Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Detaycısın! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ağustos 2024, Pazartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızdan yana olan sıkınıtlarınızı çözüme kavuşturmaya çalışmalısınız. Sizi rahatsız eden her ne varsa ondan biraz daha uzak durmalısınız. Çevresel koşullara uygunluk göstermek isterken ilişkinize zarar verebilirsiniz.

Sorumluluklarınızın bilincinde olmalı ve hata yapmaktan kaçınmalısınız. İşinizi sahiplendiğinizibirliği içerisinde olduğunuz kişilere kanıtlamak isteyeceksiniz. Dengeleri lehinize çevirmek için gerekli olan şartlara sahipsiniz.

Maddi durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekiyor. Elinize geçen fırsatları daha net değerlendirme altına almalısınız. Kontrolü elinizde bulundurmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kariyerinizde önemli kararlar alırken mantıklı ve yenilikçi bir yaklaşım benimsemelisiniz. Teknolojik gelişmeler ve yeni sorumluluklarla ilgili düşünmek, size maddi ve manevi kazançlar sağlayabilir. Olası zorlukları fırsata çevirmek için tepki verme şeklinizi gözden geçirmeli ve doğru sosyal çevreylebirliği yapmalısınız.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugünkonularında başarılı ve kararlı olabilirsiniz. Maddi konularda daha tedbirli davranmanız gerekebilir. İlişkilerinizde anlayışlı ve sabırlı olmanız olumlu sonuçlar doğurabilir. Sağlığınıza biraz daha özen göstermenizde fayda var. Enerjinizi yüksek tutmaya özen gösterin. Umuyorum ki gününüz güzel geçer!

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini yapan Boğa burcuysan, bugün önemli anlaşmalara imza atabilirsin. İleride sorun yaşamamak için anlaşmadaki her maddeyi detaylıca incelemek isteyebilirsin. İşerini sürekli ertelemen başına dert açabilir. Artık daha planlı hareket etmek için işlerini düzenlemek isteyeceksin.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal ilişkiler ve arkadaş çevrenizle ilgili konularda destekleyici etkiler hissedebilirsiniz. İşbirlikleri ve grup projelerinde başarılı adımlar atabilir, güvenilir bağlantılar kurabilirsiniz. Uzun vadeli hedefler oluşturmak, bunlara odaklanmak ve kendinizi ispatlamak adın iyi bir gün olabilir.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda başkalarıyla gelecek planları için bir araya gelebilirsiniz. Ön planda olmak için daha aktif olabilirsiniz. İşlerinizi en iyi hale getirmeye çalışabilirsiniz. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Sorumlu olduğunuz konularda fikrinizi sonuna kadar savunmak isteyebilirsiniz. Kişisel konulara daha ciddi yaklaşabilirsiniz.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda enerjinizi düşüren ve size sıkıcı gelen konularda aksiyon alabilir ve yeniliğe adım atabilirsiniz.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Biraz rahatlamanın sizi gevşeteceğini düşünmekten vazgeçmelisiniz. Yorulduysanız dinlenin, acıktıysanız yiyin, zaman kaybı olacağını düşünmeden yürüyüş ya da bakım yapın. Bugün fikirlerinizin değişmesi alışkanlıklarınızı da büyük ölçüde değişmesine yardımcı olacak ve hayatınıza getirmeniz gereken düzenin farkına varmanızı sağlayacaktır.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün tartışmalardan çıkan fikirler önemli olabilir ve daha iyi bir gelecek için yeni planlara yol açabilir. Güvendiğiniz biriyle sohbet ederek bir sorunu çözmek için iyi bir gün. Geçmişten gelen bir konuyu veya bir aile sorununu anlamak için iyi bir konumdasınız ve sorunlara yaratıcı çözümler bulmak tatmin edici olabilir. Nitekim anın çok ötesine atlamaktan kaçınmak, bunun yerine gözlemlemek ve günün getirdiklerini kabul etmek daha iyi olabilir. Ne söylediğinizin farkında olmayı hedefleyin ve sezgilerinizin devreye girmesine izin verin.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tuttuğunu kopartan kararlı tavırlarınız inatçılığa dönüşmeden önce ne için mücadele ettiğinizi gözden geçirmeniz şart. Savunduğunuz konular sizi geriye çeken konular olabilir. Yeniliklere açık olun.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kader sizi yine dolambaçlı yollara attı ve planladığınızdan çok daha farklı bir durumun içinde buldunuz kendinizi. Üzülmeyin. Her şey her zaman sizin planladığınız gibi gidecek olsa, hayatın beklenmedik sevinçlerini yaşayamazdınız. Strese girmeyin, bilakis yaşamın gizli güzelliklerini yakalayabilmek için gözlerinizi dört açın.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün kariyer,hayatınızda ani sonlanmalar ve sarsıcı gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, çevrenize karşı objektif gözlerle bakmalısınız. Etrafınızda gelişen olaylara karşı kayıtsız davranmakla bazı önemli detayları gözden kaçırıyorsunuz. Arkadaşlarınızla ortak çalışmaların gündeme gelmesiyle, kendiniz bir takım olayların ortasında bulabilirsiniz.

19 Ağustos 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 42' 58" R
Ay
Yengeç
22° 34' 22" R
Merkür
Akrep
15° 16' 10" R
Venüs
Yay
07° 02' 47" R
Mars
Yengeç
25° 36' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 37" R
Satürn
Balık
13° 08' 43"
Uranüs
Boğa
26° 13' 04"
Neptün
Balık
27° 40' 24"
Plüton
Oğlak
29° 40' 28"
Chiron
Koç
20° 48' 23"
Lilith
Terazi
12° 52' 34"
True Node
Koç
06° 23' 21"
Son Güncelleme : 23/10/2024 18:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>