Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Motivasyonun Artıyor! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ağustos 2024, Salı

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda sorunlara yol açabilecek herhangi bir adım atmamalısınız. İstediklerinize adım adım ulaşma arzunuz var ancak bunun da sandığınız kadar kolay olmayacağını bilmelisiniz. Acil kararlar almaktan kaçınmanız gereken bir gün. Doğru olan ne ise, onun üzerinde yoğunlaşmaya çalışın.

Sakin kalmalı ve sorumluluklarınız doğrultusunda hareket etmenin yollarını aramalısınız. Hata yapmadığınız sürece her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var. Elinizden gelenin en iyisini yapmak için harekete geçmelisiniz. Çabalamanız gereken bir gün.

Finansal durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Sorunların ve sıkıntıların geride kalmasını sağlayabilecek etkiler alıyorsunuz. Odaklanmayı başardığınız sürece her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var. Harcamalarınızı dengelemeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkilere daha farklı bir gözle bakmalısınız. Anlatılmak istenenin üstü örtülü olması doğru kararı vermenizi zorlaştırabilir. Açık olmalı ve karşınızdaki kişinin de bundan cesaret alarak düşüncelerini paylaşmasını sağlamalısınız.

13 Ağustos 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Elbette! Bugün, Boğa burcu için ilişkilerde daha anlayışlı ve sabırlı davranman gerekebilir. Karşılaştığın sorunları sakin ve soğukkanlı bir şekilde çözmeye çalış. İletişim becerilerini geliştirmek ve empati kurmak bugün önemli olacak. Ayrıca, duygularını ifade etmekten çekinme ve kendine zaman ayırarak iç huzuru bulabilirsin.

13 Ağustos 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evlilik hazırlığı yapan Boğa burcuysan, maddi olarak harcamalarını dengelemek isteyeceksin. Bu dönemde sadece ihtiyacın olan eşyaları satın almaya özen göstereceksin. Evine yeni bitkiler alarak yaşam alanını hareketlendirmek isteyeceksin. Evinin yeni dekorasyonu motivasyonunu arttıracak.

13 Ağustos 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yapıcı olmak, bir şeyleri yola getirmek isterken olayların beklentilerinizin dışında geliştiğini görebilirsiniz. Bu anlamda çevrenizden aldığınız geri dönüşler önemli olabilir. Sürprizlere açık olun, sevdiklerinizin size yaklaşmalarına izin verin.  

13 Ağustos 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularda sabırlı olmalısınız. Ortaklarınızla aranızı güçlendirmek isteyebilirsiniz. Bu konuyla ilgili bazı sıkıntılar gündeme gelebilir. Geleceğinizle ilgili konularda hızlı karar almak isteyebilirsiniz. Güçlü kişilerle yaptığınız görüşmeler sizi daha iyi yerlere getirebilir. Ortaklı işlerden paralar gelebilir.

13 Ağustos 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal olmak için ekstra bir çaba göstermeseniz de sosyal olacağınız, doğallığınız ile insanların dikkatini çekebileceğiniz bir gündesiniz.

13 Ağustos 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Oklarının yönünün size döndüğü bir gün olabilir. Alacağınız geri dönüşler, maddi sorunlar karşısında ne kadar yorulsanız da üzerinize düşeni yapmak zorundasınız. Bu zorunluluğu size karşı kurulan bir tuzak gibi değerlendirmek yerine önünüze çıkan taşları temizleme fırsatı olarak düşünmelisiniz.

13 Ağustos 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bu günlerde maddi ihtiyaçlarınızı ve isteklerinizi takip etmek için daha fazla motivasyonunuz var. Ayrıca bugün, dünyanın size sunabileceğinden fazlasını isteme eğilimi olabilir. Özellikle kariyer konularında hayal kırıklığına uğradıysanız veya biraz kıskançlık hissediyorsanız, bunu yanlış kişilerden çıkarıyor olabilirsiniz. Eğer olumsuz duygularla sağlıklı bir şekilde başa çıkmak için zaman ayırmazsanız, beklenmedik ve hoş olmayan şekillerde yüzeye çıkabilirler. Geçmişten gelen bir şey özgüveninizi zedeliyor olabilir ve eğer öyleyse, şu ana dönmek ve geçmişi geçmişte bırakmak önceliğiniz olmalı.

13 Ağustos 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde otoritenizin sarsılmasına tahammülünüz yok. Eskiye ve ailenize bağlılığınız tartışılmaz. Duygu derinliğinizi her zaman ortaya çıkarmaktan hoşlanmadığınız için, çoğu kez, sizi yanlış tanımalarına neden oluyorsunuz.

13 Ağustos 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Şu anda aleyhinize işleyen eski düşünce tarzınızdan vazgeçmekte zorlanıyorsunuz. Ancak engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

13 Ağustos 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün finans, özel hayat veya sağlığınızla ilgili konular ön plana çıkabilir ayrıca aşk, tatil, çocuk konulardan dolayı harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

13 Ağustos 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizde gelişen olaylara karşı duygusuz kalmayı beceremiyor, bulunduğunuz ortamlara müdahale etmek zorunda kalıyorsunuz. Bugün, karışık problemlerin üstesinden kolayca geleceksiniz. Birçok arkadaşınız, bilginizden ve tecrübelerinizden yararlanmak isteyebilir

13 Ağustos 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 49' 11" R
Ay
Yengeç
23° 55' 08" R
Merkür
Akrep
15° 25' 34" R
Venüs
Yay
07° 10' 19" R
Mars
Yengeç
25° 38' 49" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 19" R
Satürn
Balık
13° 08' 29"
Uranüs
Boğa
26° 12' 50"
Neptün
Balık
27° 40' 16"
Plüton
Oğlak
29° 40' 30"
Chiron
Koç
20° 48' 06"
Lilith
Terazi
12° 53' 16"
True Node
Koç
06° 23' 16"
Son Güncelleme : 23/10/2024 21:00

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>