Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Öfkelisiniz Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ekim 2023, Pazar

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 100%

ilişkiniz açısından belirsizlikler yaşanacak olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Doğru olduğuna inandıklarınızın peşinden gitmeye çalışın. Birlikteliğinize yönelmeniz gereken bir gündesiniz.

Ufak tefek zorluklarla karşılaşabilirsiniz. İyimserliğinize bu süreçte fazlasıyla ihtiyaç duyma ihtimaliniz var. Sorunları ve sıkıntıları tamamen geride bırakmaya çalışın.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Amaçlarınızın dışında harcama yapmaktan kaçınmalı ve kontrollü olmaya çalışmalısınız. Dengeleri gereğinden fazla zorlamamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamsal konularda karşınıza çıkabilecek tüm olumsuzlukları geride bırakmaya çalışmalısınız. Kişisel olarak kendinizi toparlamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmadığınız sürece her şeyin istediğiniz gibi şekillenebileceğini de unutmayın. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

29 Ekim 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün, duygusal olarak derin bağlar kurma ve sevdiklerinize zaman ayırma vakti. İlişkilerinizi güçlendirin, paylaşımlarda bulunun ve sevgi dolu anılar biriktirin.

29 Ekim 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Akademik çalışmalar yapan bir Boğa burcuysanız, donanımınızı arttıracak hedeflerin peşinden gitmek isteyebilirsiniz. Evinizde dekorasyon değişikliği yapmayı düşünüyorsunuz. Parasal konularda aldığınız aceleci kararların sonuçlarını sert bir şekilde görebilirsiniz. Aklınızda olmayan kişilerin sizi buluşmaya davet etmesi oldukça şaşırtabilir. Çevrenizde öfkeli olduğunuz kişilere karşı sert konuşmalar yapmaktan geri durmayacaksınız.

29 Ekim 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir arada olduğunuz kişilerle ortak girişimlerinizin olmasını isteyebilirsiniz. Bireysel alanlarınıza yeni isimleri ve gündemleri dahil etmek konusundaki çekincelerini aşmaya çok yakınsınız. Artık yolunda olmayan şeyler için yeni yollar bulmaya çalışmak sizin için o kadar da zor değil.

29 Ekim 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Burcunuzda ilerleyen Ay sizi daha meşgul ve odaklı kılmakta. Ayrıca yeteneklerinizi de hayata geçirebilirsiniz.

29 Ekim 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi ifade etmekte problem çekebilir, yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz. Zorunda kalınmış değil ancak tercih edilmiş bir izole hali ruhunuzda devam edebilir.

28 Ekim 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün senin için önemli bir gün olacak. Yaratıcı yönünü keşfetmeye çalışmak isteyebilirsin. Bu şekilde üretken olabildiğini görmek sana keyif verecek. Günü takip etmeye çalışmak beklediğinden daha üretken olma imkanı verebilir.

29 Ekim 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün tanımadığınız insanlar bile çekiciliğinizin ve etrafınıza yaydığınız auranın farkında. Ne istediğinizi biliyorsunuz ve şimdi dikkat etmeniz gereken, buna nasıl ulaşacağınız olmalıdır. Başarı, sadece vardığınız noktayla ilgili değildir; oraya nasıl vardığınız da önemlidir. Zirveye giden yolda kimseyi aşağıya çekmenize gerek olmadığını unutmayın. Belki de, sizi farklılaştıran şeylerden ziyade diğer ortak yönlerinize odaklanmak için ciddi bir çaba göstermelisiniz. Bağlantı ararsanız onları oldukça kolay bulacaksınız.

29 Ekim 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi huzursuz ve tedirgin hissediyorsunuz. Değişik düşünceler içinde bocalayacağınız bir gün. Son günlerde gereğinden fazla çalışıyor ve elinizdeki işleri bir an önce bitirmeye özen gösterirken, hata kabul etmiyorsunuz.

29 Ekim 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinizi biraz keyifsiz ve halsiz hissederseniz şaşırmayın. Vücudunuzu zorlamayıp dinlenmeye bakın. Kendinizi daha mutlu ve rahat hissedeceğiniz zamanlar da gelecek. Hırsınızı karşınıza çıkabilecek kamu görevlilerinden veya amirlerinizden çıkarmaya da çalışmayın, çatışmalara girmek için iyi bir zamanda değilsiniz.

29 Ekim 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün enerjik, atak olacaksınız. Partner, ortaklık konularında ani gelişmeler gerçekleşebilir ancak tatil, eğlence, hobilerinizle ilgili şans sizinle olacak. İyi bir gün geçirmenizi dilerim.

29 Ekim 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz güven istiyor, ilişkinizin bir tehlike altında olmadığını ona kanıtlamalısınız. Ona bu güveni verebilmeniz beraberliğinizi daha da anlamlı hale getirecek. Birkonusunda sıkıntılarınız olabilir. Üstüne gitmekten çekindiğiniz bu konu, siz çekingen davrandıkça gündemde kalıyor. Bununla ilgili yapabileceğiniz fazla bir şey olmadığına inanmaya çalışıyorsunuz. Hızla yaklaşan büyük bir ödeme sizi bugünden düşündürüyor. Sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

29 Ekim 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 41' 14" R
Ay
Boğa
12° 00' 31" R
Merkür
Başak
20° 28' 24" R
Venüs
Terazi
27° 39' 33" R
Mars
Yengeç
09° 31' 49" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 51"
Satürn
Balık
15° 02' 47"
Uranüs
Boğa
27° 05' 53"
Neptün
Balık
28° 30' 37"
Plüton
Oğlak
29° 44' 38"
Chiron
Koç
22° 15' 09"
Lilith
Terazi
09° 16' 53"
True Node
Koç
06° 37' 53"
Son Güncelleme : 21/09/2024 07:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>