Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Her Zaman En İyisini İstiyorsunuz Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Eylül 2023, Cumartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal sorunlarınızı ortadan kaldırmak için harekete geçmelisiniz. İçinde bulunduğunuz durum ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelme şansınız var. Her şey istediğiniz gibi olabilir.

Beklenmedik sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşma ihtimaliniz var. Hata yapmaktan kaçınmalısınız. İşinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli edin.

Maddi amaçlarınızın dışına çıkmamalısınız. Bilinçli olabildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gidebilir. Doğru olduğuna inandığınız adımları atmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı endişeleri geride bırakabildiğinizi görmek sizi ilerlemek konusunda motive edecektir. Bunu korumaya çalışmak, en az istediğiniz şeyi başarmak kadar iyi bir kazanımdır. Farkındalığınızı bu yönde geliştirdiğinizde, hem görüşmelerinizin iyi sonuçlanması hem de kendinizi en üst seviyede rahat hissetmeniz anlamını taşıyabilir.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün yapmanız gereken görevleri yerine getirmek için disipline ihtiyaç duyacaksınız. Rutin işlerinize odaklanmak ve sabırlı bir şekilde ilerlemek önemli olacak. Durumlar sizi zorlasa bile, sorumluluklarınızı yerine getirmek için çaba göstereceksiniz.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üzerinde uzun süre çalıştığınız projenin istediğiniz gibi sonuçlanmaması motivasyonunuzu olumsuz etkileyebilir. Daha çok çalışıp en iyisini yapmak için çaba göstereceksiniz. İlişkisi yeni bitmiş Boğa burcuysanız, eski partneriniz sizinle tekrar iletişime geçmek isteyebilir. Yapacağı konuşmalar kafanızın karışmasına yol açacak. Akşama doğru yapacağınız yürüyüş sizi rahatlatıyor.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sakin ve kendi halinde olmak hayatın akışını daha iyi görmenize yardımcı olabilir. Bu süreyi nasıl değerlendirdiğiniz de gördüğünüz şeylere nasıl müdahale edebileceğinizi gösterecektir. Kendinizi daha fazlası için zorlamadan önce mevcut durumu iyileştirmeye, bunu anı yaşamaya çalışın.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Olaylar tam istediğiniz yönde ilerlemiyor olabilir. Duygusal açıdan sizi meşgul eden koşullar içindesiniz.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki insanların iyi ya da kötü davranışlarını, niyetlerini sezmek için sezgilerinizi kullanırsanız kariyer bağlamında sağlıklı planlama yapabilirsiniz.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuile ilgili uğraşacak bir çok şey karşına çıkabilir. Halledilmesi gerekecek bürokratik işlere vakit harcarken dikkatli olmalısın. Bir arkadaşından sana yardımcı olmasını isteyebilirsin. Bu sayede kendine daha çok zaman ayırabilirsin.

2 Eylül 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizi rekabetçi veya zorlu durumlardan bir adım geri çekilmeye teşvik ediyor. Şimdi alışılmışın dışına çıkmayı hedeflemek en iyisidir. Yine de kendinizi parçalanmış hissedebilirsiniz ancak gerçek ihtiyaçlarınız ve isteklerinizle temasa geçmek muhtemelen bir öncelik olmalıdır. Kendinize biraz nefes almaya ihtiyacınız olduğunu hatırlatın. Nitekim ilerlemeden önce aşmanız gereken bir engel ortaya çıkabilir. Şu an kendinizi güvenle veya pürüzsüz bir şekilde ifade etmek kolay değil. En iyi sonuçları elde etmek için radikal kararlar yerine ayarlamalar ve iyileştirmeler yapın. En çok değer verdiğiniz şeylerin peşinden gitmek için daha iyi bir ortamı bekleyin.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yollardan alacağınız haberlerin sizi motive etmesiyleilişkileriniz hız kazanacak. Bugün olaylara pozitif bir dürtüyle, farklı şekilde yaklaşmanız, sizi daha da ilginç bir kişi yapıyor. Bazen gereksiz bir titizlik sergiliyorsunuz.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Böylesi bir berraklık ve sakinlik durumunu nadiren yaşarsınız. İş arkadaşlarınız veya akrabalarınızla eski anlaşmazlıklarınızı çözmek istiyorsanız, bu durumun size çok faydası olacak. Hepsinden önemlisi, daha düne kadar asla çözülemeyeceğini düşündüğünüz sorunlar sonunda ortadan kaybolacak. Geçmişin yüklerinden kurtularak olumlu davranışlarınızla desteklendiğinizde, geleceğinizi biçimlendirmek için yeni bir özgürlük alanı bulacaksınız.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün duygusal olarak yalnız hissedebilirsiniz. Ailenizle, evinizle ilgilenmek ruhunuzu besleyecektir. Tatil, iletişim, çocuklarla ilgili bazı aksilikler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinize karşı sabırlı davranırsanız sorun çıkması önlenebilir. Özellikle akşam saatlerinde çatışma yaşama ihtimaliniz olduğu için sakin kalmaya özen göstermelisiniz. İş ortaklığı içinde olduğunuz biri, sizi bugünlerde hayal kırıklığına uğratabilir. Bu kişiyi hakkettiğinden fazla önemsediğinizi fark edemiyorsunuz. Bu, sizdeki birtakım duygusal yığılmaların yansıması olabilir. Alacaklarınızı gününüzde alamamanız, planlarınızı sürekli değiştirmenize neden oluyor. Doğa sporları yaparak rahatlamayı deneyin

2 Eylül 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 33' 47" R
Ay
Boğa
25° 00' 25" R
Merkür
Başak
22° 08' 17" R
Venüs
Terazi
28° 45' 04" R
Mars
Yengeç
10° 01' 46" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 56"
Satürn
Balık
14° 58' 52"
Uranüs
Boğa
27° 05' 01"
Neptün
Balık
28° 29' 07"
Plüton
Oğlak
29° 44' 08"
Chiron
Koç
22° 12' 56"
Lilith
Terazi
09° 22' 50"
True Node
Koç
06° 38' 29"
Son Güncelleme : 22/09/2024 05:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>