Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Güzel Haberler Alıyorsunuz Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ekim 2023, Salı

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 90%

Ufak tefek yanlış anlaşılmalar gündeme gelebilir. Hislerinizi net olarak ifade etmekten kaçınmamalı ve doğru olana yönelmelisiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Beklenmedik bazı sorunlar yaşanabilir. İçinde bulunduğunuz durumları tamamen kontrol altına almaya çalışın. Dengeleri gereğinden fazla zorlamanın da size herhangi bir yararı olmayacaktır.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha dengeli ve sabırlı olmalısınız. Hata yapmamanız gereken bir süreçtesiniz. Adım adım toparlanmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha sağlam adımlar atmak isteyecek ve sorunları çözümlemeye çalışacaksınız. Doğru yaklaşımlar ortaya koyabildiğiniz sürece her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmamanız gerekiyor. Doğru bildiklerinizi uygulamaktan kaçınmamalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız.

31 Ekim 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün, içsel huzurunuzu bulma ve zihinsel dengeyi sağlama zamanı. Meditasyon veya kişisel gelişim aktivitelerine yönelin. İçsel yolculuğunuzda yeni bir sayfa açın.

30 Ekim 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel sektörde çalışan bir Boğa burcuysanız, yeni gelecek olanteklifine sıcak bakabilirsiniz. Aile üyelerinizden bir süredir sağlık problemi yaşayan büyüğünüzle ilgili güzel haberler alıyorsunuz. Keyfiniz yerinde! Özellikle bugünlerde yaşam alanınızla ilgili harcama yapmaktan kaçınmayacaksınız. Fazla şeker tüketiminin sizi rahatsız ettiğinin farkındasınız. Yeni bir beslenme düzenine geçiş yapıyorsunuz.

31 Ekim 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir şeyler yapmak için çevrenizin desteğini beklemeyin. Cesaretinizden şüphe duymadığınızda, başarabileceğiniz ve haklı çıkacağınız konular bulabilirsiniz. Yalnızlığın sizi geliştiren bir tarafı her zaman vardır.

31 Ekim 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konularınız gündeme gelebilir. Ön göremediğiniz harcamalar çıkabilir. Alım satım işleriyle uğraşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde daha faza çaba sarf etmeniz gerekebilir. Sorumluluklarınızdaki artış nedeniyle başkalarından yardım alabilirsiniz. Gün içinde beklenmedik olaylarla karşılaşabilirsiniz.

31 Ekim 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızı düzene sokmak, kontrolü ele almak istediğiniz noktalarda problemlerle savaşmak yerine daha sakin bir şekilde davranmaya çalışın.

31 Ekim 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sabit fikirlilik etmek seni gereksiz yere kötü konuma düşürebilir. Birisi sana bir şey söylediğinde hemen ona karşı çıkmamalısın. Çevrendeki insanlarla olumlu ve yapıcı iletişimler kurmak ileride daha iyi şeylerin kapısını açabilir.

31 Ekim 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün özel biriyle anlaşmak veya işbirliği yapmak için harika bir konumdasınız. Birisi sizi çok iyi etkileyebilir. İlişkiler bugün gösterilen ekstra çabayla gelişiyor. Yapıcı konuşmalar gün ilerledikçe ortaya çıkabilir. Kontrol edebileceğinizi ve organize edebileceğinizi bildiğiniz alanları ayırmak ve istikrara kavuşturmak mantıklıdır. Düzen, her zamankinden biraz daha katı olsa bile güçlendirici olabilir. Sadece ilgi çekici olmakla kalmayıp aynı zamanda hayatınızı dönüştüren çalışmalara, kişisel ilgi alanlarınıza veya projelere odaklanıyor olabilirsiniz. Önemsediğiniz insanlar ve projeler için ekstra çaba göstermenin zamanı geldi.

31 Ekim 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mutlu bir sonuç ile başarıya yol açacak yeni parlak fikirlerin var. Kendine güvenme zamanı geldi artık senin için. Hatta özgüvenin de patlama yaşayabilirsin çünkü bunun için yetenek ve kabiliyetlere sahipsin. Adil ve uygun kararlar veriyorsun. Her ne olursa olsun doğru bildiğini yap ve inançlarını savun. Seni mutlu edecek bir kutlama, düğün, mezuniyet ya da doğum haberi çok yakında geliyor.

31 Ekim 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

O kadar çok şey başardığınız halde, her zamankinden daha mutsuzsunuz. İnatçılıkla ve meseleleri zorlayarak ilerleyebileceğinizi düşünüyorsanız, ama sadece eski başarılarınızı tehlikeye atmakla kalmayıp, sağlığınızı da riske sokuyorsunuz. Bir adım geri çekilin ve rahatlamaya çalışın. Sakinleştiğinde, üstesinden gelinemez görünen bir sorunun, siz ortalığı kırıp geçirme niyetinde olmadığınızda kolayca çözümlenebileceğini anlayacaksınız.

31 Ekim 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün maddi kaynaklar, para konuları ön plana çıkabilir. Harcamalarınız özellikle sabah saatlerinde artabilir. İyi bir gün geçirmenizi dilerim.

31 Ekim 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişiyle problemlerinizi kendi aranızda çözümlemeye çalışın. Ailelere yansıması, sizi de güç duruma sokar. Bugünlerdehayatınızda sevineceğiniz gelişmeler olabilir. Tercihleriniz oldukça önemli. Elinizdeki güç bir işte gösterdiğiniz istikrar, kariyerinizi olumlu anlamda etkileyebilir. Ailenize olan düşkünlüğünüz, aile içindeki bazı küçük sorunların da ortadan kalkmasını sağlıyor. Sinirlerinizi yıpratmamak için tartışmalardan uzak durun. Borçlar sıkıştıracak, harcamaları biraz daha kısmanızda fayda var.

31 Ekim 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 37' 58" R
Ay
Boğa
11° 11' 33" R
Merkür
Başak
20° 22' 12" R
Venüs
Terazi
27° 35' 29" R
Mars
Yengeç
09° 29' 57" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 39"
Satürn
Balık
15° 03' 02"
Uranüs
Boğa
27° 05' 57"
Neptün
Balık
28° 30' 42"
Plüton
Oğlak
29° 44' 40"
Chiron
Koç
22° 15' 17"
Lilith
Terazi
09° 16' 31"
True Node
Koç
06° 37' 50"
Son Güncelleme : 21/09/2024 06:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>