Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Öz Eleştiri Yapıyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ağustos 2024, Pazar

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Cesaretinizi toparlamakta zorlanmayacaksınız. İlişkinizden yana sizi memnun edebilecek tüm etkilere sahipsiniz. Yapılması gerekenleri yaptığınız takdirde sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız.

Kendinizi yalnız hissetmeyeceksiniz. İş birliği içerisinde olduğunuz kişilerin desteğini bulmakta zorlanmayacağınız bir gündesiniz. Sakinliğinizi korumayı başardığınız sürece sorun ya da sıkıntı ile de karşılaşmayacaksınız.

Finansal durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Dengeli harcamalar yaptığınız takdirde istediklerinize ulaşmanız da zor olmayacaktır. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Biraz mola vermelisiniz. Yeni fırsatlar ve projelere daha zinde, daha enerjik ve farklı bir bakış açısıyla bakmak daha başarılı olmanızı sağlayabilir. Çevrenin sizi eleştirmesini düşünerek kendinizi engellemeyin.

18 Ağustos 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Boğa burcundaki insanlar için hedeflerine odaklanmak ve sabırlı olmak önemli olabilir. İletişim konularında dikkatli olmanızda fayda var, çünkü yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. İş hayatınızda disiplinli ve kararlı bir şekilde ilerlemeye devam ederseniz, başarılı olabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise duygusal dengeyi korumaya özen göstermelisiniz. Bugün keyif aldığınız aktivitelere yönelerek stresinizi azaltabilirsiniz. Umarım hayatınızda güzel gelişmeler yaşarsınız.

18 Ağustos 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaş ortamında yaşayacağın bir tartışmada kendine öz eleştiri yaparak bazı olayları abarttığını fark edebilirsin. Gerginlik yaşadığın arkadaşını arayarak aranızdaki sorunları çözmek adına yapıcı konuşmalar yapacaksın. Bugün spor salonunda yaptığın ağır antrenmanlar yüzünden küçükte olsa sakatlanmalar yaşayabilirsin.

18 Ağustos 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Biraz mola vermelisiniz. Yeni fırsatlar ve projelere daha zinde, daha enerjik ve farklı bir bakış açısıyla bakmak daha başarılı olmanızı sağlayabilir. Çevrenin sizi eleştirmesini düşünerek kendinizi engellemeyin.

18 Ağustos 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına rağmen bugün sizi öne çıkaran meşguliyetler var. Ailenizle ilgili konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz.

18 Ağustos 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konulardaki korkularınız sizi harekete geçirebilir. Şansınız ve bereketinizin arttığı bugünlerde duygusal açıdan yoğun hissedeceksiniz.

18 Ağustos 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi ifade ederken her şey daha kolay olabilir. İfade gücünüzden herhangi bir sorun yaşamadan yarar sağlayacaksınız. Genel olarak tüm dikkatler sizin üzerinize dönebilir. Bilinçli hareket ettiğiniz sürece herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmayacaksınız. Enerjiniz, iyimserliğiniz ve canlılığınızla dikkat çekebileceğiniz bir gün.

18 Ağustos 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünlerde kendinizi daha sık eğlenirken buluyorsunuz, sevgili Boğa. Daha yaratıcısınız ve genel olarak tutkulusunuz. Nitekim, günün ilk yarısında, başkalarından takdir ve hayranlık görme arzunuz o kadar güçlü olabilir ki sizi manipülasyonlara karşı savunmasız bırakabilir. İlişkilerde size zarar veren davranışların tekrarlanmamasına dikkat edin. Gün ilerledikçe, geçici kopukluklar, gergin bir mizaç, gerginlik veya huzursuzluk yaratabilir. Sizi zihinsel olarak zorlayacak aktiviteleri erken saatlerde halletmeye çalışın.

18 Ağustos 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Orijinal düşünceli kişileri sevmenize rağmen, hemen samimi olamıyor ve kişileri kendi bağlamınızda irdeliyorsunuz. Bugün, maddi konularda ilginç araştırmalar içinde olacak, kazançlarınızı belirleyici işler yapacaksınız.

18 Ağustos 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

18 Ağustos 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün kariyer,hayatınız ön plana çıkabilir ancak bazı sorunlar da gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

18 Ağustos 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizde gelişen olaylara karşı tepkili bir tavır sergilemeniz mümkün. Bugün, bazı takıntılarınızın esiri olmak istemiyorsanız, kendinizi değişik sosyal ortamlara atın. Kendinizin yarattığı ve çok önemli olmayan olaylara karşı içsel savaşlar vermeniz sizi yorgun düşürebilir.

18 Ağustos 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 42' 33" R
Ay
Yengeç
22° 28' 58" R
Merkür
Akrep
15° 15' 33" R
Venüs
Yay
07° 02' 17" R
Mars
Yengeç
25° 36' 01" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 39" R
Satürn
Balık
13° 08' 44"
Uranüs
Boğa
26° 13' 05"
Neptün
Balık
27° 40' 25"
Plüton
Oğlak
29° 40' 27"
Chiron
Koç
20° 48' 24"
Lilith
Terazi
12° 52' 31"
True Node
Koç
06° 23' 21"
Son Güncelleme : 23/10/2024 18:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>