Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Hayal Kırıklığına Uğruyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ağustos 2024, Salı

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda kendinizi daha net ifade edebilirsiniz. Koşullar değişiklik gösterecek olsa da üstesinden gelmelisiniz. Pozitif yaklaşımlarınızla her türlü sorunun üstesinden gelebileceksiniz. Sorunları ve sıkıntıları gözünüzde çok fazla büyütmekten kaçının.

Mesleki açıdan her şeyin istediğiniz gibi olmasını arzu edeceksiniz. Olumsuzluklara çok fazla takılı kalıyorsunuz ve bu da istenmeyen adımlar atmanıza neden olmakta. Sınırları gereğinden fazla zorlamaktan da kaçınmalısınız.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirmeyi başardığınız sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız. Odaklanmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal çevrenize karşı daha hassas olabilir, kurduğunuz bağların bir bağımlılığa dönüşmesi kendinizden ödün vermenize, kendinizi eleştirmenize neden olabilir. Objektif olun, objektif düşünen insanlardan ya da uzman kişilerden destek alarak ileriyi planlayın.

20 Ağustos 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün duygusal ilişkilerinizde huzurlu ve dengeli bir gün geçirebilirsiniz. Kendinizi ifade etme konusunda daha cesur ve kararlı olabilir, iletişim becerilerinizi kullanarak çevrenizdeki insanlarla daha iyi anlaşabilirsiniz. Maddi konularda ise dikkatli olmanızda fayda var, harcamalarınızı gözden geçirmeniz gerekebilir. Ayrıca bugün, içsel uyanışlar yaşayabilir ve kendinizi daha derin bir şekilde anlayabilirsiniz. Enerjinizi olumlu yönde kullanarak yeni projelere başlayabilirsiniz. Sağlığınıza da dikkat etmeyi ihmal etmeyin.

20 Ağustos 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evliliğinde sorunlar yaşayan Boğa burcuysan, artık bu konuyu ailenin de bilmesi gerektiğini düşüneceksin. Ailenle her şeyi açık açık konuşmanda fayda var. Yeni aldığın teknolojik aletten istediğin verimi alamamak seni hayal kırıklığına uğratıyor. Aldığın ürünü iade etmek isteyebilirsin.

20 Ağustos 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilere daha farklı bir gözle bakmalısınız. Anlatılmak istenenin üstü örtülü olması doğru kararı vermenizi zorlaştırabilir. Açık olmalı ve karşınızdaki kişinin de bundan cesaret alarak düşüncelerini paylaşmasını sağlamalısınız.  

20 Ağustos 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili konuları yeniden gözden geçirebilirsiniz. Bazı işlerinizdeki değişikliklere angaje olmanız gerekebilir. Gün içinde sosyal konular ön plana çıkabilir. Öngörmekte zorlandığınız olaylarda karar almakta acele etmemelisiniz. İş hayatınızda sağlamlaştırmak istediğiniz konulara yönlenebilirsiniz.

20 Ağustos 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her türlü ortaklığınızla alakalı olarak dikkatli olmanız gereken bir süreçtesiniz zira bugünlerde kendinizi biraz sinirli hissedebilirsiniz.

20 Ağustos 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınız ya da gündelik yaşamınızda eksik gördüğünüz bazı konular olabilir. Bugün bu eksikleri kapatmak adına bazı planlar yapabilirsiniz. Sizden beklenilenler kadar sizin kendinizden beklentilerinize ağırlık vermeniz, stres oluşturan konuların dışında kalmanıza imkan tanıyacaktır.

20 Ağustos 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün eleştiriyle karşılaşırsanız yapıcı olanı ortaya çıkarmayı hedefleyin. Olaylar artık sorumluluklarınızı vurgular veya dış dünyayla olan bağlarınızı hatırlatır. Gün, sizi uzun vadeli bir hedefe veya iyi tanımlanmış bir hırsa olan ihtiyacınıza uyandırır. Şu anda kapsamlı bir plan önemlidir ve bu doğrultuda yeni bir fikir bulabilirsiniz. Bu size işinize veya itibarınıza özel dikkat göstermeniz gerektiğini hatırlatır ve harekete geçme çağrısı mümkündür. Performans göstermeniz için biraz baskı hissedebilirsiniz ancak kendinizi çok fazla zorlamayın. Gün algılarınızı biraz bulanıklaştırabilir. Daha asi, huzursuz ve meraklı hissedebilirsiniz ancak isyan etme veya ani tepki verme dürtüsüne direnmeyi hedefleyin. Sakinleştikten sonra da değişime olan ihtiyacınızı görmezden gelmeyin. Hem bağımsızlık hem de konfor ihtiyaçlarınıza cevap verecek bir yol bulun.

20 Ağustos 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yaşantınızda yaratıcılığınızı istediğiniz gibi kullanarak olayları yönlendirebiliyorsunuz. Çevre ilişkilerine eleştirici davranacağınız bir gün. Büyük ve kalıcı başarıları sevdiğiniz için, küçük olaylara tahammülünüz yok.

20 Ağustos 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi konularda şanslı olabileceğiniz bir gün. Beklemediğiniz destekler görebilirsiniz. Yakın çevrenizden aranızın bozuk olduğu kişiler varsa sorunları çözüme kavuşturmak için uygun bir gün. Vizyonunuzu geniş tutun, her şey çok güzel olacak.

20 Ağustos 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün arkadaşlarınızla ilgili konularda bazı yanılsamalar ve planlarınızda aksamalar gerçekleşebilir. Harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

20 Ağustos 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, Ayın içinde bulunduğu konum kişisel hırslarınızla sizi donatıyor. Çevrenizdeki kişileri kendi istek ve arzularınız doğrultusunda yönlendirmek istiyorsunuz. Sizi koşullandıran etkenlerin dışına taşmak ve inisiyatifinizi vurgulamakla mutlu olacaksınız.

20 Ağustos 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 42' 33" R
Ay
Yengeç
22° 28' 58" R
Merkür
Akrep
15° 15' 33" R
Venüs
Yay
07° 02' 17" R
Mars
Yengeç
25° 36' 01" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 39" R
Satürn
Balık
13° 08' 44"
Uranüs
Boğa
26° 13' 05"
Neptün
Balık
27° 40' 25"
Plüton
Oğlak
29° 40' 27"
Chiron
Koç
20° 48' 24"
Lilith
Terazi
12° 52' 31"
True Node
Koç
06° 23' 21"
Son Güncelleme : 23/10/2024 18:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>