Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kabuğuna Çekilsen de Birçok Konuda Fikir Sahibi Olacaksın Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2019, Pazar

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 60%

Her bir adım attığınızda, şans ve mutluluk yanınızda olacak, bu yüzden her detaya takılmayın. Bu, ne yapmanız gerektiğini öğrenme amaçlı bir şeyleri ekstradan düşünmek için harika bir gün. Yapmanız gereken şeylerin listesine hayatınızdaki dengeyi korumaya yardımcı olacak eğlenceli etkinlikleri eklediğinizden emin olun.

Bugünün astrolojik dizilimleri size çok yüklü duygular kazandırabilir. Kendinizi kazananların büyük çabalar sonucunda göz yaşlarına boğulduğu bir yarışın sonundaymışsınız gibi hissedeceksiniz. Biraz daha iyi tanınmaya çalışıyorsunuz ve belki de tanınabilirsiniz! Sevinçten gözyaşlarına boğulacak mısınız?

Ne kadar da sabırsızsınız! Yine, ilişkilerinizde her şeyi kontrol altına alma konusunda zorluk çekiyorsunuz. Tüm fikirler ve planların sizden çıkmasını istiyorsunuz. Ne yazık ki, bugünün haritası sizi resim tahtasına yönlendirecek. Belki, bu yaklaşamınızı biraz daha düşünmenizi sağlar. Neden hayatı değişmesi için kendi haline bırakmıyorsunuz? Küreklerinizi toplayın ve bırakın akıntı sizi götürsün.

İstediğini almak kolay olacak. Günün enerjisi sana fazladan güven verecek ve seni neşelendirecek. Mesela bir anda, hoşlandığın kişiye çıkma teklifi etmek gözüne kolay görünecek. Ayrıca utangaç hissetmeyeceksin; çünkü cesaretle donatılmış olacaksın! Bu olumlu enerjiden faydalanmalısın. Çekici bulduğun o arkadaşını akşam yemeğine çıkar. İlk adımı sen at.Bugün eleştiri kabul etmekte zorlanabilirsiniz. Bu çoğumuz için çok kolay değildir, ancak durum gerçekten bakış açınıza bağlı. Söyleneni kişisel bir saldırı olarak görmek yerine değerlendirmeye çalışın. Kendinize karşı dürüst olun. Dile getirilen şey size bir şeyler öğretebilecek, gelişiminize katkıda bulunacak nitelikteyse, bunun bir fırsat olarak kabul edin. Gereksiz ise de unutun ve yolunuza devam edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün için en iyi alternatifiniz grup etkinliklerinden uzak durmak olacaktır çünkü gökyüzü bu tarz etkinlikleri pek desteklemiyor. Kaçınamayacağınız bir grup etkileşimi söz konusuysa, hedeflerinizi reddedilemeyecek bir dille ya da basitçe emrederek ifade edin. Bugün seçenekleriniz sınırsız değil.

17 Kasım 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay, Yengeç burcunda ilerlemesini sürdürüyor. Sabah Ay-Plüton karşıtlığı nedeniyle iletişim kurarken bir anlık sinirle kırıcı sözler sarf edebilirsiniz. Eğitim hayatınızdaki hırslı yapınız nedeniyle elinizdeki sonuçlar sizi tatmin etmeyebilir. Ay ve Güneş arasındaki uyumlu açı sayesinde öğlen saatlerinde pozitif haberler alabilirsiniz. İlişki ve evlilik hayatınızda romantizm hakim olacaktır. 23:14'te Ay, boşluğa giriyor.

17 Kasım 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün olayların aydınlık tarafında kalmak isteyecek ve yakın çevrende olan tartışmalara katılmayacaksın. Ailenle bir yemek davetine katılabilir, ilginç tesadüfler yaşayabilirsin. Uzun zamandır gerçekleştirmek istediğin seyahat fırsatları önüne gelebilir. Başkalarının sırlarıyla ilgili farkında olmadan pot kırabilirsin. Zor işlerin üstesinden sabrınla gelebileceksin. Yaptığın bir alışveriş için değişiklik yapabilirsin. Yaşam ve çalışma alanında değişiklikler yapabilirsin. Para harcama konusunda biraz sakınımlı davranabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Boğa burcuysan, değer verdiğin kişiyle şehir tutuna çıkabilirsin. Sağlığını ilgilendiren sorunları göz ardı etmemen gereken günlerdesin.

