Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yaşamınızı Düzenliyorsunuz Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Aralık 2023, Perşembe

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak kendinizi dengesizlik içerisinde hissedebilirsiniz. Var olan sorunların önüne geçmeyi başardığınız sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Sınırları tamamen lehinize çevirmek için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmayın. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Maddiyatla ilgili konularda daha ciddi düşünmeye başlıyorsunuz. Elinizdekilerin kıymetini bilerek hareket edebileceğiniz bir süreçtesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Harcama dağılımınızı gözden geçirebilirsiniz. Açık vermeden istediğiniz her şeyi yapmak için hesabınızı bilerek ilerlemelisiniz. İyi hissettiren insanlarla bir araya gelmeye çalışın.

14 Aralık 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjinizi kullanma konusunda oldukça kararlı hissedebilirsiniz. Projelerinizde ilerlemek için motivasyonunuz oldukça yüksek olacak. Ancak dikkat etmeniz gereken nokta, aceleci davranmamanız ve planlarınızı detaylı bir şekilde düşünmenizdir. Sabırlı olun ve stratejik adımlar atın. Ayrıca, bugün sağlığınıza özen göstermeli ve dinlenmek için zaman ayırmalısınız.

14 Aralık 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, iletişim gezegeni Merkür 9. Evinize yaptırımlarda bulunacak. Küçük dağınıklarla uğraşmanız gerekebilir. Eğitim hayatı devam eden bir Boğa burcuysanız, aldığınız eğitimi bir üst seviyeye taşımak isteyeceksiniz. Yeni bir kurs araştırabilirsiniz. Yurt dışına çıkma hayallerinizle ilgili somut adımlar atabilirsiniz. Spiritüel konulara ilginiz artıyor.

14 Aralık 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı alışkanlıklarınızın artık size hizmet etmediğini, sağlığınızı riske attığını bile bile bunları sürdürmemelisiniz. Bir uzman profili, fikrine güvendiğiniz kişiler size bu konuda yardımcı olabilir. Ama yardımı önce siz kendinize yapmalı ve bedeninizin, işinizin, günlük yaşamınızın ihtiyaçlarını bilip bunları kabul etmelisiniz.

14 Aralık 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak için kendinize yeni imkânlar yaratabilirsiniz. Uğraştığınız konularda daha rahat bir şekilde bütünü görebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular siz kısmet getirebilir. Yeni yolculuklar gündeme gelebilir. Kendinizi huzurlu hissedeceğiniz bir gündeminiz var. Akşam saatlerinde daha duygusal olabilirsiniz.

14 Aralık 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizde titizlikle ilerlerken diplomasi ve nezaketi de koruyabilmeniz beraberinde sizihayatınızın vazgeçilmezi haline getirebilir, fazlaca mağrur olmamaya çalışın.

14 Aralık 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaratıcı düşünce konusunda kendini serbest bırakman gerekebilir bugün. Gelişim ve değişim için özgür düşünceyi serbest bırakmalı ve hayal kurmaktan çekinmemelisin. Kendini geliştirmek için önüne çıkan fırsatları değerlendirmeye devam etmek senin için iyi olabilir.

14 Aralık 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün bazı gecikmeler yaşanabilir veya bazı konuların yeniden düşünülmesi gerekebilir. Bugün olası herhangi bir aksilik veya yanlış iletişimle başa çıkmanın anahtarı, her şeyin düzenlemeye ihtiyaç duyabileceğini anlamaktır. Örneğin kendinizi ifade etmek için seçtiğiniz kelimeler gerçek duygularınızı yanlış yansıtabilir. Sizi rahatsız eden veya kafanızı karıştıran bir şey söylenirse açıklama isteyin. İletişimin ters gitmesi veya geçici olarak kolay olmama ihtimalini göz önünde bulundurun. Bazı projeler şimdi bir duraksama yaşayabilir ancak bu, arzularınızı iletme yaklaşımınızı gözden geçirmek için iyi bir zamandır.

14 Aralık 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularla ilgili planladığınız işlerin gündeme gelmesi, sizi rahatlatacaktır. Sınırlarınızın genişlemesini istiyorsunuz. Olaylara yaklaşım tarzınız kendinize özgü olmalı. Yaşamınıza yeni bir bakış açısı gelecektir.

14 Aralık 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizi uğraştıracak bazı sıkıntılarla karşılaşacaksınız. Birileri sizin aleyhinize hareket ediyor veya sırf varlığıyla bile sizi rahatsız ediyor olabilir. Ama siz karşılık vermediğiniz sürece, bu gibi anlık engeller hayatınızı ne derece etkileyebilir?

14 Aralık 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; seyahat, eğitim, iletişim, yurt dışı veya hukuk alanlarında ani güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz aydın olsun.

14 Aralık 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hoşlandığınız kişiye yakınlaşmakta tereddütleriniz var. Bugün görüşmek için fırsat çıkabilir, bu sefer hamle yapmak için düşünmeyin! İş yaşamınızdaki insanların işbirliğinden çok duygusal desteklerine ve onaylarına ihtiyacınız var. Arkadaşlarınızla etkili konuşmalar yapabilir, geleceğe yönelik kişisel planlarını paylaşabilirsiniz. Yaptığınız harcamaları azaltmaya niyetiniz yok gibi. Birine verdiğiniz parasal destek, sizi sıkıntıya düşürebilir. Kendinizi çok bitkin hissetmenizin nedeni kafeinli içecekler.

14 Aralık 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 59' 42" R
Ay
Boğa
01° 31' 48" R
Merkür
Başak
19° 09' 27" R
Venüs
Terazi
26° 47' 44" R
Mars
Yengeç
09° 08' 02" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 18"
Satürn
Balık
15° 05' 54"
Uranüs
Boğa
27° 06' 33"
Neptün
Balık
28° 31' 47"
Plüton
Oğlak
29° 45' 03"
Chiron
Koç
22° 16' 53"
Lilith
Terazi
09° 12' 11"
True Node
Koç
06° 37' 25"
Son Güncelleme : 20/09/2024 14:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>