Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Hayatınızı Olumsuz Etkileyenleri Eleştiriyorsunuz Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ağustos 2023, Perşembe

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak biraz daha kontrollü olmaya çalışın. İlişkinize zarar verebilecek her türlü yaklaşımdan uzak durmanız gerekiyor. Daha dengeli olmaya çalışın.

Odaklanmaya çalışmalı ve elinizden geleni yapmalısınız. İçinde bulunduğunuz durum ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelme şansınız var. Hata yapmamaya çalışın.

Parasal durumunuzu zorlayabilecek herhangi bir harcama yapmamaya çalışın. Bilinçli olmanız gereken bir süreçtesiniz. Odaklanmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi geriye çekmek isteyeceksiniz. Yaşamsal konularda var olan tüm aksaklıkları bir an önce çözüme kavuşmasını sağlamalısınız. Sizi engelleyebilecek her ne varsa geride bırakmalısınız. Daha dengeli olmanız gerekiyor.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün finansal konulara odaklanmalı ve harcamalarınızı kontrol altında tutmalısınız. Ayrıca sağlığınıza özen göstermeyi ihmal etmemelisiniz.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özlem duygunuzun ağır bastığı bir gün olacak. Telefonla yapacağın birkaç görüşmeyle bu duygunuzu bir nebze olsun giderebileceksiniz. Haksızlığa tahammül edemeyerek kendinizi yıkıcı tartışmaların içinde bulacaksınız. Yakın akrabalarınızın tavırları, onları epey eleştirmenize neden olacak. Fikirlerinizi açık yüreklilikle ve samimiyetle dile getirmeniz oldukça ilgi çekecek.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Korkunun faydasının olmadığını daha önce deneyimlediniz. Bugün bu deneyimleri kullanarak kendiniz için neler yapabileceğinize bakmalısınız. Abartılı tepkiler ya da umursamazlıklar bazı sorunları büyütebilir, bugün herkes için ve kendiniz için iyi olanın peşinden gitmelisiniz.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek planlarınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde ilerleme sağlamak için çaba göstereceğiniz zamanlar var. Gün içinde arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Otorite figürleriyle çatışmaya girmemeye özen göstermelisiniz. Kendinizi öne çıkarmaktan çekinmeyeceğiniz bir gündesiniz.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Almak kadar bırakmanın da önemli olduğu bir süreç olacak. Bırakmakla ne kadar barışık iseniz almak noktasında da başarılı yeni gelişmeler hayatınıza akacaktır.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Para konusunda istediğin gibi gelişmeler görmemek sende biraz hayal kırıklığı yaratabilir. O yüzden elinden geldiğince sahip olduğun şeylere göre hareket etmen gerekecek. Var olmayan ve henüz eline geçmeyen paralara göre hayal kurmamalısın.

31 Ağustos 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, bir arkadaş, aşk veya proje hakkında gömülü duyguları harekete geçiriyor sevgili Boğa. Gün bazı açılardan biraz çalkantılı hissettirebilse de sonuçta sosyal yaşamınız ve duygularınız açısından son derece açıklayıcıdır. Şimdilik bu konularda bazı kafa karışıklıkları olsa da gizli duygular ya da kaynaklar ortaya çıkabilir. Gömülü bir ilişki sorunu ortaya çıkabilir ve ilgi gerektirebilir ya da bir arkadaşınızın yardımınıza ihtiyacı olabilir. Şimdi gün ışığına çıkan her şey size önceden var olan bir sorun veya konu hakkında derin bir iç görü sağlar. Bununla başa çıktıkça muhtemelen arınmış ve güçlenmiş hissedeceksiniz!

31 Ağustos 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışma arkadaşlarınızın özgün ve cesur fikirli olmasından yanasınız. Bugün maddi konularda arkadaşlarınızın ilginç fikirlerinden etkilenecek ve kendinizi farklı bir potada göreceksiniz. Kendinize daha çok güvenmelisiniz.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde sakinleştirici bir etkiniz olacak. İş arkadaşlarınız sizden tavsiye ve öneriler almak için yanınıza gelecek ve bu, özgüveninizi ve kendinize inancınızı destekleyecek! Her zorluğun üstesinden gelebilirsiniz. Sevdiklerinizle tam bir uyum içinde çok eğleneceksiniz. Fiziksel kondisyonunuz neredeyse mükemmel düzeyde, ancak biraz daha eğlenceli faaliyetle daha da iyileştirilebilir. Bu, ilerideki hareketli günlere hazırlanmanın bir diğer yolu.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün sosyal enerjiniz yüksek. Arkadaşlarınızla güzel anılar biriktirebilir, manevi destek hissedebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partneriniz sevginizin azaldığı konusunda kuşkulara sahip. Bununun nedenini dış etkenlerde aramaya çalışın. Onun sizinle ilgili endişeleri kişiliğinizle alakalı değil, rahat olmalısınız. İş arkadaşlarınızın sizin kadar özverili çalışmaması, yükünüzü oldukça arttırıyor. İşi sizin kadar ciddiye alan yok! Duyacağınız bir haber, bazı projelerinizi gözden geçirmenize neden olacak. Günlük harcamaların bazılarından vazgeçmeniz mümkün değil, bazılarını ise erteleyebilirsiniz

31 Ağustos 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 37' 02" R
Ay
Boğa
25° 48' 10" R
Merkür
Başak
22° 14' 29" R
Venüs
Terazi
28° 49' 07" R
Mars
Yengeç
10° 03' 37" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 07"
Satürn
Balık
14° 58' 37"
Uranüs
Boğa
27° 04' 57"
Neptün
Balık
28° 29' 02"
Plüton
Oğlak
29° 44' 06"
Chiron
Koç
22° 12' 48"
Lilith
Terazi
09° 23' 12"
True Node
Koç
06° 38' 31"
Son Güncelleme : 22/09/2024 06:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>