Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Bugün çok hareketli olacak! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2019, Çarşamba

Aşk 40%
Para 20%
Sağlık 20%

Bugün bir sosyal etkinliğe davet edilmiş olabilirsiniz. Belki bir arkadaşınız sizi bir partiye davet edebilir ya da sevgilinizin ailesi bir tür kutlama (doğum günü veyaa yıl dönümü) düzenliyor olabilir. Biraz utangaç hissetseniz de, dışarı çıkmaktan ve sosyalleşmekten korkmayın. Farklı insanlarla sohbet etmenin ve arkadaş canlısı bir ortamda olmanın tadını çıkarabilirsiniz.

Bugün gezegenler sizin ve partneriniz için eğlenceli zamanlar yaratabilir. Birlikte sosyal bir etkinliğe katılabilmeniz için işi erken bırakmak isteyebilirsiniz. Bir partiye ya da bir konsere gitmek için uygun bir ruh halinde olacaksınız. Her zamanki rutininizi bozan bir şey yapmak isteyeceksiniz. Yaratıcı düşünün ve özel bir şeyler yapmayı planlayın!

Ertlelediğiniz tüm ev işleri bugün baş göstermeye başlayacak. Artık sırayla onları halletmeye başlamanız gerek. Aklınızı kullanırsanız, ilk başta bir öncelik listesi hazırlarsınız. Hangilerini kendiniz halledebilirsiniz hangileri için profesyonel birine ihtiyacınız var, belirleyin. Böyle organize bir tutum sergilerseniz, eviniz kaşla göz arasında harika olacak.

Bazen aklın bir karış havada oluyor, ulaşmak istediğin hayallere dalıp gidiyorsun. Hedef belirlemek ancak pratik olarak eyleme geçtiğin iyi bir şeydir. Bugün hayallerini gerçekleştirme konusunda sabırsız olabilirsin. İlerleme kaydediyorsun; sadece somut delilin çok fazla yok. Çalışmaya devam et ve umutlu ol. Şu anki rahatsızlığın sadece bir çalkantı, yakında geçecektir.Bugün kulaklıklarını tak ve biraz yürü, özellikle kendini biraz yalnız hissediyorsan. Müzik senin gibi insanlar için biriyle konuşmak kadar etkili oluyor. Bu yüzden benliğinin derinlerdeki kısmıyla iletişim kurman için gerekeni bir cadde sana sağlıyor. Duygusal yaradılışın başka hiçbir şeyde kendini ritmlerde tellerin tınısında rahat ve umutlu hissettiği kadar hissedemez. Favori şarkılarını çıkar ve dinle, kendi kendine şarkı söyle ya da dans et, günün tadını çıkar!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birkaç hafta önce başlayan büyük meditasyon periyodu artık sona erdi. Bu da demek oluyor ki, dünyaya geri dönmek zorundasınız! Bir müddet " yeni ve gelişmiş" siz, günlük hayatta nasıl ilerleyecek, bunu test etmeniz gerekiyor. Gerçek değişimler deneyimleyebilirsiniz!

18 Eylül 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın sizlerin burcunda ilerlediği bir güne uyanıyorsunuz. Günün başlamasıyla burcunuzda kavuşan Ay ve Uranüs sayesinde sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu sevdiğiniz kişiyle ilgili de olabilir. Dış görünüşünüzde radikal değişimler yapmayı düşünebilirsiniz. Güzel gelişme ise Satürn sayesinde gerçekleşiyor. Satürn retrosu 4,5 ay sonra bitiyor. Akademik hayatınızda, uluslararası işlerinizde, seyahatlerinizde işleriniz daha olumlu işlemeye başlıyor.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çok hareketli olacak! Boğa burçları için bugün çok hareketli olacak. Katılman gereken toplantılar, yetiştirmen gereken projeler seni zorlayabilir. Kendi işini yapan bir Boğa burcuysan, bugün kredi başvurusunda bulunabilirsin. Evliysen senin için gün sürprizleri işaret ediyor. Bu sebeple ek bir sıkıntı daha istemeyeceğin bir gündesin. Ailesinden uzakta yaşayan bir Boğa burcuysan, uygun bir tarihe bilet alabilirsin.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün üstlerinizle olan iletişiminizde doğru kelimeleri doğru bir üslupla sunmanız, çatışmalı söylemlerin önüne geçecektir. Maddi beklentilerinizi kabul ettirmeye çalışırken olan bu süreci lehinize çevirebilirsiniz.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında aşk hayatınızda sıkışmalar yaşanabilir. Kişisel açıdan önem verdiğiniz, yapıcı aktivitelerle uğraşmaktan zevk alabilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için azimli olacağınız zamanlar var. Kişisel hassasiyetiniz olduğu konularda esneklik gösteremeyebilirsiniz. Öğleden sonra üstünüzde duygusal baskı hissedebilirsiniz.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızda yeni atılımlar yapabilir ve partnerinize karşı oldukça anlayışlı bir imaj çizebilirsiniz. Partnerinizim sevgisini hissetmek oldukça mutlu edebilir.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yeteneklerinizi ve enerjinizi en iyi şekilde sergileyebilir, bulunduğunuz ortamlarda ışığınızla kolayca fark edilebilir, öne çıkabilirsiniz. Görüşmelerinizin başarılı geçebileceği bugün, yakın çevreniz ve sevdiklerinizle keyifli sosyal ortamlarda yer alabilir, görüşmeler yapabilirsiniz.

18 Eylül 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün siz ve bir arkadaşınız için sır perdesi aralanıyor. Merak ettiğiniz sorunun çok daha basit bir açıklaması olabilir. Bu açıklamayı öğrendikten sonra ileriye adım atmanız çok daha kolay olacak.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta ortasında burcunuzda seyahat etmeye devam eden Ay, ikili ilişkilerinizi rahatlatıp, partnerle aranızda oluşan gerek iş, gerek duygusal güven ilişkisini güçlendirir.Bugün, kendinize özen göstermek, kişisel bakım için vakit ayırmak, estetik ve sanat konularıyla haşır neşir olmak için ideal. Diğer yandan emlak konularıyla ilgilenebilir, yatırımlar için alternatifleri değerlendirirsiniz.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Odak noktanızı ilişkinize vermiş olabilirsiniz. Düne göre daha az kaygılı ve daha sakinsiniz. Ev yaşantınızda yaptığınız değişimlerden sonra daha huzurlusunuz. Kariyerinizle ilgili kararsızlıklarınız, dikkatsizlik sonucu oluşabilecek aksilikler ve bazı belirsizlikler söz konusu olabilir.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Öğle saatlerinden itibaren Ay burcunuzda ilerlemeye başlarken kendinizi daha iyi hissedebilir ve ilginin merkezi olabilirsiniz. Gözler üzerinize çevrilebilir. Cesur ve girişimci yönlerinizi daha fazla ortaya koyabilirsiniz.

18 Eylül 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 43' 16" R
Ay
Boğa
12° 31' 04" R
Merkür
Başak
20° 32' 16" R
Venüs
Terazi
27° 42' 05" R
Mars
Yengeç
09° 32' 59" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 58"
Satürn
Balık
15° 02' 38"
Uranüs
Boğa
27° 05' 51"
Neptün
Balık
28° 30' 33"
Plüton
Oğlak
29° 44' 37"
Chiron
Koç
22° 15' 04"
Lilith
Terazi
09° 17' 07"
True Node
Koç
06° 37' 54"
Son Güncelleme : 21/09/2024 08:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>