Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İlişkilerini Güçlendiriyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Haziran 2023, Pazartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişi ile ilerisi için planlar yapabilirsiniz. Veya ortak bir karar alarak keyifli bir aktiviteye girebilirsiniz. Birlikte dahil olacağınız etkinlikler sizde daha güzel etkilere vesile olacak bugün.

Bugün, sıkı çalışmanızın karşılığını aldığını görebilirsiniz. Belirli bir kariyer hedefine nişan almış olabilirsiniz. Okulu bitirmeye ya da yeni birbulmaya çalışıyor da olabilirsiniz. Bazı cesaret verici haberler alabilirsiniz. Potansiyel bir işverenden haber alabilirsiniz. Ya da belki de eğitiminizi tamamlamaya yakın olduğunuzu göreceksiniz. Çok yakında, ne kadar ilerlediğinizi görüp memnun kalacaksınız!

Maddi konularda duygularınla hareket etmemelisin bugün. Mantığın ile hareket etmek ve masraflarını bir düzene bindirmek gününün daha rahat geçmesini sağlayabilir.

Kendine nazik davranman gereken bir gün. Çok yoğun ve ağır hareketler yapmamalı ve vücudunu yeterince dinlendirmelisin. Stres ve gerginliklere karşı da kendine dikkat etmen gerekebilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Düşüncelerinizin hayatınıza yön verdiği bir gün olabilir. Kendinize neyi yaşamak istiyorsanız onu çekmeniz kadar sizin de kendinizi buna doğru itmeniz gerektiğini unutmayın. Nereden başlayacağınızı bilemediğiniz noktalarda sevdiğiniz ve güvendiğiniz kişilerden destekler alabilirsiniz.

19 Haziran 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün, içsel gücünüzü keşfetme ve iç huzura ulaşma zamanı. Kendinize zaman ayırarak ruhsal dengeyi sağlayabilir ve manevi yönlerinizi geliştirebilirsiniz. Meditasyon veya yoga gibi rahatlama tekniklerine yönelmek size iyi gelebilir.

19 Haziran 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugüne dair beklentin fazla olabilir. İş ortamındaki anlaşmazlıkların son bulduğunu görmek üzerindeki yükü alıp götürecek. İnternet üzerinden halledemediğin bazı işler, teknolojiyi yeterince takip etmediğini hissettirebilir. Değişken ruh halin seni ve çevrendeki insanları biraz zorlayabilir. İlişkilerinde dengeyi sağlamak, sevdiklerinle kaliteli zaman geçirmek ve duygusal bağları güçlendirmek için adımlar atacaksın.

19 Haziran 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yalnız kalmanın iyileştirici bir tarafı olduğunu bilmelisiniz. Sizi yanlış yapmaktan ya da yapılan bir yanlışın ortasında kalmaktan kurtaran her şey hayatınızı başka şeylerle doldurmanıza yardımcı olabilir. Bugün içinizde hissettiğiniz gücü iyilikle açığa çıkarabilirsiniz.

19 Haziran 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Sorumlu olduğunuz işlerle ilgili sözleşmelerde dikkatli olmalısınız. İletişimde olduğunuz kişilere karşı daha duyarlı olmanızda fayda var. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Yeni haberler gündeminizi değiştirebilir. Bazı konularda sıkışıklık yaşayabilirsiniz. Bitişler söz konusu.

19 Haziran 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni kariyer planları gündeminizde olabilir ayrıca yoğun bir sürece gireceğiniz için bunalma hissedebilirsiniz. Başarılı olduğunuzda bunun keyfini sürebileceksiniz.

19 Haziran 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorumluluk alıp sorunlarını halletmen gerekecek bugün. Yeni haftaya başlamadan önce bazı bitmesi gereken şeylere öncelik verebilirsin. Kesin çözümler üretmek gelecekte daha rahat etmeni sağlayabilir.

19 Haziran 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi işinizi, uzun vadeli planlarınızı veya sosyal yaşam ve mutluluk hedeflerinizi gözden geçirme, yansıtma ve yeniden düzenleme ihtiyacını görmezden gelemiyorsunuz. Bakış açınızda bir değişiklik meydana gelebilir ve bu genişlemenin ilk başta neşe yerine strese yol açabileceğini kabul etmelisiniz. Halihazırda sahip olduğunuz şeylere odaklanmak daha faydalı olabilir. Şimdi hayatınızı inşa etme ve yeniden yapılandırma çabalarının uzun vadede size fayda sağlayacağını kendinize hatırlatmanız en iyisidir. Ayrıca bugün, kendinizi belirli bir projeye veya arayışa adamak için harika bir durumdasınız. Motive ve çaba göstermeye hazırsınız. Fikirlerinize, hayallerinize ve hedeflerinize daha fazla ilham verecek yararlı bilgiler su yüzüne çıkabileceğinden, etrafa kulak kesilmeye çalışın.

19 Haziran 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın dostlarınızla bir araya gelecek ve ortak çalışmalar içine gireceksiniz. Bugün, derin konuşmalar içinde olacaksınız. Duygularınızda ani gelişmelere hazır olmalısınız. Çalışma alanlarınızın kısıtlanmasına izin vermemelisiniz.

19 Haziran 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İster yeni ister eski olsun, her türlü kişisel ilişki için umut vadeden bir dönemdesiniz. Çevrenizdeki kişilerle görüşmelerinizin, kendi fikirlerinizi zenginleştirdiğini ve esin kaynağı olduğunu göreceksiniz. Yine de, sadece bu bağlantılarınızın size faydalarını düşünmekle kalmayıp, duygusal düzeyde de ilişki kurun. Aksi takdirde bu bağlantıların faydası da, uyumu da fazla uzun sürmeyecek.

19 Haziran 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün yakın çevre, eğitim, seyahat, kardeşlerle ilgili konular ön plana çıkabilir. Sosyal çevrenizle beraber eğitim, seyahat kararı alabilirsiniz. Arkadaş çevreniz değişebilir. Sosyal çevrenizden dolayı gereksiz harcama yapmamaya çalışmanızı tavsiye ediyorum. Gününüz güzel geçsin.

19 Haziran 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün duygusal yapınızı zorlayacak kararlar alabilirsiniz. Üstün yetenekli kişilerle birlikte çalışmaktan hoşlandığınız gerçek. Fakat bu tarz kişilerin orijinal düşüncelerine de saygı göstermelisiniz. Sizin alışkanlıklarınıza bağlı oluşunuz, onlara ters gelebilir. Özgürlüğünüzün sınırlarını esneterek işlerinizi yönlendirmelisiniz

19 Haziran 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 35' 20" R
Ay
İkizler
09° 48' 42" R
Merkür
Başak
24° 05' 07" R
Venüs
Akrep
00° 01' 44" R
Mars
Yengeç
10° 36' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 54' 22"
Satürn
Balık
14° 54' 18"
Uranüs
Boğa
27° 03' 56"
Neptün
Balık
28° 27' 23"
Plüton
Oğlak
29° 43' 34"
Chiron
Koç
22° 10' 20"
Lilith
Terazi
09° 29' 48"
True Node
Koç
06° 39' 02"
Son Güncelleme : 23/09/2024 06:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>