Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Ayrıntılara Hâkimsiniz Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ağustos 2023, Pazartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda biraz zorlanacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Hassas yaklaşımlar ortaya koymanız gereken bir gün. Sorunların ve sıkıntıların geride kalması için ne gerekiyorsa onu yapmanız gerekmekte. Hata yapmamaya çalışın.

Mesleki sorumluluklarınızın farkına varmalı ve daha etkin adımlar atmalısınız. Çabalarınızın karşılığını alacaksınız ancak bunun için biraz daha beklemede kalmanız gerekiyor. Odaklanmanız gereken bir süreçtesiniz.

Maddiyatla ilgili ufak tefek gecikmeler gündeme gelebilir. Tam olarak istediklerize ulaşamayacağınız bir süreçten geçiyorsunuz. Hiçbir şey için acele etmemeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi ifade ediş tarzınızda mükemmellik arayışı ön planda olabilir. Değer verdiğiniz kişilere karşı gereğinden fazla eleştirel yaklaşımlarda bulunmaktan kaçınmanız gerekiyor. Mesafeli yaklaşımlar ortaya koymaktan ziyade daha net ve sakin ifadeler ortaya koymanız gerektiğini de unutmamalısınız. Amacınızın dışına çıkmamanız gereken bir gün.

28 Ağustos 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Planların çok iyi gidiyor. Profesyonel ve finansal başarılar var. Kaynakları bilgece kullan. İçindeki çocuğu kucakla.

28 Ağustos 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi geliştirdikçe, olaylara daha farklı bir pencereden bakacağınıza inandığınız bir gün olacak. Detaycı yapınız sayesinde, tüm ayrıntılara hâkim olacaksınız. Bu sayede neyin önemli neyin önemsiz olduğunu da belirleyebilirsiniz. Kendi işini yapan bir Boğa burcuysanız, yeni yatırımların peşine düşebilirsiniz.

28 Ağustos 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fiziksel olarak kendinizde memnun olmadığınız durumlar söz konusu olabilir. Ancak bunları pes ederek ya da yanlışta ısrar ederek çözemeyeceğinizi unutmamalısınız. Bugün doktorunuzla ya da fikrine güvendiğiniz kişilerle iletişime geçerek eksiklerinizin olduğu noktalarda yeni bir adım atabilirsiniz.

28 Ağustos 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailenize karşı sorumluluklarınız gelecek beklentilerinizi şekillendirebilir. Arkadaşlarınızla birlikte sosyalleşmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde hassasiyet yaşayabilirsiniz. Ev hayatınıza ait konular ön plana çıkabilir. Ailenize karşı sorumluluklarınızla ilgilenebilirsiniz. İş hayatınızda yabancılarla ilgili konulara zaman ayırabilirsiniz.

28 Ağustos 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ve ilişki konularını birbirinden ayırmanız gereken bir gündesiniz. Partnerinizle aranızdaki ilişki iyi gittikçe farkında olmadan işinizle alakanızı azaltabilirsiniz.

28 Ağustos 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatında birisi varsa eğer günü ona öncelik vererek geçirmen olası. Bu kişinin ne hissettiği, ne düşündüğü, neye odaklandığı senin için de önem kazanabilir. Karşı tarafa empati yapman her şeyden önemli olabilir.

28 Ağustos 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugünün enerjisinin temel doğanızla uyumlu bir şekilde aktığını göreceksiniz. Aşk ilişkileri sıcak bir enerji patlaması gibi ilerleyebilir. Yine de gün ilerledikçe bir şüphe bulutu söz konusu olabilir. Cesaret kırıcı olsa da planlarınızı sağlamlaştırmanız ve gözden kaçırdığınız önemli ayrıntılarla ilgilenmeniz için sizi motive edebilir. Sonuçta bu sizin lehinize çalışır. Kendinizi biraz dışlanmış hissediyorsanız veya birisini disipline etmek veya sınırlamak zorunda kalıyor olsanız da bu süreçte büyüyor ve olgunlaşıyorsunuz. Yapılan planlar daha sağlam olduğundan ve sonuç olarak daha gerçekleştirilebilir olduğundan, nerede durduğunuzu bilmek güçlendirici olabilir.

28 Ağustos 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal konularla ilgili fırsatları değerlendirmek için, gerekli alt yapınız mevcut. Fakat, daha çok hırslı yönlerinizi ortaya koymalısınız. Kendinizi yeterli göremediğiniz zaman, hemen geriye çekilmeniz, size zaman kaybettiriyor.

28 Ağustos 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi ruhsal ve bedensel açıdan dengede ve rahat hissediyorsunuz. Yükselen enerji düzeyinizle işyerinizde atılım gerçekleştirebilir ve boş vakitlerinizde sizi tatmin edecek etkinliklerde bulunabilirsiniz. Bir-iki gün izin almak veya tatile çıkmak için de uygun bir zamandasınız. Tatilde sakin kafayla, hangi projelerinizin uğraşmaya değmediğini veya yeni projelere başlayıp başlamamayı düşünebilirsiniz. Sağlam kararlar almak için gereken zihin açıklığına sahip olduğunuz ve farklı koşullara uyum sağlayabileceğiniz bir dönemdesiniz.

28 Ağustos 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün finans, ödemelerle ilgili beklenmedik durumlar gerçekleşebilir. Aşk, çocuk, tatilden dolayı harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

28 Ağustos 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınız yolunda gitmiyor. Duygularınızı partnerinize rahatça ifade etmeyi başardığınız takdirde, onun ilgisini çekeceksiniz. Bu durum sizi cesaretlendirecek ve arzularınızı karşı tarafa daha kolay sunacaksınız. Çok hareketli birgünü olmamasına rağmen, en ufak tefek işleri bile yapmak size zor gelebilir. Kendinizi zorlamanın hiçbir anlamı yok, ara sıra tembellik sizin de hakkınız. Hiç gündeminizde olmayan para konulu bir yolculuk, bugün-yarın gerçekleşebilir

28 Ağustos 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 37' 02" R
Ay
Boğa
25° 48' 10" R
Merkür
Başak
22° 14' 29" R
Venüs
Terazi
28° 49' 07" R
Mars
Yengeç
10° 03' 37" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 07"
Satürn
Balık
14° 58' 37"
Uranüs
Boğa
27° 04' 57"
Neptün
Balık
28° 29' 02"
Plüton
Oğlak
29° 44' 06"
Chiron
Koç
22° 12' 48"
Lilith
Terazi
09° 23' 12"
True Node
Koç
06° 38' 31"
Son Güncelleme : 22/09/2024 06:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>