Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Çekimsersin! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ağustos 2024, Pazar

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ilişkinizi sorunlardan ve sıkıntılardan uzak tutmak isteyeceksiniz. İçsel sorunların tamamen geride kalma ihtimali bulunuyor. Duygularınızı net olarak ifade edebildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamalısınız.

Mesleki açıdan yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Sınırların yeniden belirlenebileceği bir süreçten geçmektesiniz. Olumsuzlukları gözünüzde büyütmediğiniz sürece daha net adımlar atabilirsiniz.

Maddiyatla ilgili ufak tefek sorunlar yaşanacak olsa da üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Aldığınız bir haber sayesinde kendinizi daha güçlü hissetme şansınız var. Sorunları tamamen geride bırakabileceğiniz bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkiler ve kariyer konularında gerilim yaşanabilir. İlişkilerinizdeki çatışmalar,hayatınızdaki değişikliklere zemin oluşturabilir. Dikkatli ve dengeli bir yaklaşım benimsemek, sorunları çözmenize yardımcı olacaktır.

11 Ağustos 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, hayatınızda daha dengeli ve yapıcı bir yaklaşım benimseyebilirsiniz. İçsel huzurunuzu ve dengeyi sağlamak için meditasyon veya yoga gibi aktivitelere yönelebilirsiniz. Aynı zamanda, ilişkilerinizde daha anlayışlı ve sabırlı olmanız gerekebilir. Kendinizi ifade etme konusunda cesur adımlar atabilir ve duygularınızı açıkça paylaşabilirsiniz. İş hayatınızda ise, odaklanma ve disiplinle hedeflerinize doğru ilerleyebilirsiniz. Bu süreçte sezgilerinize güvenerek kararlar alabilirsiniz. Bugün, kendinize zaman ayırarak içsel sakinliği ve ruhsal dengeyi güçlendirebilirsiniz.

11 Ağustos 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan Boğa burcuysan, partnerin ailesiyle ilgili birtakım sorunlar yaşayabilir. Yaşanan sorunların ilişkinizi etkilememesi için olayların içine dahil olmak istemeyeceksin. Biraz daha çekimser olmayı tercih edeceksin. Yakın arkadaşının planlarına seni dahil etmemesi seni düşündürmeye başlıyor. Arkadaşlığınızın bittiğini düşünebilirsin.

11 Ağustos 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Daha iyi hissedeceğiniz ve imkanlarınızı daha iyi değerlendireceğiniz planlamalar yapabilirsiniz. Yaşam alanlarınız ve koşullarınızda yeni fikirlere açık olmalısınız. Finansal gücünüzü bilerek hareket etmek ve aile ilişkilerine odaklanmak, bireysel yaşantınıza olumlu etkiler getirebilir.

11 Ağustos 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Karşılıklı bir konuda daha iyi dinleyici olmaya çalışmalısınız. Eşinizin ya da sevgilinizin duygusal durumuyla daha yakından ilgilenmeniz mümkün.

11 Ağustos 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendi hedef ve isteklerinize yürüyün ve başkalarının etkilerini üzerinizde taşımaktan özgürleşin. Eleştiriler yapıcı olmadığı sürece dikkate değer değillerdir.

11 Ağustos 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Para kazanmak odağıyla yaşadığınızda parayı nasıl kullanacağınızı düşünmeyi yoğunlaştırabilirsiniz. Ancak bunun sizi mutlu etmeyeceğini de bilmelisiniz. Hayatınızı en iyi şekilde yaşayabilmek için maddi kazanımlar kadar manevi birikimlerinizin ve önceliklerinizin de olması gerektiğini unutmayın.

11 Ağustos 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün üretkenlik için harika bir enerji sizinle ve ister birister kişisel bir çaba olsun, tatmin edici ve anlamlı işler yapabilirsiniz. Bir sorunu çözme veya size yardımcı olan bir kaynağı ortaya çıkarma zamanı olabilir. İşleri daha sorunsuz bir şekilde yürütmeye odaklanıyorsunuz ve dikkat edilmesi gereken önemli ayrıntıları atlamıyorsunuz. Bugün, yalnızca ne istediğinizi veya ihtiyacınız olduğunu düşündüğünüz hakkında değil, sizin için neyin iyi olduğuna dair de daha güçlü bir anlayışa sahip oluyorsunuz. Finansal konuları çevreleyen yeni gelişmeler, alışılmadık olaylar büyük etkilere sahip olabilir. Bazı gelip geçici heveslerin etkisi altında olsanız bile genel olarak seçeneklerinizi araştırıyorsunuz ve bu yararlı bir kaynak oluşturuyor. Aklınıza aniden gelen fikirleri göz ardı etmeyin, ilham perileri bugün sizden yana!

11 Ağustos 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yardımınız gereken bazı olaylar söz konusu olabilir. İyi bir planlamayı ihtiyacınız var. Sezgilerinizi doğru kullanacağınız bir gün. Bütçenizi yeniden gözden geçirmenin tam zamanı. Unutulmuş gelirlerinizi hesaplayın.

11 Ağustos 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Sadece tutumunuzu değiştirerek üstesinden gelebileceğiniz bazı durumlarla karşılaşacaksınız. Her zamanki bakış açınızı bir yana bırakıp yeni bir yaklaşım geliştirin. Başkalarını suçlama konusunda temkinli davranın – siz de pekâlâ bazı yanlışlar yapmış olabilirsiniz. Çevrenizde yeni şeylere açık olursanız, kendiniz hakkında da yeni şeyler öğrenebileceksiniz.

11 Ağustos 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili boğalar, bugün dış görünüşünüzle alakalı değişiklik yapmak isteyebilirsiniz.. Alacağınız kararlar kalıcı etkilere sebep olacaktır. Kararlı ve sabırlı olmanız size başarının kapılarını açıyor. İnatçı tavrınızı biraz esnetebilirseniz psikolojik açıdan daha rahat hissedeceksiniz.

11 Ağustos 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İletişim içinde olduğunuz kişilerin farklı davranış biçimlerinden olumsuz etkilenmek istemiyorsanız, baskıcı düşüncelerden vazgeçmeli ve kişileri olduğu gibi kabul etmelisiniz. Sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün ve karşınızdaki kişilerin düşüncelerini kolay hissediyorsunuz.

11 Ağustos 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 48' 36" R
Ay
Yengeç
23° 47' 36" R
Merkür
Akrep
15° 24' 41" R
Venüs
Yay
07° 09' 37" R
Mars
Yengeç
25° 38' 34" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 21" R
Satürn
Balık
13° 08' 30"
Uranüs
Boğa
26° 12' 51"
Neptün
Balık
27° 40' 17"
Plüton
Oğlak
29° 40' 29"
Chiron
Koç
20° 48' 07"
Lilith
Terazi
12° 53' 12"
True Node
Koç
06° 23' 16"
Son Güncelleme : 23/10/2024 20:46

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>