Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Çevreni Düzenliyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ağustos 2024, Cuma

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak beklenmedik gerginlikler gündeme gelebilir. Birlikteliğiniz söz konusu olduğunda herhangi bir sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli. Yaklaşımlarınızı biraz olsun dengelemeniz gerekmekte.

Mesleki açıdan dikkatleri üzerinize çekme şansınız var. Normalden daha farklı yaklaşımlar ortaya koyabilirsiniz. Ayrıca, gün içerisinde sınırların da yeniden belirlenebileceğini unutmamalısınız. Daha sabırlı olmaya çalışın.

Parasal durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Gelişmeler üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz takdirde herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacak olmanız da önemli. Sorun yaşamayacağınız bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğitim ve seyahat konularında geçmişteki engeller tekrar gündeme gelebilir. Yeni bilgileri öğrenme ve eski yöntemleri güncelleme konusunda dikkatli olmalısınız. Kendinizi geliştirmek için yeniliklere açık olmaya çalışın.

16 Ağustos 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Boğa burcu için duygusal anlamda derinlemesine düşüncelere dalabilirsiniz. İçsel dünyanızla ilgili konular üzerinde odaklanmak ve duygularınızı daha iyi anlamak için zaman ayırmak size iyi gelebilir. Ayrıca bugün, yakın çevrenizdeki insanlarla ilişkilerinizi güçlendirebileceğiniz bir gün olabilir. Anlayış ve empatiyle yaklaşarak iletişiminizi kuvvetlendirebilirsiniz. Kendinize ve duygularınıza zaman ayırmak sizi daha mutlu ve huzurlu hissettirebilir. Umuyorum ki bugün güzel gelişmeler ve keyifli anlar yaşarsınız.

16 Ağustos 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır ara verdiğin sağlıklı beslenme rutinine yeniden dönmek isteyeceksin. Evdeki eskilerini tamamlamak için alışverişe çıkıyorsun. Eskilerini listelemek alışverişte işini kolaylaştıracak. Yakın çevrendeki bir kişin seni kıskandığını fark edeceksin. Çevrende haset duygular besleyen kişileri istemiyorsun.

16 Ağustos 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük rutininizde vehayatınızda eski alışkanlıklarınızı gözden geçirmeniz gerekebilir. Sağlığınıza ve işinize dair eski davranışlarınızı analiz ederek, daha dengeli ve sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemek için adımlar atabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla uyumlu çalışmaya özen gösterin.

16 Ağustos 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizi farklı konular meşgul edebilir. Yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. İlişkilerinize özen göstermeniz gerekebilir. İsteyerek sorumluluk alacağınız bir gündesiniz. İşlerinizi ilerletmek isteyebilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konulara yönelebilirsiniz. Duygusal olarak biraz karışık hissedebilirsiniz.

16 Ağustos 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaptığınız fedakarlıkların size başka bir formda döneceğini unutmamalısınız. Bu yüzden kendinizi yaptıklarınızdan ötürü kötü hissetmeyin.

16 Ağustos 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi amaçlarınıza ulaştıracak etkili kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Hedeflediklerinizle ilgili sürekli olarak görüşmeler de gerçekleştirme ihtimaliniz var. Sabırlı olduğunuz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalı ve alacak olduğunuz kararları da ona göre almalısınız. Genel olarak istediklerinize ulaşmayı başarabileceğiniz bir gün.

16 Ağustos 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ilişkileri iyileştirmenin ve onarmanın yollarını keşfedebilirsiniz. Gün; kişisel, ailevi ve ev meselelerini bütünsel bir şekilde görmenize yardımcı olur. Destek bulmak ve olumlu bir imaj oluşturmak daha kolaydır. Özgüveninizdeki zayıf noktaların üstesinden gelmek adına çevrenizden oldukça güzel bir destek alabilirsiniz. Uzun vadeli planlar yapmak için ideal bir enerjiye sahipsiniz. Ayrıca fikirlerinizi ve planlarınızı size yakın olan kişilerle paylaşabilir, bu sayede işe yarar tavsiyeler alabilirsiniz.

16 Ağustos 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kazancınızı arttırmaya yönelik yeni ilişkiler kurabilirsiniz sevgili boğalar. Kendinizi garantiye almak ve kişisel yeteneklerinizi kazanca çevirmek için motivasyonunuz tam. Birikmiş işleriniz varsa bugün odaklanabilirsiniz. Yeni planlamalar yapmak için uygun bir gün.

16 Ağustos 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün biraz çalkantılı bir gün yaşayabilirsiniz. Bir yandan yapmaya çalıştığınız birçokyolunda gitmezken, diğer yandan sorunun karşılaştığınız kişilerden kaynaklandığını göreceksiniz. Aşırı tepki vermeyin. Bunun yerine sakinliğinizi korumaya çalışın ve böylece başkalarını kendinize hayran bırakın, sonunda bu tatsız günü olumsuzluklardan etkilenmeden bitirebilirsiniz.

16 Ağustos 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün yurt dışı, eğitim, kariyer hayatınızla ilgili bazı sürprizler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

16 Ağustos 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mesleki anlamda değişen şartlardan rahatsız olabilirsiniz. Farklı olmayı sevdiğiniz halde, bazı alışkanlıklarınızın elinizin altından kaymasına tahammül edemiyorsunuz. Bugün, birçok fikir çatışması söz konusu olabilir. Maddi konularla ilgili emeğinizin karşılığını almanız mümkün olacak.

16 Ağustos 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 45' 02" R
Ay
Yengeç
23° 01' 19" R
Merkür
Akrep
15° 19' 18" R
Venüs
Yay
07° 05' 18" R
Mars
Yengeç
25° 37' 04" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 31" R
Satürn
Balık
13° 08' 38"
Uranüs
Boğa
26° 12' 59"
Neptün
Balık
27° 40' 21"
Plüton
Oğlak
29° 40' 28"
Chiron
Koç
20° 48' 17"
Lilith
Terazi
12° 52' 48"
True Node
Koç
06° 23' 19"
Son Güncelleme : 23/10/2024 19:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>