Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kendinden Emin Olmak İstiyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Haziran 2023, Cuma

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün aşk konularında keyifli ve güzel gelişmeler yaşayabilirsin. Karşındaki insan ile daha iyi anlaşabilir ve bu güzel uyumu bir ilişkiye dönüştürebilirsiniz. Aranızdaki keyif ve muhabbet sizi çok daha mutlu edecek bugün.

İş yaşantınızda herşey dilediğiniz gibi. Çalışmalarınızda oldukça verimlisiniz ve bu çalışmalarınızın karşılığını alabiliyorsunuz. Bugün işiniz ile ilgili konulardan uzak olacaksınız.

Bugün birden fazla işi halledebilecek bir enerjiye sahip olacaksın. Maddi konularda güzel getirileri olan konulara odaklanmak sana beklediğinden daha iyi kazançlar sağlayabilir. Parasal konularda iyi bir enerjin olacak bugün.

Vücuduna verdiğin emek kadar karşılık alacaksın bugün. Eğer kendine özen göstermiyorsan sağlığını tehlikeye atabilirsin. O yüzden bugün kendin için nelere öncelik vermen gerektiğini düşünmen gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşk konularında güzel gelişmeler yaşayabileceğin bir gündesin. Her zamankinden daha romantik olacaksın. Kendini karşı tarafa ifade etmek önceliğin olabilir bugün. Bu aşk dolu, güzel enerjiyi boşa harcamamalısın.

16 Haziran 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün kendinizi her zamankinden daha enerjik ve mutlu hissedeceksiniz. İnsanlarla olan iletişiminize her zamankinden daha fazla dikkat etmelisiniz. Çünkü kurduğunuz cümlelerin sizi çıkmaza sürüklemesini istemezsiniz. Güvendiğiniz konulara dair yeni bilgiler edinebilirsiniz ve bu bilgiler şaşırmanıza neden olabilir.

16 Haziran 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni kararlar almak için birkaç gün daha beklemelisin. Çünkü fikirlerinin doğruluğundan emin olmak istiyorsun. İlişkisi olan Boğa burcuysan, küçük sürprizler ilişkinize heyecan katacak. Duygularının ve mantığının iç içe geçtiği bir gün olabilir. Meditasyon, yoga veya doğada vakit geçirmek seni dengeleyebilir.

16 Haziran 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi hayatınıza ve isteklerinize ne derece yer ayırdığınızı fark etmelisiniz. Bugün sizi önceliklerinizden ayrı tutan her şeyi görmek ve bunları değerlendirmek adına iyi bir gün olabilir. Gözünüzdeki perdenin kalması için gözlerinizi değil, ellerinizi ve aklınızı kullanmalısınız.

16 Haziran 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gelirlerinizle ilgili değişiklikler gündeminize gelebilir. Harcamalarınızı kontrol altında tutmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda desteklendiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanacağınız işlerinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. İşlerinizi hareketlendirmek isteyebilirsiniz ama dikkatli olmanızda fayda var.

16 Haziran 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hedeflerinizi gerçekleştirmek için yeterli kaynağa sahip olmayabilirsiniz. Peki bu kaynaklar zorunlu ihtiyaçlar mı, olmazsa olmaz mı? Belki de yapabileceğiniz başka şeyler olabilir. Alternatif bulmaya odaklandığınızda, önünüze seçenekler çıkarabilirsiniz.

16 Haziran 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendine zaman ayırma düşüncesi bir lüks haline gelmemeli, özellikle de bugün. Kafanı boşaltmak, biraz da olsa rahatlamak senin de hakkın çünkü. Bulunduğun çevreden biraz da olsa uzaklaşmak ileride daha iyi odaklanmanı sağlayabilir.

16 Haziran 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugüne, hayatınızı iyileştirme, değiştirme veya yükseltme arzunuz hâkimdir. Özellikle kişisel yaşamınızda, aile veya ev meseleleriyle ilgili olarak ve takıntılarınızla ilgili olarak öne çıkıyor. Açılmak, daha fazla iletişim kurmak ve ev içi koşulları iyileştirmek gündeminizdeki değişiklikler arasında olabilir. Eski sorunların üstesinden gelmek için yeni yöntemler ve yönergeler, görünüşte hiçbir uyarı olmadan ortaya çıkabilir ve işe koyulmak için motive olmakta zorlanamazsınız. Artık ihtiyacınız olmayan şeyleri ortadan kaldırmak denklemin büyük bir parçası olabilir. Bugün, ilerleme adına neler yapılabileceğini görmek her zamankinden daha kolay! Bunun yerine sizi bir engelin üstesinden gelmekten alıkoyan tutumları belirlemek odak noktası olabilir.

16 Haziran 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Katıldığınız toplantılarda farklı düşüncelerinizle dikkat çekebilirsiniz. İstediğiniz başarıyı yakalamak isteyecek ve çalışmalarınızı belli bir düzene göre yönlendireceksiniz. Sistemli olmanız tepki almanıza neden olabilir.

16 Haziran 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçiniz rahat, özgüveniniz tam ve çevrenize hem iç huzuru hem de enerji ve heyecan yayıyorsunuz. Dışadönük tutumunuz sayesinde çevrenizdeki kişiler sizin yanınızda kendilerini çok rahat hissedecek. Özgüveniniz ve yaşam tutkunuzdan etkilenerek, hemhem özel hayatınızdan arkadaşlarınız size gelerek sırlarını açabilir ve önemli konular hakkında tavsiyenizi isteyebilirler.

16 Haziran 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün para, harcamalar, parasal kaynaklarınızla ilgili kararlar alabilirsiniz. Ev, aile, gayrimenkulle ilgili yatırın kararı alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

16 Haziran 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Romantik ve duygusal yönleriniz ön plana çıkıyor. Geçmiş bağlarınızı yeniden gözden geçirirken, hatalarınızı da düşünmelisiniz. İlişkilerinizde güvensiz oluşunuzdan dolayı, çevresel bağlarınızı zayıf tutmak istiyor ve yakınlarınızın görüşlerine göre; bencilce davranıyorsunuz.

16 Haziran 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 35' 20" R
Ay
İkizler
09° 48' 42" R
Merkür
Başak
24° 05' 07" R
Venüs
Akrep
00° 01' 44" R
Mars
Yengeç
10° 36' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 54' 22"
Satürn
Balık
14° 54' 18"
Uranüs
Boğa
27° 03' 56"
Neptün
Balık
28° 27' 23"
Plüton
Oğlak
29° 43' 34"
Chiron
Koç
22° 10' 20"
Lilith
Terazi
09° 29' 48"
True Node
Koç
06° 39' 02"
Son Güncelleme : 23/09/2024 06:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>