Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yepyeni Bir Dönem Açılıyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ekim 2023, Cumartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişiyle zıtlaşmaktan kaçınmalı ve daha ılımlı olmaya çalışmalısınız. Kişisel sorunlarınızın son bulmasını sağlamanız gerekmekte. İlişkinize odaklanmaya çalışın.

Üstesinden gelmekte zorlanmayacağınız sorunlarla karşılaşacaksınız ancak bunları da gözünüzde büyütmemeye çalışın. Kendiniz için doğru olduğuna inandığınız adımları atabildiğiniz tadirde her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali olduğunu da unutmayın.

Maddi amaçlarınızın dışına çıkmamalı ve atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız. Olumsuzluklar ne kadar büyük olsa da üstesinden gelebileceğinizi unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel eğilimleriniz konusunda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Kendinizi ifade ederken daha dikkatli ve temkinli olmanız gerekiyor. Ev ve aile hayatınızla ilgili var olan bütün sorunların da geride kalmasını sağlamalısınız. Enerjinizdeki yoğunluktan doğru anlamda yarar sağlayabildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekiyor.

28 Ekim 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün sabah saatlerinde motivasyon eksikliği yaşayabilirsiniz. Hayatınızı heyecanlandıran projelere odaklanarak moralinizi yükseltebilirsiniz. Kendinize yeni hedefler belirleyin ve adım adım ilerleyin.

28 Ekim 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, burcunuzda bir Ay tutulması gerçekleşiyor. Hayatınızda yepyeni bir dönemin açıldığını hissedebilirsiniz. Çalışan bir Boğa burcuysanız elinizi taşın altına koymaktan çekinmeyeceksiniz. Ailenizle aranızda bazı anlaşmazlıklar söz konusuysa aranızdaki sorunların çözüleceği aksiyonlar gerçekleşebilir. Sizi yoracak detaylara takılmak istemeyeceksiniz. Hayatı birazda akışında yaşamayı tercih ediyorsunuz.

28 Ekim 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mecbur kalmadıkça hiçbir şeye dokunmamak zaman ve psikoloji açısından sizi sıkıştırabilir. İşinizde, bakış açınızda ya da yaptığınız görüşmelerdeki tutumlarınızı buna göre düzenlemeniz faydalı olabilir. Bir kıskacın içinde yaşamayı kendinize reva görmemelisiniz.

28 Ekim 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gerçekleşen Ay tutulması şahsi alanında kritik kararlar ve değerlendirmeler içinde olabileceğinizi gösteriyor. Karşıtlık konular özellikle önemli sayılır.

28 Ekim 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi ifade etmekte problem çekebilir, yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz. Zorunda kalınmış değil ancak tercih edilmiş bir izole hali ruhunuzda devam edebilir.

28 Ekim 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aile ile ilgili sorunlar seni gün boyu meşgul edebilir. Sorunları çözmek için birlikte daha çok zaman geçirmeniz gerekecek. Fikir ayrılıklarını bir süreliğine bir kenara bırakmak çözüme ulaşmak için önemli olacak. Bir arada olmak sorunun çözülmesini sağlayabilir.

28 Ekim 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bağımsızlığınızı savunmak, ilişki ihtiyaçlarınızı anlamak ve kendinizi bulmak için son bir adım atabilirsiniz. Kendinizi anlamak ve kişisel aydınlanmalar yaşamak için ideal bir zaman. Gün, hayatınızdaki dengesizlikleri düzeltmeye yönelik doğru yöne hareket etmenize yardımcı olabilir. İlişkilerinize dikkat ederken ihtiyaçlarınızı ve kişisel planlarınızı da ihmal etmeyin. Artık bir ilişkide hızlanmış, enerji dolu bir tempo ve hareketli iletişimler olabilir. Bağımsızlık ve ortaklık sorunları sizi karar vermeye zorlayabilir ve bu, yüzleşmenin, öğrenmenin ve büyümenin zamanı olabilir. Birisi size ulaşmaya veya iplerinizi çekmeye çalışıyor olabilir ve bir özgürlük meselesi gündeme gelebilir. Şimdi bir çatışma meydana gelirse, çok sert olmamaya çalışın.

28 Ekim 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aklınıza taktığınız konularda ısrarcı fakat sessiz protesto davranışları içindesiniz. Sanatsal olayları takip etmekten zevk duyacak, birçok davete katılacak ve kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Değerlerinizin farkındasınız.

28 Ekim 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Etrafınızdakiler sizi fanatik bir misyoner gibi görüyor. Hafif geri çekilin ve başkalarının fikir ve davranışlarını kabul edin. Ayrıca başkaları bir hata yaptığında hemen sinirlenmeyin. Fazla heyecan sağlığınız için her açıdan zararlı olacaktır. Sizin de şefkate ve takdir edilmeye ihtiyacınız var. Günlük yaşamın streslerini arkanızda bırakın. Rahatlamak, enerji depolarınızı şarj edecek.

28 Ekim 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Fiziksel beden, imaj, vizyonunuzla ilgili değişimler gerçekleşebilir. Ancak hastane-psikolojik durumlar veya gizli düşmanlarınızla ilgili konularda gündeme gelebilir. Partner veya çevrenizdeki kişilerle tartışma ve gerginlikler artabilir. Bu dönemde kalıcı uzun vadeli kararlar alabileceksiniz ancak bazı konulardan ise vazgeçmeniz gerekeblir.

28 Ekim 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni yeni beraber olmaya başladığınız kişiye karşı yaklaşımlarınız giderek olumlu olmaya başladı. Aşk hayatınızda mutlu olmanız tüm yaşamınızı olumlu olarak etkileyebilir. Çok önce yaptığınız ve belki de unuttuğunuz bir görüşmenin sonuçlarını, bugün yarın alacaksınız. Verdiğiniz sözleri unutmazsanız, sizin için sürprizlerle dolu bir gelişme gözüküyor. Parayla ilgili karşınıza çıkacak fırsatları değerlendirmek için gözünüzü dört açmanızda fayda var. Tatlı yiyeceklerden kaçının.

28 Ekim 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 40' 49" R
Ay
Boğa
11° 54' 24" R
Merkür
Başak
20° 27' 37" R
Venüs
Terazi
27° 39' 02" R
Mars
Yengeç
09° 31' 35" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 50"
Satürn
Balık
15° 02' 49"
Uranüs
Boğa
27° 05' 54"
Neptün
Balık
28° 30' 37"
Plüton
Oğlak
29° 44' 38"
Chiron
Koç
22° 15' 10"
Lilith
Terazi
09° 16' 50"
True Node
Koç
06° 37' 52"
Son Güncelleme : 21/09/2024 07:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>