Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yenilik İstiyorsunuz Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Kasım 2023, Perşembe

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün, ilişkinizle ilgili konularda daha anlaşılabilir olmaya çalışın. Beklenmedik gelişmelerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Her türlü sorunu ve sıkıntıyı geride bırakma şansınız var.

Mesleki konularda kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Doğru olduğuna inandığınız adımları atabildiğiniz sürece her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmamanız gerekiyor. Daha dengeli ve tutarlı olmaya çalışın.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var. Güzel gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ruhsal tepkilerinizi açığa çıkartma konusunda kendinizi pek rahat hissetmeyeceksiniz. Ortada hiçbir şey yokken sinirlenme ihtimaliniz var. Hata yapmamalı ve özellikle ikili ilişkilerde daha anlaşılabilir yaklaşımlar ortaya koymalısınız. Genel olarak istediklerinize ulaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

2 Kasım 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün maddi konular ve finansal işlemlerle ilgili konularla daha fazla ilgilenme eğilimi gösterebilirsiniz. Birikimlerinizi değerlendirmek veya ek gelir kaynaklarına yönelmek için fırsatlar araştırabilirsiniz. Ancak harcamalarınıza da dikkat etmeniz gerekebilir.

2 Kasım 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaptığınız birikimleri yeni bir araba almak için kullanmak isteyebilirsiniz. İnternetten yeni çıkan araba modellerini araştırıyorsunuz. İş hayatınızdaki aksilikler işten soğumanıza neden olabilir. İş hayatınızda farklı bir alanda devam etmek istediğinize karar verebilirsiniz. Mutfakta küçük kazalar yaşayabilirsiniz.

2 Kasım 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi gerçeğinizin ne olduğunu anlamak için yalandan ve asılsız bilgiden uzaklaşmanız gerekebilir. Ruhunuzu nadasa bırakın. Bunun bir kayıp değil, kazançların yatırımı olduğunu göreceksiniz. Zaman ve sürece güvenin.

2 Kasım 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Zihinsel olarak hareketli bir gündesiniz. İş hayatınızda yazışma ve konuşmanın yoğun olduğu zamanlar var. Uğraştığınız işlerde yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. İlerleyen saatlerde daha hayalci olabilirsiniz. İşlerinizi aksatmamaya özen göstermelisiniz. Akşam saatlerinde keyif aldığınız ortamlarda bulunmak size iyi gelecektir.

2 Kasım 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan kendinizi güvensiz hissetseniz de ya da ilişkinizin sonunu göremiyormuş gibi bir izlenim içerisinde olsanız da olumlu haberler alabilirsiniz.

2 Kasım 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün maddi konularda daha özenli olman ön plana çıkabilir. Parasal açıdan kendini zora sokmamak adına biraz daha dikkatli davranman gerekecek. Çevrende seni sürekli harcama yapmaya iten şeylere karşı kendini biraz geri çekmen gerekebilir.

2 Kasım 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi bazen öyle hissetseniz de aslında sıkışıp kaldığınız yok. Farklı hareket etme, farklı seçim yapma izniniz var. Kafanızın içinde çok fazla zaman harcadığınızı düşünüyorsanız, bedeninizle ve nefesinizle bağlantı kurmanın zamanı gelmiştir. Kendinizi dinleyebileceğiniz bir alan yaratmak şimdi her şeyden önemli olabilir. Başarının tadına vardığınız anda, kendinizi kötü hissetmenize neden olacak bir şey ortaya çıkar. Belki başka biri sizi kıskanıyor ve sizi şüpheye düşürecek şeyler söylüyor. Belki de şüphe, refahı hak etmediğinizi söyleyen içsel bir kaynaktan geliyor. Bu durum sizi rotadan saptırmasın. Planlarınızla ilerleyin.

2 Kasım 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizden olumlu etkiler aldığınız zaman, sosyal aktiviteniz daha da güçleniyor. Yalnız kalmak istemeyeceğiniz bugünde, akşam saatlerinde dostlarınızla bir arada olmak, size oldukça iyi gelecektir. Eğlenmeye zaman ayırın.

2 Kasım 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerindeki tüm kararlarınızı iki kez düşünerek vermelisiniz. Düşüncesizce davranışlar sergiliyor, daha sonra pişman oluyorsunuz. Başarıya o kadar odaklanmışsınız ki, amacınıza ulaşmak için başkalarını feda edebilirsiniz. Onun yerine, kendi yönteminizi başkalarına empoze etmeyi bırakın çünküarkadaşlarınız size bir gün bunun bedelini ödetebilirler. Değişken hisleriniz ilişkilerinizde de ağır basıyor. Bu alanda daha dikkatli olmalısınız.

2 Kasım 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partner veya ortağınızla seyahat edebilirsiniz. Önemli sözleşme, anlaşmalar yapabilirsiniz. Kardeşler, eğitim konuları gündeme gelebilir. İyi bir gün geçirmenizi dilerim.

2 Kasım 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özgürlüğüne düşkün biri olmanız sevgilinizle aranızda sorunlar çıkartıyor. Onu kırmamak için hayatınızı biraz da ona düzenleyin. İşinizle ilgili bazı olumsuzlukları görebilmeniz için gözünüzü dört açın. Hayır demenin, reddetmenin her durumda nezaketsizlik olacağını düşünmeyin. Size hiç de cazip gelmeyen birteklifini reddedilirsiniz. Paranızın kıymetini bilmenize rağmen, aşırı cömert davranmanız bütçenizi sarsıyor. Düzenli kullanmanız gereken ilaçlarınızı ihmal ediyorsunuz

2 Kasım 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 37' 34" R
Ay
Boğa
11° 05' 26" R
Merkür
Başak
20° 21' 25" R
Venüs
Terazi
27° 34' 59" R
Mars
Yengeç
09° 29' 43" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 38"
Satürn
Balık
15° 03' 03"
Uranüs
Boğa
27° 05' 57"
Neptün
Balık
28° 30' 43"
Plüton
Oğlak
29° 44' 40"
Chiron
Koç
22° 15' 18"
Lilith
Terazi
09° 16' 28"
True Node
Koç
06° 37' 50"
Son Güncelleme : 21/09/2024 06:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>