Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Şüphecisiniz Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Aralık 2023, Cuma

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak kendinizi dengesizlik içerisinde hissedebilirsiniz. Var olan sorunların önüne geçmeyi başardığınız sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Sınırları tamamen lehinize çevirmek için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmayın. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Maddiyatla ilgili konularda daha ciddi düşünmeye başlıyorsunuz. Elinizdekilerin kıymetini bilerek hareket edebileceğiniz bir süreçtesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal olarak daha sakin hissedebilirsiniz. İş yaptığınız, sosyal olarak paylaşımda bulunduğunuz kişilerle bir araya gelerek hem keyif alabilir hem de bir şeyler öğrenebilirsiniz. Yeni bilgiler demek yeni tecrübeler demektir, bunun üzerine çalışmalısınız.

15 Aralık 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Boğa burcu için olumlu bir gün olacak. İş yaşamında ve kariyerinde olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. Yaratıcılığınızı ve yeteneklerinizi ortaya koyabileceğiniz bir gün olacak. İşbirlikleri ve ortaklıklar da destekleniyor. Ayrıca, finansal konularda da şanslı olabilirsiniz. Gelirinizi artırmak için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Aile ilişkilerinde ise sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak dinlenmek ve stresi azaltmak için iyi bir gün olabilir. Genel olarak, dengeli ve huzurlu bir gün sizi bekliyor. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

15 Aralık 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini yapan bir Boğa burcuysanız yapacağınız yeni anlaşmalar yoğunluğunuzu arttırabilir. Çalışan bir Boğa burcuysanızyerinizdeki olaylara karşı genellikle şüpheci yaklaşıyorsunuz. Geçmişte yaşadığınız bir konuda sezgilerinizin sizi yanıltmadığını fark edeceksiniz. Ailesinden uzakta yaşayanlardansanız akşam saatlerinde akrabalarınızla ilgili şaşırtıcı haberler alabilirsiniz.

15 Aralık 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşamadığınız her şeyi daha kötü hale getirecek kararlardan uzak durmalısınız. Zayıflayamadığınız için yeme bozukluğuna dönüşen alışkanlıklar, kendinizi gösteremediğiniz için size uygun olmayan davranışlar edinebilirsiniz. Bunun bir çözüm olmadığını görmeli, yaşadığınız sorunları ya da konuları fark edip bunların gerekliliklerine göre hareket etmeyi öğrenmelisiniz.

15 Aralık 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni konular ilginizi çekebilir. Özgürleşme isteği içinde olabilirsiniz. İlgili olduğunuz alanlarda harcama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi yeniden toparlamak isteyebilirsiniz. Yeni fikirlerinizi etrafınızdaki insanlarla paylaşabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular zamanınızı alabilir. Sorumlu olduğunuz konular için mücadele vermeniz gerekebilir.

15 Aralık 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda sevildiğinizi hissedeceğiniz bir gündesiniz. İş hayatınızda karizmanız ön plana çıkabilir ve beklediğinizden de büyük bir olumlu intiba bırakabilirsiniz.

15 Aralık 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün ilerledikçe bir şeylerin daha rahat ilerlediğini de görebilirsin. Günün başında zor gibi duran meseleler, günün ortasında ve sonunda daha rahat bir şekil alabilir. Bu süreçte senin kendi enerjini yüksek tutman önemli olabilir.

15 Aralık 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün zihinsel iç görüler açısından güçlü ve bunlar çoğunlukla kişisel yaşamınız, kendinizle olan yakın ilişkiniz, korkularınızın, bağımlılıklarınızın ve bağlılıklarınızın farkındalığı etrafında dönüyor. Bu şeylere ilişkin vizyonunuz aniden gelişebilir ve hayatınızı daha iyi yönetmek ve sorunlu alanlarla baş etmek için fikir ve stratejiler artık güzel bir flaşla karşınıza çıkabilir. Yararlı fikirler ve destek odak noktasındadır. Başkalarına benzersiz yaklaşımınız onların adalet duygusunu ortaya çıkarır. Tartışmalar, istişareler, beyin fırtınası ve diğer kişilerarası problem çözme ve karar verme süreçleri artık harika bir şekilde başarılı olabilir.

15 Aralık 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşka çok önem veren bir kişi olarak, duygularınızın her zamankinden çok daha yoğun olacağını bilmelisiniz. Yeni bir arayış içinde, partiden partiye koşarken, katılacağınız toplantılarda birçok kişinin dikkatini çekeceksiniz.

15 Aralık 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

15 Aralık 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa, seyahat, eğitim, iletişim, yurt dışı veya hukuk alanlarında ani güzel gelişmeler yaşanabilir. Gününüz aydın olsun.

15 Aralık 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beklenmedik bir şekilde partnerinizle ilgili olaylar bir anda gündeminizi doldurabilir. Bu durum karşısında sorunların üstesinden gelebilmek için, gerçekten sakin, sabırlı olmalı ve olayları alttan almalısınız. Birlikte çalıştığınız size haksızlık yapan biri, sonradan hatasını kabul edip, özür dileyecek. Bu tür davranışlar yüzünden zaman zaman çalışmaktan soğuyorsunuz. Talih oyunlarında şans sizden yana. Biraz spora ihtiyacınız olduğunu unutmuş gibi davranıyorsunuz.

15 Aralık 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 00' 31" R
Ay
Boğa
01° 44' 13" R
Merkür
Başak
19° 10' 60" R
Venüs
Terazi
26° 48' 45" R
Mars
Yengeç
09° 08' 30" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 21"
Satürn
Balık
15° 05' 50"
Uranüs
Boğa
27° 06' 33"
Neptün
Balık
28° 31' 46"
Plüton
Oğlak
29° 45' 02"
Chiron
Koç
22° 16' 51"
Lilith
Terazi
09° 12' 16"
True Node
Koç
06° 37' 25"
Son Güncelleme : 20/09/2024 14:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>