Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Detaycısın Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Haziran 2023, Pazartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün aşkta sürprizlerle karşılaşabilirsin. Eğer hayatında kimse yoksa yeni bir insan ile tanışman olası. Eğer bir ilişkin varsa, sevdiğin kişinin seni mutlu etme çabaları kalbini yumuşatacak.

Aşırı bir yorgunluk içindesiniz. İşlerinizin bir kısmını üzerinizden atmak istiyorsunuz. Bunun için daha yetkili birisiyle görüşeceksiniz. Görüşme sonunda içiniz rahatlayacak. İş yaşamınız çok düzgün, çok istikrarlı.

Bugün parasal konularda kendine bir sınır çekmen gerekecek. Gerek harcamalar gerekse birikimler olsun, parasal olarak aşırıya kaçmaman gerekebilir. Kime ne kadar para verdiğinin hesabını tutman da işine yarayabilir.

Bugün kendini iyi hissedeceğin bir gündesin. Esneme hareketleri ve bir yürüyüş sana çok daha iyi gelecek. Yapacağın egzersizler seni yormayacak, aksine sana daha fazla enerji katacak bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Parasal konulara odaklanmak ve farklı kaynaklar bulmak isteyebilirsin bugün. Yeni fırsatları değerlendirmek daha cazip gelebilir. Ancak hayallere kapılmamalı ve adımlarını yere daha sağlam atmalısın. Kesinleşmemiş parasal konularda aceleci olmaman gerekecek bugün.

12 Haziran 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün duygusal olarak güçlü bir denge yakalayabilirsiniz. Kendinizi sevdiklerinizle birlikte keyifli anlara adayabilirsiniz. İlişkilerinizde açık iletişim kurmak, duygusal bağları derinleştirmek için önemlidir. Empati yeteneğinizi kullanarak karşılıklı anlayışı güçlendirebilirsiniz.

12 Haziran 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Detaycı yapın sayesinde, tüm ayrıntılara hâkim olacaksın. Bu sayede neyin önemli neyin önemsiz olduğunu da belirleyebilirsin. Kendi işini yapan bir Boğa burcuysan, yeni yatırımların peşine düşebilirsin. İş arayışında olan bir Boğa burcuysan, maddi olarak kendini dizginlemeye çalışman, stres yaratabilir. Finansal konulara dikkat etmek ve tasarruf yapmak da önemli olabilir. Kararlılığını koruyarak işlerini sürdürebilir ve hedeflerine doğru ilerleyebilirsin.

12 Haziran 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizin ihtiyaçları ve düzenlemesi konusunda hem zamanınız hem de maddi imkanınız olabilir. Bugüne kadar yapamadığınızı düşünmek yerine adım atmayı tercih edebilirsiniz. Yaşadığınız yeri, yaşadığınız ilişkileri en iyi hale getirmek için çabaladığınızda bunun geri dönüşlerini de ona göre alabilirsiniz.

12 Haziran 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendi iç dünyanızla ilgili konular önem kazanabilir. Nedenini bilmediğiniz olaylar gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde olgunlaşma içinde olabilirsiniz. Olayların niye bu şekilde ilerlediğini fark edebilirsiniz. Acele karar vermekten çekinebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda gizli kalmış durumlar yaşanabilir.

12 Haziran 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizle alakalı olarak da yine strese dayanıklılık, sabır ve neşe özellikleriniz ön plana çıkabilir ve üstlerinizin gözünde pozitif yönlerinizle var olabilirsiniz.

11 Haziran 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaş ortamınla ilgili sıkıntılar yaşaman olası bugün. Başkalarının kendi sorunlarını senin üstüne atmasına izin vermemelisin mesela. Herkesin kendi yaptığının sorumluluğunu taşımasını sağlamak genel olarak daha doğru olabilir.

12 Haziran 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Pratik ve yaratıcı olanı birleştirmek bugün sizin için doğal bir yetenek. Huzurlu ve sakinleştirici durumlara, sohbetlere yöneliyorsunuz ve güzel nitelikleriniz ön plana çıkıyor. Her zamankinden daha fazla iç görünüz takdir ediliyor ve arkadaşlarınızdan ilham almanız mümkün. Tomurcuklanan bir projenin heyecanı da sizi şevkle doldurabilir. Gün, farklılıklarınızdan öğrenmenize de yardımcı olur. İşinizde veya projelerinizde daha fazla memnuniyet ve tatmin bulmak daha kolaydır. İster duygusal ister pratik olsun, sorunlara yaklaşımınız bütüncül ve sezgiseldir.

11 Haziran 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcılığınızı doğru kullandığınız zaman, konuları kısa sürede çözüyorsunuz. Dostlarınızın yardımı olmadan finans konularınızı tek başınıza halletmek istiyorsunuz. Düşünceleriniz farklı ve kolay ifade etmenin yollarını bulmalısınız.

12 Haziran 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize ulaşmada başkalarıyla işbirliği yapmak için en uygun zamandasınız. Bu kişiler arkadaşlarınız, aileniz veyaarkadaşlarınız olabilir. Eğer bu elverişli dönemi parmağınızı bile kıpırdatmadan geçirirseniz, yarım kalan işleriniz gelecekte, kozmik koşulların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde dönüp dolaşıp tekrar sizi bulacak.

12 Haziran 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Ev, aile, gayrimenkul veya aşk konularında harika gelişmeler sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

12 Haziran 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjinizi olumlu yönlendireceğiniz bir gün içindesiniz. Zorlamalar karşısında kendinizi çok iyi frenlemelisiniz. İsteklerinizdeki artışların doğrultusunda kendinizi kanalize ettiğiniz zaman, başarınızın yükseleceğini biliyorsunuz. Bugün, romantik bir gününüz

12 Haziran 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 40' 38" R
Ay
İkizler
11° 03' 52" R
Merkür
Başak
24° 15' 10" R
Venüs
Akrep
00° 08' 20" R
Mars
Yengeç
10° 39' 37" R
Jüpiter
İkizler
20° 54' 39"
Satürn
Balık
14° 53' 55"
Uranüs
Boğa
27° 03' 51"
Neptün
Balık
28° 27' 14"
Plüton
Oğlak
29° 43' 31"
Chiron
Koç
22° 10' 06"
Lilith
Terazi
09° 30' 24"
True Node
Koç
06° 39' 04"
Son Güncelleme : 23/09/2024 08:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>