Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Değişiklikler Senin İçin İyi Olmaktan Fazlasını Getirebilir Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Kasım 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 20%

Bugün davranışlarınıza dikkat edin ve cazibenizin yüksek olduğundan emin olun. Enerjinizle ilgili ivmeyi devam ettirdiğiniz sürece grubunuzla kaynaşmanın puzzle ın önemli bir parçası olduğunu göreceksiniz. Ne kadar fazla o kadar iyi. Bir şeye doğru yerden başlarsanız, bir sonraki adıma daha kolay geçersiniz. Önemli olan, tüm eylemlerinizin sorumluluğunu almanız.

Bugün duygusal ve hassas insanlara doğru çekilebilirsiniz. Yaratıcı olan arkadaşlarla biraz zaman geçirebilirsiniz ve hayal gücünüze ilham verebilirler. Bir kitap, bir senaryo ya da onlarla fikir alışverişinde bulunduğunuz bir sanat eseri için bir fikir aklınıza gelebilir. Yaratıcı tarafınızı ifade ederek eğlenin. Çok önemli bir ilhamı yakalamış olabilirsiniz!

Bugün kesinlikle yeni insanlar ve yeni yerlerle dolu heyecanlı bir gün olacak. Tabii ki çok bu çok eğlenceli fakat kendinizi bu duruma tamamen kaptırmayın. Sizin hakkınızdaki düşüncelerin farkında olun özellikle de daha önce hiç görmediğiniz bir yere gidecekseniz. İş ortamınızda bir fırsat yakalayacaksınız. Bu fırsatı değerlendirmeden önce biraz gözden geçirmek isteyebilirsiniz.

Yanında bir kitap bulundurduğuna emin ol. Sürekli birilerini bekleyebileceğin anlar karşına çıkabilir ve bekleyerek geçirdiğin vakitler sebebiyle kendini boş ve verimsiz hissedebilirsin. Doğal olarak sabırsızlık baş gösterebilir ve karşındaki insana gününü mahvettiği için sinirlenebilirsin. Böyle durumlarda yanında okuyacak bir şeyler olması insanı sakinleştirir ve zamanını çarçur etmemiş olmak kişiyi memnun eder. Beklerkenki vakitler keyifli vakitlere dönüştürülebilir!Bugün için en iyi alternatifiniz grup etkinliklerinden uzak durmak olacaktır çünkü gökyüzü bu tarz etkinlikleri pek desteklemiyor. Kaçınamayacağınız bir grup etkileşimi söz konusuysa, hedeflerinizi reddedilemeyecek bir dille ya da basitçe emrederek ifade edin. Bugün seçenekleriniz sınırsız değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizi yeni bir romantizm bekliyor olabilir, muhtelemen de uzun bir süredir tanıdığınız ancak birdenbire bambaşka bir gözle görmeye başladığınız bir adamla. Bu kişinin, daha önce orada olduğunu hiç fark etmediğiniz, bir tarafını görebilirsiniz ve bu durum sizin onunla ilgili algınızı tamamen değiştirebilir. Bugün şekillenecek her türlü yeni ilişki, ömürlük bir ilişkiye dönüşmek yönünde çok fazla umut vadediyor; zira kurulan bağlar oldukça derin olacak.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde Ay, Yengeç burcunda ilerliyor. Eğitim hayatınızla ilgili güzel bir gün geçirebilirsiniz. Bazılarınız ilgi alanlarına göre yeni kurslara başlamak için harekete geçebilir. Sevdiğinizle duygusal bir iletişiminiz olacaktır. Ay ve Merkür güzel açısıyla beraber bugün kardeşlerinizle planlar yapabilirsiniz. Edebiyatla veya sanatla ilgili faaliyetlere katılabilirsiniz.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çok emin olduğun bir konuda yanılman ya da olumsuz gelişmesi keyfini kaçırabilir. Artık değişim fikrini kabullenmeye başlayacaksın. Hayatının dönüm noktası olacak olaylar yaşayabilirsin. Olumlu duygularla hareket etmen kuracağın diyaloglara da yansıyacak. Bilgini arttıracak güncel konulardaki gelişmeleri takip etmek isteyebilirsin. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, yeni bir ilişkiye hızla yelken açabilirsin. Ailevi konulardaki sorunların çözüme kavuştuğunu görmek, derin bir nefes almanı sağlayacak. Bir öyle bir böyle davranan kişilere, ders içeren mesajlar verebilirsin. Her ne kadar uzak durmaya çalışsan da, duyarlı yapın seni bir çok konuyu araştırmaya itiyor.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamınız üzerinde derin bir etkiye sahip olduğunu düşündüğünüz biri tarafından bir gerginlik yaşayabilirsiniz. Bu noktada sizler ilk kez içinizdeki bazı duyguları tutamadığınız için zor konuşmalar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizden haberler, ziyaretler ve konuşmalar daha meşgul edici olabilir. Aynı zamanda gizli konularla da karşılaşabilirsiniz.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içerisinde gergin hissedeceğiniz durumlar yaşayabilirsiniz. Zaman içerisinde geliştirdiğiniz yöntemlerinize hak ettiğiniz değer verilmeyebilir.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın akrabalarınız ya da dostlarınıza vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Bugün duygularınızla karar vermeye çok daha meyillisiniz. Öğleden sonra partnerinizle duygularınızı paylaşmak isteyebilirsiniz.

16 Kasım 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gerekli ön çalışmayı yaptığınız taktirde işleriniz tereyağından kıl çeker gibi kolay bir şekilde hallolacak. İşinizdeki ufak ayrıntıları gözden kaçırmamaya dikkat edin. Aksi halde aynı anda birçok hatayı toparlamaya çalışmak zorunda kalabilirsiniz.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yapacağınız işleri yönetmekte ne kadar kararlı olsanız da gün boyunca her şey yavaş ilerleyebilir. Hiç acele etmeye gerek yok. Hatta gelecek haftanın krediler, borçlar, ödemeler vergiler konusunda can sıkıcı bir detaylarını bugünden bir plana oturtmak akıllıca olur. Ayrıca, bir arkadaşınız sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Ya da gerçekleşmesi zor bir hayalin peşinden koşmanız için size ısrar eder.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni gün size güç katacak. Kendinizi daha büyümüş hissedeceksiniz. Eşiniz ve ortaklı ilişkilerinizle ilgili konularda gündemleriniz olabilir. Sağlıkla ilgili konularda ihmalkâr olmamalısınız. Kendinize zaman ayırmayı ihmal etmeyin. Yeterince hareket ediyor, çalışıyorsunuz. Dinlenmek sizin de hakkınız.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İş ve para konularında hareketli bir gün geçirebilirsiniz. İmkanlarınızı artırmak, sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı daha iyi değerlendirmek için uygun bir gün olabilir ancak bütçenizi gözetmeyi ihmal etmeyin.

16 Kasım 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 37' 09" R
Ay
Boğa
10° 59' 18" R
Merkür
Başak
20° 20' 39" R
Venüs
Terazi
27° 34' 28" R
Mars
Yengeç
09° 29' 29" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 36"
Satürn
Balık
15° 03' 05"
Uranüs
Boğa
27° 05' 57"
Neptün
Balık
28° 30' 44"
Plüton
Oğlak
29° 44' 40"
Chiron
Koç
22° 15' 19"
Lilith
Terazi
09° 16' 25"
True Node
Koç
06° 37' 50"
Son Güncelleme : 21/09/2024 05:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>