Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Açık Sözlüsün Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Haziran 2023, Perşembe

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişiye destek olman gerekebilir bugün. Karşındaki insana anlayışla yaklaşmak ve onun sıkıntılarına çözüm bulmak senin için önemli olacak. Sevdiğin kişiyi mutlu etmek önceliğin olabilir.

İş alanınızdaki yetenekleriniz ve becerikliliğiniz bazı çözümsüzlüklerin üzerinize yıkılmasına neden oluyor. Bugüne ertelenmiş bir destek sözünün birkaç gün daha gecikmesi söz konusu olabilir.

Parasal konularda ayağının yere daha sağlam basması gereken bir gün olacak. Ortada herhangi bir sıkıntı veya ekstra masraf olmasa da kendini sağlama almalı ve geleceğini düşünerek hareket etmelisin.

Bugün sağlığına öncelik vermelisin. Herkesin yediği yemekleri yemek yerine kendine iyi geleceğini bildiğin gıdalar tüketmek sana daha iyi bir enerji katabilir. Başkalarının standartlarına göre yaşamamalısın bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini hazır hissetmesen de bazı şeyleri halletmek için biraz zorlayabilirsin. Günlük sorumluluklarını yerine getirmek ve yapman gereken şeylere zaman ayırmak seni biraz yoracak. Ancak günün sonunda senin için önem taşıyan konulara odaklanabileceksin.

15 Haziran 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün özellikleve kariyer konusunda büyük kararsızlıklar yaşayacağınız bir gün olacka. Motivasyonunuzun kaybolmasına izin vermeyin. Uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir proje nihayet sonuçlanacak. Yeni projeler için şimdiden hazırsınız.

15 Haziran 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün istikrarlı ve pratik bir ruh hali içinde olabilirsin. Planlı ve düzenli hareket etme isteği hissedeceksin. Bugün kendinle baş başa kalmak isteyeceğin bir gün. Bireysel hareket etme isteğin, bazı çalışma arkadaşlarının senden uzaklaşmasına neden olabilir. Ay, bugün burcunda konumlanıyor. Bugünlerde eşininhayatıyla ilgili önem haberler alacaksın.

15 Haziran 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumluluklarınızın artması sizi strese sokmuş olabilir. Bunlardan korkmak ya da bunları reddetmek yerine neler yapabileceğinizi düşünmelisiniz. Kariyerinizi iyi bir noktaya getirmek, işinizi ve kazancınızı garanti altına almak istiyorsanız elinizi taşın altına koymalısınız.

15 Haziran 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konuların üzerinde daha fazla zaman harcayabilirsiniz. Yeni niyetler ortaya koyacağınız zamanlar var. İkili ilişkileriniz önem kazanabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçebilirsiniz. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla toplanıp, keyif aldığınız konulara yoğunlaşabilirsiniz.

15 Haziran 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili sorumluluklarınızı bir arada ilerletmeniz ve aynı anda bir çok şey yapmanız gerekebilir. Sakin ve dingin kalmayı denemenizde fayda var.

15 Haziran 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni teknolojilerle daha fazla haşır neşir olabilirsin. Teknolojinin işini kolaylaştırması daha rahat çalışmanı sağlayabilir, seni daha fazla konfora alıştırabilir. Geriye kalan zamanı nasıl değerlendireceğin tamamen sana düşecek.

15 Haziran 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünün üretken enerjisi, sorunları çözmek ve yolunuza devam etmek için size gereken gücü sağlıyor. Yakınınızdaki insanlarla gizli sorunlar veya diğer gerilimler su yüzüne çıkarsa bunu çok fazla büyütmemeye çalışın. Problemler daha büyük bir kaos halini almadan öncefarkına varmak yardımcı olabilir. Sorunlarınızdan kaçmak yerine çözmek için çaba gösterin ancak biraz mola verebilirseniz veya biraz kendinizi şımartabilirseniz, daha güçlü bir şekilde savaşabilirsiniz. Bugünün ilerleyen saatleri sizi kendinize getirmek için oldukça iyi olabilir. Gün, duygularınızı genişletiyor, kendinizi ifade etme, eğlenceli ve heyecan verici bir şeyler yapma arzusunu ortaya çıkarıyor.

15 Haziran 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizle ilgili sorular kafanızı kurcalıyor. Her ansorunlarıyla boğuşmak sizi yoruyor, Fakat sonuç istediğiniz gibi olunca, keyfiniz hemen yerine geliyor. Bugün olaylara daha derin ve anlamlı bakmayı isteyeceksiniz.

15 Haziran 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizdeki insanları motive edebilirsiniz. Ama kendi ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmeyin, çünkü hedefleriniz bugün her zamankinden daha belirgin bir şekilde ortaya çıkacak. Enerjiniz bulaşıcı ve başkalarının da dikkatini çekeceksiniz. Fikirlerinizi coşkuyla kutlayıp eğlenmemeniz için hiçbir sebep yok. Ama bunu alışkanlık haline getirmeyin. Şu anda kendinizi formda hissetseniz de, hayatın zevklerine fazla kapılırsanız sağlığınız zarar görebilir.

15 Haziran 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa burcu, deneyimlerinin ilişkiler yerine kariyerine faydası var. Zamana özgürleşebilirsin ve durumunu değiştirmek için cesur bir karar alabilirsin. Olayları net göremiyor olabilirsin.

15 Haziran 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi ifade ederken, ketum davrandığınız için, çevrenizde bir giz oluşturuyorsunuz. Ay'ın bulunduğu konum, parasal konulara daha fazla ağırlık verdiğinizi gösteriyor. Kazançlarınız konusunda duygusal tatminler sağlayacağınız işler yapmak istiyor, taviz vermek istemiyorsunuz.

15 Haziran 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 35' 44" R
Ay
İkizler
09° 54' 29" R
Merkür
Başak
24° 05' 53" R
Venüs
Akrep
00° 02' 14" R
Mars
Yengeç
10° 36' 52" R
Jüpiter
İkizler
20° 54' 23"
Satürn
Balık
14° 54' 16"
Uranüs
Boğa
27° 03' 56"
Neptün
Balık
28° 27' 22"
Plüton
Oğlak
29° 43' 34"
Chiron
Koç
22° 10' 19"
Lilith
Terazi
09° 29' 51"
True Node
Koç
06° 39' 02"
Son Güncelleme : 23/09/2024 06:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>