Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Öfkelisin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Eylül 2024, Pazar

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk hayatınızda bugün, ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir, ancak bunları büyütmeden çözmeyi başaracaksınız. Sorunların geride kalmasıyla birlikte mutluluğa ulaşmanız daha da kolaylaşacak. Güzel gelişmelerle dolu bir gün sizi bekliyor.

Bugünve kariyer alanında, etkin adımlar atmaktan çekinmeyecek ve istenmeyen sorunları çözmek için çaba göstereceksiniz. Gelişmeler üzerinde etkin olma şansınız oldukça fazla. Her şey yavaş yavaş istediğiniz yönde şekillenmeye başlıyor.

Bugün, gelir ve gider arasındaki dengesizlikleri gereğinden fazla büyütmekten kaçınmalısınız. Sorumluluklarınızın bilincinde olmanız gereken bir gündesiniz. Odaklanmaya çalışmak, finansal durumunuzu düzene sokmanıza yardımcı olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize çizdiğiniz yolu gözden geçirebilirsiniz. Sorumluluklarınızın ağır gelmesinden ya da bu sorumlulukların hedefinizle ilgili olmamasından rahatsızlık duyabilirsiniz. Kararınızı kesinleştirmeden önce aile büyükleriniz, akıl hocalarınız ve sizin için önemli sayılan kişilerle görüşerek farklı bir fikir elde etmenizde fayda var.

15 Eylül 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi daha huzurlu ve dengeli hissedebilirsiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirmek keyifli olabilir ve ilişkilerinizde uyum içinde olabilirsiniz. İş ve kariyer konularında kararlarınızı gözden geçirmek için güzel bir gün olabilir, içgüdülerinize güvenebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeye devam edin ve beslenme düzeninize özen gösterin. Hayatın tadını çıkarmak için fırsatlar yakalayabileceğiniz bir gün olabilir.

15 Eylül 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Korkuların artarken merhamet duygunu ön planda tutmaya özen gösteriyorsun. Duygusal olarak tahammülünün azalabileceğini belirtirken; ani ve kesin karar almadan önce soluklanman gerektiğini vurguluyor. Masa başı çalışıyorsan sırt ve bel ağrıların artabilir, kendine uygun bir spor düzenine geçmek isteyebilirsin.

15 Eylül 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayat kendiliğinden akıp gider gibi görünürken aslında arka planda bir çaba vardır. Bugün kendinize o çabayı gerçekten ortaya koyup koymadığınızı sorun. Maddi beklentileriniz, alacaklarınız ve planlarınızla ilgilenmek için bugün yapacağınız görüşmelerin, uygulayacağınız stratejilerin üzerinden geçebilirsiniz.

15 Eylül 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi yeni konulara açabilirsiniz. Başkalarından farklı düşünceler öğrenmek hayatınıza ve imkanlarınızla kolaylıklar getiriyor.

15 Eylül 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda istikrarlı bir gidişat istiyorsanız öncelikle mevcut problemleri kabul etmeli ve düzeltmek için aksiyon almalısınız.

15 Eylül 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusal konuların sizin için önemini konuşmak isteyebilirsiniz. Bir sorumluluğun arefesinde olmak hissiyle barışın. Bu size bir adım atacağınız zaman yapabileceklerinizi kolaylaştırma fırsatı verecektir.

15 Eylül 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün bazı şeyleri çok kişisel algılayıp algılamadığınızı düşünmeniz gerekebilir. İlerlemenizi engelliyor gibi görünen durumlara ve insanlara karşı daha hassas olabilirsiniz. Yaratıcı dürtüler güçlüdür ve kendinizden şüphe etmeyi dizginleyebilirseniz bunlarla çok şey yapabilirsiniz. Günün tadını çıkarmak, bazen yarım bıraktığınız şeylerle ilgili endişeler yüzünden tehlikeye girebilir. Sezgilerinizi dinlemeniz gerekir fakat bazen bazı hisler sadece bir korkuyken içgüdüsel bir his gibi görünebilir. Mutluluğunuzu ve neşenizi başkalarıyla paylaşma arzusu gündeminizde.

15 Eylül 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hızla gelişen olaylar var hayatında. Seçenekleri çok dikkatli değerlendirmen ve kendine zaman ayırman gerekiyor. Beklediğin yaratıcı çözümler sana geliyor. İletişim ve sanatla ilgili başarılı olacağın çok şey var senin için. Kendine güven, ödüller ve terfiler sana geliyor. Sanat ya da mesleğinle ilgili çok güzel başarılar kazanıyorsun.

15 Eylül 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde üstlendiğiniz her şeyde başarılısınız. Aldığınız önemli kararlar hep doğru çıkıyor. Ancak projeler üzerinde çalışırken ihtiyaç duyacağınız süreyi de mutlaka ayarlamalısınız. Enerji dolusunuz! Keyfinize bakın – dışarı çıkın, yeni yerler keşfedin. Arkadaşlarınızdan size katılmalarını isteyin – moraliniz yükselecektir. Sonuçta, kendinize oldukça güveniyor ve sakin hissediyorsunuz. Bu avantajı, mükemmel durumdaki zindeliğinizi sürdürmekte kullanın.

15 Eylül 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün kariyer,hayatınızdaki süreçlerde ilişki ve ortaklıklardan desteklenebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

15 Eylül 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal yoğunluğunuzu karşı cinse ifade etmek konusunda çok başarılı olduğunuz söylenemez. İlişkinizde daha mutlu olmak için düşüncelerinizi sevgilinizle paylaşmalısınız. İş konularında ilginç gelişmeler gündemde. Beklediğiniz gibi gelişen olaylar sizi heyecanlandırabilir. Çok büyük beklentiler içinde bulunmazsanız, karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendireceksiniz. Birikiminizle ilgili daha gerçekçi planlar yapmaya çalışın. Acılı ve yağlı yiyecekler midenizi ağrıtıyor

15 Eylül 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 20' 08" R
Ay
Yengeç
17° 35' 52" R
Merkür
Akrep
14° 41' 42" R
Venüs
Yay
06° 35' 08" R
Mars
Yengeç
25° 26' 35" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 42" R
Satürn
Balık
13° 09' 36"
Uranüs
Boğa
26° 13' 54"
Neptün
Balık
27° 40' 54"
Plüton
Oğlak
29° 40' 20"
Chiron
Koç
20° 49' 25"
Lilith
Terazi
12° 50' 02"
True Node
Koç
06° 23' 43"
Son Güncelleme : 23/10/2024 09:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>