Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Planlı Hareket Ediyorsunuz Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2023, Pazar

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki sorunların son bulması için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Mutluluğa ulaşma şansınız yüksek ve bundan da en iyi şekilde yararlanmanız gerekiyor.

Zorluk yaşanacak olsa da üstesinden gelme şansınız var. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar atmaya daha yatkınsınız. Başarı çok da uzağınızda olmayacak.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha sabırlı olmaya çalışın. Fırsatları değerlendirmeye öncelik vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize bir yer oluşturmak istediğinizde bunu hangi kriterlere göre yapmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Bu konuda daha önce başarılı olmuş ve sonuç almış kişilerle görüşmek size fikir verebilir. Motivasyonunuzun düştüğü durumlara yenilmemek için, elde edebileceklerinizi belirginleştirdiğiniz bir plan hazırlayın.

19 Kasım 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, duygusal olarak biraz dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. İç dünyanızda meydana gelen değişiklikler nedeniyle duygusal olarak iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Bu dalgalanmalar karşısında sakin kalmaya ve hislerinizi dengede tutmaya çalışmanız önemlidir. İlişkilerinizde de hassas olmanız gereken bir gün olabilir. Partnerinizle iletişimde ve anlayışta olmanız, sorunları çözebilmek için önemlidir. Ayrıca, enerji seviyenize de dikkat etmelisiniz. Yorgun hissettiğinizde dinlenmek ve kendinizi iyi hissettiren şeylere yönelmek için zaman ayırmanız önemlidir. Kendinizi daha iyi hissetmek için yapabileceğiniz aktiviteler arasında spor yapmak, doğayla bağlantı kurmak veya hobilerinizle ilgilenmek olabilir. Unutmayın, dengeli bir şekilde hareket etmek ve kendinize iyi bakmak sizi daha mutlu ve dengeli hissettirecektir. Daha kararlı ve emin adımlar atmak için bugünü kendinize ayırın.

19 Kasım 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün planlarınızı eksiksiz bir şekilde tamamlamak istiyorsunuz. Hayatınızın bir düzeni olması sizin için büyük önem taşıyor. Borçlarınızı ödeyip rahat bir nefes almak isteyebilirsiniz. Sizi refaha kavuşturacak tasarruf planları araştırıyorsunuz. İlişkisi olan Boğa burcuysanız, sevgilinizin ailesinin evlilik yolunun da sürekli pürüzler çıkması sizi düşündürmeye başlıyor.

19 Kasım 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerle ilgili kararlarınızı hangi psikolojiyle aldığınızı ya da almanız gerektiğini düşünmelisiniz. Sadece sezgilerinize dayanarak yaptığınız bazı hamleler sizi farklı gerçeklerle yüzleştirdiğinde üzülebilirsiniz, anlayarak hareket edin.

19 Kasım 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sorumluluk içeren bir konuda yenilik yapmak ihtiyacı var. Bugün olaylara daha esnek bakmaya çalışmalısınız.

19 Kasım 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal yaşantınız hususunda kırıldığınız noktaları dile getirmekte sessiz kalabilirsiniz. Sessiz kalırken karşı tarafın sizi anlamasını beklememeniz gerekmekte.

19 Kasım 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Her ne kadar günü sevdiklerinle geçirmek istesen de herkesin kendine göre bir önceliği olabilir. Bir türlü insanlarla bir araya gelemeyebilirsin. Bu konuda çok ısrarcı olmak başkalarının seninle inatlaşmasına sebep olabilir. Aman dikkat.

19 Kasım 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yapacağınız planlar, değişiklik yapma veya bir birliktelik içinde harekete geçme cesaretini kazanmanızla ilgili olabilir sevgili Boğa. Birisi içinizde güçlü duygular ve arzular ortaya çıkarabilir ve şu anda girilen çatışmalar, eylem ve tepki arzularınızın değerli bir yansıması olarak hizmet edebilir veya birisi sizi harekete geçmeye teşvik ediyor olabilir. Özellikle fazla enerjinizi nereye yönlendireceğinizi bilmiyorsanız gerginlik mümkündür. Bu etkiler ne şekilde ortaya çıkarsa çıksın, dürtülerin zihne hükmettiği hareketli bir gün olması muhtemeldir. En iyi sonuçları elde etmek için belli bir noktaya kadar içgüdülerinizi takip edin ancak tüm tedbiri rüzgara bırakmaktan kaçının. Bu, istediğiniz şeyin peşinden gitmek için mükemmel bir gün.

19 Kasım 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hedeflerinizi yüksek tutmak gibi koyduğunuz bazı kuralları, kendiniz bile aşmak istemiyorsunuz. Çevre ilişkilerinizde, dengelerinizle başınız dertte. Bugün disiplinli davranmakla birçok başarıyı garantileyebilirsiniz.

19 Kasım 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar her zamankinden daha saldırgan bir şekilde çatışmalara girdiğinizden, insanları kendinize hasım hatta düşman edebilirsiniz. Kendinize daima eleştirel bir gözle bakın ve başkalarıyla aynı fikirde olmadığınız durumlarda da ılımlı davranmaya çalışın. Sonradan pişman olacağınız, ama artık geri alamayacağınız bazı sözler sarf etme eğilimindesiniz. Bu nedenle, yüzde yüz emin olmadığınız durumlarda bir şey söylemeden önce iki kere düşünün.

19 Kasım 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün sosyalleşebilirsiniz. Sağlık, kişisel gelişimle ilgili kendinize zaman ayırabileceğiniz durumlar içinde kalabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

19 Kasım 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün duygusal olarak çelişki içinde olabilirsiniz. İşinizin ön planda olması aşk hayatınızda durgunluğa neden olabilir. Mesleğinizle ilgili düşündüğünüz şeyleri uygulamak için vakit kaybetmeyin. Birlikte çalıştığınız kişilerle olan ilişkilerinizde daha esnek davranmaya çalışmalısınız. Gündeminizde olmayan aniden çıkacak bir harcama maddi anlamda biraz sıkılmanıza neden olabilir. Yemek yeme alışkanlığınızın değişmesi kilo almanıza neden oluyor.

19 Kasım 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 19' 14" R
Ay
Boğa
06° 28' 52" R
Merkür
Başak
19° 46' 35" R
Venüs
Terazi
27° 12' 07" R
Mars
Yengeç
09° 19' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 31"
Satürn
Balık
15° 04' 26"
Uranüs
Boğa
27° 06' 15"
Neptün
Balık
28° 31' 14"
Plüton
Oğlak
29° 44' 51"
Chiron
Koç
22° 16' 04"
Lilith
Terazi
09° 14' 23"
True Node
Koç
06° 37' 37"
Son Güncelleme : 20/09/2024 22:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>