Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Değişime Start Veriyorsunuz Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ağustos 2023, Salı

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda duygusal karmaşıklık yaşanabilir. Çekimser yaklaşımlarınızı bir kenara bırakmanız gerekiyor. İlişkinize yönelik atacağınız her adımın da size yarar sağlayabileceğini unutmamalısınız. Daha dengeli olmanız gereken bir gün.

Her şeyi yerli yerine oturtmak istiyorsunuz. Başarıya ulaşma konusunda kendinize biraz daha güvenmeniz gerekmekte. Olumsuzlukların tamamen önüne geçmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddiyatla ilgili ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Sınırların yeniden belirlenebileceği bir döneme giriş yapıyorsunuz. Daha dengeli olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Değer verdiğiniz insanlar size ihtiyaç duyduğunda onların yanında olmaya çalışın. Sahiplenme duygunuzu biraz daha ön planda tutmalısınız. Yoğun süreçten geçiyorsunuz ve bu da her şeyin daha da karmaşık olabileceği anlamına geliyor. Kişisel girişimleriniz için biraz daha beklemede kalmanız gerektiğini unutmamalısınız.

29 Ağustos 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün iletişim yeteneklerinizi kullanarak karşınıza çıkan fırsatları değerlendirebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışmak, projeler üzerinde çalışmak için uygun bir zaman olabilir. Fikirlerinizi cesurca paylaşabilirsiniz.

29 Ağustos 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir türlü karar veremediğiniz değişime bugün start vereceksiniz. Bugün kendinize zaman ayırmanız, kendiniz için yapabileceğiniz en güzelolacaktır. Akşam saatlerinde, ufak çaplı ev temizliği yapabilirsiniz. Yaşam alanındaki ferahlık üzerinde bir hafiflik hissi uyandıracak. Herkes mutlu olsun diye uğraşmaktan kendinizi ihmal etmiş olabilirsiniz

29 Ağustos 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal ya da ticari konularda yeni gündemleriniz olabilir. Cesaretinizin kırık olduğunu ya da hazır olmadığınızı düşündüğünüz durumlarda, içinde bulunduğunuz durumun üzerinizdeki olumsuz etkilerine odaklanmalısınız. Bu odak noktası size adım atmak, görüşmeler yapmak ve hissettiklerinizi ifade etmek konusunda destek verecektir.

29 Ağustos 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda en iyisiniz yapmak için çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Hedeflerinize ulaşmak için mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konularda fikirlerinizde fazla ısrarcı davranmamaya özen göstermelisiniz. Gün içinde sorumluluklarınız sizi alternatif plan yapmaya itebilir. Annenizle ilgili konuları ihmal etmeyin.

29 Ağustos 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun zamandır ince ince çalıştığınız bir konuyu sonuçlandırma isteğiniz güçlü olabilir. İşler şimdiye kadar umduğunuz gibi gitmemişse de denemekten, çabalamaktan vazgeçmemelisiniz. Yeni gün, yeni umutlar getirir.

29 Ağustos 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrende olumlu insanların olmasında yarar var. İhtiyaç duyacağın desteği bu insanların karşılayacağını bilmek sana güç verecek. Bu sayede daha cesur adımlar atmakta zorlanmayacaksın. Olumlu düşünmeye devam etmekte yarar var.

29 Ağustos 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşinizde veya rutinlerinizde kendi yolunuza gitmek artık tatmin edicidir ve başkalarının desteğini almak mümkünken, işleri kendi hızınızda ilerlemek istemeye daha yatkınsınız. Özellikle kendinizi huzursuz veya gergin hissettiğinizde, sizi harekete geçiren şeylerle temasa geçtiğinizde bazı şeyleri yanlış yorumlayabilirsiniz. Hangi korkuların veya tutumların bağımsızlığınızı ve kişisel varlığınızı sınırladığını inceleyin. Koşullar nedeniyle ya da değişiklik yapma veya kişisel risk alma konusunda hızlı olmamanız nedeniyle planlar beklemeye alınabilir veya yavaşlayabilir. Yeni deneyimler arayışınıza ve bağımsızlığınızı ifade etme konusundaki güveniniz açıkça görülüyor.

29 Ağustos 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendi adınıza güven duygusunun önemli olduğunu bildiğiniz için, size bu duyguyu sağlayacak kişilerin etkisinde kalıyorsunuz. Bugün gücünüzü ispat etmek istiyorsunuz, fakat bu konuda baskıcı davranmaktan vazgeçmelisiniz.

29 Ağustos 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamı doğal akışına bırakmış durumdasınız; esnek ve değişimlere açıksınız. Her şey kendiliğinden yolunda gidiyor, sizin en ufak bir çaba harcamanız gerekmiyor. Bu rahat dönemi, hep içinizde kalmış o hayallerinizi ve emellerinizi gerçekleştirmek için kullanın. Ama bir anda çok işe kalkışmamaya da dikkat edin, ileride yıldızların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde tüm projelerinizi birden yürütmekte zorlanabilirsiniz.

29 Ağustos 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa;hayatınız bugün odak noktanız olacak. Olası zorluklara rağmen, takım çalışmasıyla başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Başarılar!

29 Ağustos 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşı cinsle olan ilişkiniz oldukça uyumsuz hale girebilir. Karşılıklı olarak her şeyi yanlış anlamanız ve bile bile zıtlaşmanız mümkün. Gerçi ilişkinizin büyük bir kavgayla noktalanması fazla olası değil fakat kısa bir ayrılık olabilir. Aynı ortamda çalıştığınız biriyle, birbirinize üstünlük kurma yarışına girmeniz gerekebilir. Size yönelik yanlış yargıların çoğu, insanların size yeterince tanımamalarından kaynaklanıyor. Maddi yatırım konularında yardım alabileceğiniz bir finans danışmanı bulun.

29 Ağustos 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 37' 51" R
Ay
Boğa
26° 00' 06" R
Merkür
Başak
22° 16' 02" R
Venüs
Terazi
28° 50' 08" R
Mars
Yengeç
10° 04' 05" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 10"
Satürn
Balık
14° 58' 33"
Uranüs
Boğa
27° 04' 57"
Neptün
Balık
28° 29' 01"
Plüton
Oğlak
29° 44' 05"
Chiron
Koç
22° 12' 46"
Lilith
Terazi
09° 23' 18"
True Node
Koç
06° 38' 31"
Son Güncelleme : 22/09/2024 06:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>