Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yardım İstiyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ağustos 2024, Pazartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Tam olarak istediğiniz sonuçları elde edemeyecek olmanız da kafa karışıklığı yaşanmasına neden olabilir. İlişkinizi zora sokabilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor.

Doğru planlama sayesinde istediklerinize ulaşmayı başaracaksınız. Dengeleri lehinize çevirmek için biraz daha beklemede kalmanız gerekiyor. Çekincelerinizi biraz olsun geride bırakmalı ve daha net adımlar atmaya odaklanmalısınız. Hata yapmamaya çalışın.

Maddiyatla ilgili ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. Doğru olduğuna inandığınız adımlar atmak için biraz daha beklemede kalmalısınız. Odaklanmayı başardığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir. Elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal ilişkiler ve arkadaş çevrenizle ilgili konularda destekleyici etkiler hissedebilirsiniz. İşbirlikleri ve grup projelerinde başarılı adımlar atabilir, güvenilir bağlantılar kurabilirsiniz. Uzun vadeli hedefler oluşturmak, bunlara odaklanmak ve kendinizi ispatlamak adın iyi bir gün olabilir.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Duygusal açıdan kararsız hissedebilirsiniz bugün. Sevdiklerinizle iletişimde sorunlar yaşayabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Sabırlı olmaya çalışmalı ve günü sakin bir şekilde geçirmeye özen göstermelisiniz. Enerjinizi pozitif düşüncelere odaklayarak olumsuzluklardan uzaklaşabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak stresinizi azaltabilirsiniz.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geleceğini garanti altına almak için maddi olarak birtakım düzenlemeler yapmak isteyebilirsin. Bu konuda tecrübesine güvendiğin bir arkadaşında yardım isteyeceksin. İlişkisi olmayan Boğa burcuysan, ilişki hayatını hareketlendirecek birtakım gelişmeler yaşayabilirsin. Aşk hayatında şansının döndüğünü düşüneceksin.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize ve mutluluğunuza daha fazla özen gösterebilir, sosyal hayatınızı hareketlendirebilirsiniz. Finansal yatırımlar yapma isteğinizi artırabilir ancak bu konulara detaylara odaklanmanız gerekebilir. Mükemmeliyetçi tutumlarınız duygusal kararlarınız ve ortaklıklar noktasında işinizi zorlaştırabilir.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle birlikte keyifli bir gün planlayabilirsiniz. Mücadelesini verdiğiniz şeylere yönelebilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. İş hayatınızdaki konularda engelleri aşmak için çaba gösterebilirsiniz. Gün ortasında işleriniz yavaşlayabilir. Sorumlu olduğunuz konularda karşınızdakine bağlı hareket etmeniz gerekebilir.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar yeni projelere başlamak ve yaratıcılık gerektiren herhangi bir konuda başarılı olmak bugün genel konunuz.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal mecralar ya da çevrenizdeki insanlarla vakit geçireceğiniz alanlarda söylemleriniz dikkat çekebilir. Ruhsal bir yansımanız olan kelimelerinizin olumsuz bir etki bırakmaması için içinde bulunduğunuz durumu adlandırmalısınız. Beklentilerinizin yönünü kendinizde tutmaya devam ettikçe yanlış anlaşılmalar ve duygusal krizler yakanızı bırakmayabilir.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, aşk hayatınıza veya yaratıcı arayışlarınıza güzel bir enerji getiriyor sevgili Boğa. Enerjiniz güçlü, sevginizi daha özgürce paylaşıyor ve iltifatları daha büyük bir özgüvenle kabul ediyorsunuz. Bu dönem, hayatınıza kimi ve neyi istediğinizi çekerken sizi destekliyor. Bugün, destekleyici bir duygusal ortam oluşturmaya odaklanmak ruh halinizi iyileştirebilir. Yaratıcı bir vizyonu beslemekten veya özel bir deneyimin keyfini çıkarma arzusundan büyük keyif alabilirsiniz. Bir ilişkiden veya projeden biraz daha fazlasını istiyor olabilirsiniz ve bu hakkınızdır. Zamanınızı ve enerjinizi sizin için önemli olan bir şeye adamaktan çekinmiyorsunuz.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün inatçı tavırlarınızla çevrenizi bazı konularda bezdirebilirsiniz. Gireceğiniz her ortama uyum sağlayabilmeniz için, çevrenize pozitif yaklaşmanız ve iletişim düzeyini yüksek seviyede tutmanızda yarar var. Bu konuya özen gösterin.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sabrınızı zorlayacak durumlarla karşılaşacaksınız. Kendi kapasitenizden şüphe etmemeniz önem taşıyor. Koşullarınızı değiştirmek için gereken güce sahipsiniz. İşyerinde güçlüklerle karşılaşırsanız, kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın ve sorunları çözmenin en iyi yolunu arayın. Engeller, ders alabilmemiz için karşımıza çıkarlar. Bu zamanı olumlu bir şekilde kullanın ve gereken becerilerinizi iyileştirin.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün partnerinizle, ortağınızla zaman geçirebilirsiniz ancak ani fevri bir tutum sergileyebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İstediğiniz bolluğa kavuşmak için, başlattığınız çalışmalara yeni bir yön vermek isteyeceksiniz. İstediğiniz her türlü başarıyı, kişisel çabanızla elde temek istiyorsunuz. Bugün iddiacı ve istekli konuşmalarınızla bazı kişileri kendi sathınıza çekiyorsunuz . Çevrenizdeki olumsuz olaylardan etkilenmemelisiniz.

12 Ağustos 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 48' 46" R
Ay
Yengeç
23° 49' 45" R
Merkür
Akrep
15° 24' 56" R
Venüs
Yay
07° 09' 49" R
Mars
Yengeç
25° 38' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 21" R
Satürn
Balık
13° 08' 30"
Uranüs
Boğa
26° 12' 51"
Neptün
Balık
27° 40' 16"
Plüton
Oğlak
29° 40' 30"
Chiron
Koç
20° 48' 07"
Lilith
Terazi
12° 53' 13"
True Node
Koç
06° 23' 16"
Son Güncelleme : 23/10/2024 20:50

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>