişkisi olmayan Boğa burcuysan, yalnızlığa günden güne daha çok alışıyorsun.

12 Haziran 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik planlarınızın kabul görmesini beklemek sizi motive edebilir. Ancak bunun olmadığı durumlarda sorgulama ya da vazgeçme noktasına gelmemelisiniz. Herkesin aynı şeyi söylemesi, onu doğrulamaz; kendi doğrularınızı ihmal etmeyin.

12 Haziran 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönlenmek isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız konularda harcamalar yapacağınız bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleyebilmek için mücadele içinde olabilirsiniz. Teknik konularla ilgilenebilirsiniz. İş hayatınızdaki değişiklikler sizi etkileyebilir. Güçlü kişilerden destek görebilirsiniz.

12 Haziran 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailevi konularda destek gördüğünüzü görmek sizi mutlu edeceği gibi aynı zamanda kendi içinizde de radikal karar alma cesaretini bulabileceksiniz.

12 Haziran 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Parasal konulara odaklanmak ve farklı kaynaklar bulmak isteyebilirsin bugün. Yeni fırsatları değerlendirmek daha cazip gelebilir. Ancak hayallere kapılmamalı ve adımlarını yere daha sağlam atmalısın. Kesinleşmemiş parasal konularda aceleci olmaman gerekecek bugün.

12 Haziran 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bağımsızlığınızı savunma veya sadece kendi yolunuza gitme ve kendi işinizi yapma arzunuz her zamankinden daha güçlü sevgili Boğa. İşleri halletmek için bu cesaretten ve enerjiden kolayca yararlanırsınız. Nitekim bugün, soğukkanlılık ya da kurallara bağlı kalma yönündeki baskılar özellikle aktif ve bu bir miktar gerginliğe ya da ikileme neden oluyor. Pek çok heyecan verici fikriniz ve planınız var ancak yeni çabalara çok fazla enerji harcamak mevcut sorumluluklarınızın ve projelerinizin gerisinde kalmanıza neden olabilir. Zamanla ortaya çıkmasına izin verilmesi gereken süreçleri zorlarsanız stres yaratabilir, akışa bırakın.

12 Haziran 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizle her zamankinden farklı bir iletişim içindesiniz. Hiç kimseye taviz vermiyor ve isteklerinizde diretiyorsunuz. İnandığınız konularda,başarınızı ikiye katlıyorsunuz. Planlarınızı aktif bir şekilde uygulayacaksınız.

12 Haziran 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize ulaşmada başkalarıyla işbirliği yapmak için en uygun zamandasınız. Bu kişiler arkadaşlarınız, aileniz veyaarkadaşlarınız olabilir. Eğer bu elverişli dönemi parmağınızı bile kıpırdatmadan geçirirseniz, yarım kalan işleriniz gelecekte, kozmik koşulların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde dönüp dolaşıp tekrar sizi bulacak.

12 Haziran 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün ev, aile konularında şanslı olacaksınız. Ancak ani kararlar ve değişimler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

12 Haziran 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizin isteklerini güçlü bir şekilde algıladığınız için, sorumluluk duygunuzu zorlayacak çalışmaları seçerek, çevrenizi olumlu bir şekilde etkiliyorsunuz. Bugün, olaylara kısa yoldan çözüm getireceksiniz. Düşündüklerinizin anında gerçekleşmesini isterken, gergin ve sinirli davranışlarınızla dikkat çekeceksiniz.

12 Haziran 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 42' 36" R
Ay
Koç
27° 10' 20" R
Merkür
Başak
18° 36' 59" R
Venüs
Terazi
26° 26' 24" R
Mars
Yengeç
08° 58' 13" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 14"
Satürn
Balık
15° 07' 11"
Uranüs
Boğa
27° 06' 50"
Neptün
Balık
28° 32' 16"
Plüton
Oğlak
29° 45' 13"
Chiron
Koç
22° 17' 35"
Lilith
Terazi
09° 10' 14"
True Node
Koç
06° 37' 15"
Son Güncelleme : 20/09/2024 07:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>