Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Meraklısın Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2023, Pazar

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişinin ilgi alanlarına odaklanmak ve ondan bir şeyler öğrenmek seni mutlu edebilir. Veya ikinizin de ilgisini çeken yeni bir konuya odaklanabilirsiniz. Ortak ilgi alanlar oluşturabileceğiniz bir gündesiniz.

Başarınızın karşılığını hem maddi hem manevi olarak görüyorsunuz. İş yerinizdeki ufak tefek pürüzlerin sizinle uzaktan yakından ilgisi yok. Müdahale etmekten kaçınmalısınız.

Bugün kendine yatırım yapabilirsin. Sana güzel getirileri olacak eşyalara para ayırmak isteyebilirsin. İlerisi için yatırım yapacağını düşünerek bu tür cihaz ve eşyalara bakman senin için daha iyi olacak.

Egzersiz programları insanı yorabilir veya sıkabilir. Ancak keyif alacağın bir egzersiz programı bulmak için kendini biraz daha zorlaman gerekecek. Arkadaşlarınla birlikte katılacağın programlar bulabilirsin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni bir maceraya atılmak isteyebilirsin. Gözünde bazı şeyleri büyütmek yerine "nasıl bir adım atabilirim" diye düşüneceksin. Karşına çıkan konulara daha yapıcı yaklaşarak güzel çözümler üretebileceksin.

18 Haziran 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün, maddi konular ön planda olabilir. Gelirinizi gözden geçirerek tasarruf etme veya yeni kazanç kaynakları bulma konusunda adımlar atabilirsiniz. Finansal planlama yapmak ve bütçenizi dengelemek için iyi bir gün olabilir.

18 Haziran 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisinde karşılaştığın durumlar seni kendi şartlarını tekrardan sorgulamaya itecek. Bugün kendini ifade ederken, farklı algılara sebep olabilirsin. Kiminle ne konuştuğuna daha çok dikkat etmende fayda var. Bugün hava burcunda Yeniay meydana gelecek. Yeniay, merak duygunu tetikleyebilir.

18 Haziran 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinizde biriken bir şeyler olduğunda bunu nasıl dışa vurmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Ama bazen dışa vurmak yerine bunları geride bırakıp sadece mevcut gündeminizle ilgilenmeniz gerekecektir. İşinizi ve ailenizi riske atmayacak şekilde hareket etmelisiniz.

18 Haziran 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikizler burcunda gerçekleşen yeniay maddi durumunuz ve kaynaklarınızla ilgili konuları öne çıkarıyor. Bu konularda daha gerçekçi olmaya çalışmalısınız.

18 Haziran 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda huzurun hakim olduğunu görebilirsiniz. Maddi ve manevi her konuda olayların sizin yüksek hayrınıza sonuçlandığını görebilirsiniz.

18 Haziran 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün daha şanslı olduğunu hissedebilirsin. Karşına çıkacak olaylar çok şanslı olduğunu düşündürecek çünkü. Hatta çevrendekiler bile sende ayrı bir şans olduğunu düşünebilir. Bu tamamen burcunun etkisi olacak bugün.

18 Haziran 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, kalbinize en yakın olanlarla bağ kurmak için mükemmel fırsatlar doğabilir. Aile, ev veya mali işlerle ilgili iyi haberler veya umut verici gelişmeler, ev halkı için heyecan verici büyük bir alışveriş veya bir bolluk duygusu olabilir. Sohbetler verimli ve keyifli. Her şey yerine oturuyor gibi görünebilir ve bu rahatlatıcı olacaktır. Hayatınızın bu aşamasında biraz duygusal zemine ve öngörülebilirliğe ihtiyacınız var. Sizi şüphede bırakan ve kendinizi sorgulamanıza sebep olan her türlü durum ve kişiden uzaklaşma zamanı. İçsel sezginiz ve keskin zihninizin, sizin için en doğru kararı vereceğinden emin olabilirsiniz.

18 Haziran 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu dönem yaşam felsefenizle ilgili değişen düşüncelere sahip olacaksınız. Bilinçaltınızda takıntı halinde bulunan ideallerinizde yoğunluk yaşayacaksınız. Hayatınızda hiç kimsenin cesaret edemeyeceği riskleri göze alacaksınız.

18 Haziran 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinizdekiler size her zamankinden daha olumlu bir şekilde yaklaşıyor. Bu elverişli dönemi, ekibinizle birlikte zor işlere girişip başarmak için kullanın. Ekibinizde oluşacak dinamik sayesinde en çetrefilli işlerin bile kolayca üstesinden geleceksiniz.

18 Haziran 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün para, kazançlarla ilgili yeni başlangıçlar gündeminize gelebilir. Sosyal çevrenizden dolayı para kayıpları gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

18 Haziran 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlarınızın farklı düşünceleri sayesinde, yeniden motive olacağınız konular peşindesiniz. Maddesel kaynaklarınızı gözden geçirin ve yeniteklifleri üzerinde düşünün. Bugün Ay'ın bulunduğu konum, güçlü kişilerle tanışacağınızı gösteriyor. Aşk yaşantınızda hareket var.

18 Haziran 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 35' 20" R
Ay
İkizler
09° 48' 42" R
Merkür
Başak
24° 05' 07" R
Venüs
Akrep
00° 01' 44" R
Mars
Yengeç
10° 36' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 54' 22"
Satürn
Balık
14° 54' 18"
Uranüs
Boğa
27° 03' 56"
Neptün
Balık
28° 27' 23"
Plüton
Oğlak
29° 43' 34"
Chiron
Koç
22° 10' 20"
Lilith
Terazi
09° 29' 48"
True Node
Koç
06° 39' 02"
Son Güncelleme : 23/09/2024 06:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>