17 Kasım 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hassas davranabileceğiniz, alınganlığınızın ortaya çıkacağı bir gündesiniz. Bu sebeple yakın çevrenizle yaşanabilecek tartışmalara dikkat etmelisiniz. Mantığınızı ön plana çıkararak, olaylara daha tarafsız bakmaya çalışmalısınız.

17 Kasım 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay yine Yengeç'te ilerlemekte. Hayatın eğlenceli ve yaratıcı yönlerine daha açıksınız. Bugün içinizden geldiği gibi hareket etmek isteyebilirsiniz.

17 Kasım 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi karmaşık hissedebilirsiniz ve hayat dengenizde problem yaşayabilirsiniz. Bu yüzden dua ya da ritüellerinizde güzel ve yapıcı çözümler alamayabilirsiniz.

17 Kasım 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal işlerinizi rahatça çözümlemenizi sağlayan, para akışınızı destekleyen bir enerjinin yanı sıra, çocuklarınız ve aşk hayatınızda değer verdiğiniz kişi için fazladan harcamalar yapabilirsiniz. Kendinizi iyimser ve pozitif hissedeceğiniz bir günde bulunuyorsunuz.

17 Kasım 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün insanlarla çoğu konuda aynı fikirde olmadığınızı fark edebilirsiniz. Herkesin ne yapılması gerektiği konusunda kendi fikirleri var ve bunları şiddetli bir şekilde savunuyorlar. Başkalarına karşı kendi fikirlerinizi savunmak yerine kendi işinizi bildiğiniz gibi yapmanız sizin yararınıza.

17 Kasım 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken tüm gününüzü eğitimler, kurslar, kardeşlerle beraber geçirebilirsiniz. Yemek kursunda öğrendikleriniz sizi mutlu eder. Yeni tatlar denemek sevdiklerinizle kaliteli vakit geçirmenizi sağlar. Cafe açmak, sinemaya gitmek, alış verişe çıkmak için ideal bir gün. Diğer yandan yeni şeyler öğrenmek için harekete geçmelisiniz.

17 Kasım 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

17 Kasım 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Boğa burcu eşinizle bolca vakit geçirebilirsiniz. Keyfiniz oldukça yerinde. Alacağınız bazı haberler moralinizi bozabilir. Ancak kısa süre sonra, aldığınız haberlerin doğru olmadığınız öğrenip rahatlayacaksınız. Şanslı bir gün. Hareket etmek, adım atmak, kendinize zaman ayırmakta zorlanmayacaksınız.

17 Kasım 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; sanatsal içerikli sosyal gruplar içerisinde bulunabilir ve duygularını paylaşabilirsin. Fakat yakın çevrene karşı fazla duyarlı ve sorumluluk sahibi olman, kendini ifade edememene, duygularını bastırmana ve dengenin bozulmasına neden olabilir. Sosyal medyada suçlanmana neden olan gelişmeler yaşanabilir.

17 Kasım 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 36' 21" R
Ay
Boğa
10° 47' 03" R
Merkür
Başak
20° 19' 06" R
Venüs
Terazi
27° 33' 27" R
Mars
Yengeç
09° 29' 02" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 33"
Satürn
Balık
15° 03' 09"
Uranüs
Boğa
27° 05' 58"
Neptün
Balık
28° 30' 45"
Plüton
Oğlak
29° 44' 41"
Chiron
Koç
22° 15' 21"
Lilith
Terazi
09° 16' 20"
True Node
Koç
06° 37' 49"
Son Güncelleme : 21/09/2024 05:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>