Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Netleşmek İstiyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Temmuz 2024, Pazar

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 60%

Daha duygusal yaklaşımlar ortaya koyacaksınız. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda ne kadar sorun varsa üstesinden gelme şansınız var. Sorunların ve sıkıntıların geride kalmasını sağladığınız takdirde huzuru ve mutluluğu elinizde bulundurabilirsiniz.

Harekete geçme noktasında daha kontrollü olmalısınız. Hayal ettiğiniz başarılara ulaşmanız sandığınız kadar zor olmayacak ancak bunun için çok fazla uğraş vermeniz gerektiğini de unutmamalısınız. Enerjinizden en iyi şekilde yararlanmaya çalışmalısınız.

Maddiyata dayalı konular tadınızı biraz olsun kaçırabilir. Tam olarak istediklerinize ulaşamayacaksınız. Biraz daha sabırlı ve kontrollü olmanız gereken bir gündesiniz. Daha bilinçli ve kontrollü olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tasvip etmediğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bunları yaşamaya mecbur olmadığınızı düşünerek sıyrılmak isteyebilirsiniz. Ancak bazen istemediğiniz olaylara tanıklık etmek, kendi hayatınızın değerini ve bireysel değer yargılarınızı düşünmenizi, daha doğru anlamanızı ve uygulamanızı sağlayabilir; bakış açınızı iyileştirin.

28 Temmuz 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, finansal konularda sakin olmanız gereken bir gün olabilir. Harcamalarınızı gözden geçirip tasarrufa odaklanabilirsiniz. Aynı zamanda karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirebilir vehayatında başarılı adımlar atabilirsiniz. İlişkilerinizde anlayışlı ve sabırlı olmanız, karşınızdakine destek olmanız önemli olacaktır. Özel yaşamınızda ise duygusal anlamda derinleşmeler yaşayabilirsiniz. Bugün, keyifli ve huzurlu bir gün geçirebilirsiniz.

28 Temmuz 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini yapan bir Boğa burcuysan kariyerine güç kazdırmak adına yabancı dil eğitimi almaya karar verebilirsin. Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, sosyal medya üzerinden beklenmedik bir itiraf alabilirsin. Yakınının ya da arkadaşının söyleyeceği bir söz, onu ciddi şekilde uyarmana neden olabilir.

28 Temmuz 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hedefleriniz değişebilir ve bu durum yolunuzdan saptığınızı değil, yolunuzun ne olması gerektiğini daha iyi anladığınızı gösterir. Sosyal alanlarda vakit geçirmek ve sevdiğiniz kişilerle görüşmek kendi vizyonunuza katkı sağlayabilir. Yeni bir sayfa açmak üzere olduğunu görebilirsiniz.

28 Temmuz 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel konularda daha kararlı uzak görüşlü olabilirsiniz. Ancak gelecek yönünde esneklik göstermek te faydalı olacak.

28 Temmuz 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle özür dilemek ya da herhangi bir konuda anlaşılmak istiyorsanız bunun için çaba göstermeyi göze almanız gerekebilir.

28 Temmuz 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanların yaşadığı negatif olayların senin hayatını etkilemesine izin vermemelisin. Bugün kendi hayatına odaklanmalı ve çevrendeki insanların olaylarına fazla karışmamalısın.

28 Temmuz 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün, dinlenme ihtiyacınız devam ediyor. Nitekim, kendinizi ifade edebileceğiniz kanallar arıyorsunuz. Bu, neşenizi bulma zamanı. Sevdiğiniz insanlarla veya projelerle bağlantı kurmak için güçlü bir gün. Bu dönemde entelektüel yaratıcılığınız artabilir. İlişkiler iletişime çok açık olabilir ve başkalarının fikirlerinizi çekici bulması muhtemeldir. Eğlenmek, etkilemek, yaratmak ve paylaşmak için yeni aktivitelere odaklanıyorsunuz. Konuşmalarınızda biraz daha dramatik olabilir ve sevginizi dile getirmeye daha yatkın olabilirsiniz.

28 Temmuz 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili boğalar, bugün dış görünüşünüzle alakalı değişiklik yapmak isteyebilirsiniz.. Alacağınız kararlar kalıcı etkilere sebep olacaktır. Kararlı ve sabırlı olmanız size başarının kapılarını açıyor. İnatçı tavrınızı biraz esnetebilirseniz psikolojik açıdan daha rahat hissedeceksiniz.

28 Temmuz 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sırtınıza bir dolu sorun yüklemişsiniz. Bunları birer birer azaltmaya başlayın, aksi takdirde sorunlar daha da büyüyecek. Mesleki ve özel sorunlarla aynı anda, fazla enerji harcamadan başa çıkmak için bir strateji geliştirin. Ancak bunun üzerinde düşünmek için çok da zaman harcamayın. Her geçen gün bir kayıptır. Bu nedenle işleri daha fazla gecikmeden ele almanın tam zamanı.

28 Temmuz 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün kendinize zaman ayırabilir, kişisel bakımınızla ilgilenebilirsiniz. . Gününüz şahane geçsin.

28 Temmuz 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Olayları araştırmayı çok sevdiğiniz için, konularınızın seçimi de bu doğrultuda oluyor. Bugün Ay'ın konumu; maddi konularla ilgili çalışmalarınızı yoğunlaştırırken, bu konuda size belirli bir disiplin sağlıyor. Olaylara yaklaşımınız çok daha farklı ve kuralcı olacak.

28 Temmuz 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
01° 00' 23" R
Ay
Yengeç
26° 19' 51" R
Merkür
Akrep
15° 42' 26" R
Venüs
Yay
07° 23' 54" R
Mars
Yengeç
25° 43' 30" R
Jüpiter
İkizler
20° 58' 47" R
Satürn
Balık
13° 08' 03"
Uranüs
Boğa
26° 12' 26"
Neptün
Balık
27° 40' 01"
Plüton
Oğlak
29° 40' 34"
Chiron
Koç
20° 47' 36"
Lilith
Terazi
12° 54' 30"
True Node
Koç
06° 23' 10"
Son Güncelleme : 24/10/2024 01:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>