Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sevilmek İstiyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Temmuz 2024, Pazartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 70%

Daha sabırlı davranacaksınız. Birlikte olduğunuz kişiyle aranıza anlamsız bir duvar örüyorsunuz. Bunun ilişkinize zarar verebileceğini unutmamalı ve atacak olduğunuz adımları ona göre atmalısınız. Sorun yaratmamaya çalışın.

Olumsuzlukların üzerine gitmek ve kısa zaman içerisinde çözüme kavuşturmak isteyeceksiniz. Hayal ettiklerinize ulaşma arzusuyla hareket ediyorsunuz. Enerjinizdeki yoğunluktan doğru anlamda yararlanmaya odaklanın.

Amaçlarınız doğrultusunda hareket ederken daha kontrollü olmalısınız. Fırsatlar üzerinde mutlaka etkinlik göstermeniz gerekmekte. Genel olarak istediklerinize ulaşabileceksiniz ancak bunun için daha sabırlı olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Düşünceler soyuttur, sizin çabalarınızla somut hale gelebilirler. Bugün bu bilgiyi iyi, kaliteli, düzenli ve sağlıklı yaşamanıza yardımcı olacak düşünceleriniz üzerinde test edin. Uğraş vermeye başladığınızda, sizi strese sokan ya da kötü hissettiren konuların değersizleştiğini, yok olduğunu fark edeceksiniz.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak oldukça hassas olabilirsiniz. İletişim konusunda dikkatli olmanız gerekebilir, karşınızdaki insanları incitmemeye özen gösterin. Kariyer hayatınızda ise yeni projeler veya sorumluluklar alabilirsiniz. Kendinize olan güveninizi yüksek tutarak başarılı adımlar atabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermeye devam etmelisiniz, beslenmenize dikkat etmek önemli olacaktır.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşkta kalbi yaralı bir Boğa burcuysan, tanışacağın kişinin ilgisi hoşuna gidebilir. Aşkla ilgili her ne kadar korkuların olsa da kalbinin atmasını durduramayacaksın. Arkadaşlarının arasında meydana gelen problemleri çözmek isteyeceksin. Bu, büyük bir yüzleşmeyi beraberinde getirebilir. Sırt ağrılarına dikkat!

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizi yenilemek ve düzenlemek ailenizle daha mutlu ve keyifli günler geçirmenizi sağlayabilir. Bu süreçte maddi sorumluluklar da gündeme gelebilir. Motivasyonun yüksek olmasının dokunduğunuz her şeye etki ettiğini fark edeceksiniz.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yön verebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizin üzerine düşeceğiniz zamanlar var. Gün içinde imaj değişikliği yapabilirsiniz. İkili ilişkileriniz önem kazanabilir. Kendinize zaman ayırmak size iyi gelecek. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda değer verdiklerinizde değişim söz konusu olabilir. Özellikle aşk ilişkilerinizde karşı taraftan beklentiniz değişebilir.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün işe odaklanmak ve önemli konuları halletmek senin için biraz zor olabilir. Aklında dinlenmek ve keyif yapmak varken halletmen gereken işlerin artması seni biraz zorlayabilir. Bazı şeylerin dikkatinden kaçması olası.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün odaklanmanıza gerçekten yardımcı oluyor, sevgili Boğa. Olası dikkat dağıtıcı şeyler yine mevcut olabilir ancak siz onlar tarafından kolayca etkilenmiyorsunuz. Mali ve pratik meselelerde sorun çözmek için sizinle birlikte mükemmel bir enerji var. Özellikle kendinizi yetersiz hissediyorsanız, bir meydan okumayı üstlenmeye ve bu konularda harekete geçmeye hazırsınız. Becerileriniz şu anda sizi bile şaşırtıyor. Özellikle ilişkilerinizde, size fayda sağlayacak güçlü temeller oluşturmak için mükemmel olan uzun vadeli bir döngüdesiniz. Bugünün olayları ve hisleri, size kim olduğunuzu hatırlatıyor. Etrafınızdaki duygusal ton doğal hissettiriyor ve kendinizi ifade etmenizi teşvik ediyor. Duygularınızı paylaşmak, kendinizi ruhsal olarak beslemenin iyi bir yoludur.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili boğalar; bugün güzellik, estetik ve dış görünüşünüzle alakalı konular gündemde olabilir. Huzurlu ortamlarda zaman geçirmek, kaliteli müzikler dinlemek bugün çok iyi gelecektir. Geleceğe dair maddi planlamalar ve kendinizi garantiye alacakgörüşmeleri yapabilirsiniz.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her zamanki davranış şekliniz bu sefer işe yaramadığı gibi, sizi de epey tatsız bir duruma soktu. Alışık olduğunuz sorun çözme yöntemleriniz ne kadar uğraşırsanız uğraşın işe yaramıyor. Bu seferlik bildiğiniz yoldan çıkıp yeni yollar denemeye çalışın. Tam da bunun gibi çetrefilli meselelerde, aradığınız farklı çıkış yolunu bu sayede bulabilirsiniz.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün kendinize zaman ayırabilir, kişisel bakımınızla ilgilenebilirsiniz. Ancak ev, aile konularında bazı tartışmalar gündeme gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşı tarafın, üzerinizde yoğun duygusallık yaratacağı bir gündesiniz. Sizi kollama ihtiyacı içinde olabilir veya bazı konuları size aktarma noktasında çekingen davranabilir. Bugün, aranızda oluşacak duygusal çekim bazı eski konuları yeniden gündeme getirecektir.

29 Temmuz 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 59' 58" R
Ay
Yengeç
26° 14' 31" R
Merkür
Akrep
15° 41' 49" R
Venüs
Yay
07° 23' 23" R
Mars
Yengeç
25° 43' 20" R
Jüpiter
İkizler
20° 58' 48" R
Satürn
Balık
13° 08' 04"
Uranüs
Boğa
26° 12' 27"
Neptün
Balık
27° 40' 02"
Plüton
Oğlak
29° 40' 33"
Chiron
Koç
20° 47' 37"
Lilith
Terazi
12° 54' 28"
True Node
Koç
06° 23' 10"
Son Güncelleme : 24/10/2024 01:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>