Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Duygusal bağların güçlenecek! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2019, Pazar

Aşk 20%
Para 100%
Sağlık 100%

Sevgilinizin dikkati dağıldığını ve düşüncelerde kaybolduğunu görebilirsiniz. Onun başka birini bulduğu sonucuna varmayın. Büyük ihtimalle, sevgiliniz bazı değerli hedeflere ulaşırken karşılaştığı engellere odaklanmakta zorlanıyor. Bunu sizinle paylaşmaya karar verdiğinde, duruma biraz ışık tutabilirsiniz. Sabırlı olun!

Bugün herhangi bir durumun iç işleyişini anlamak için muazzam bir yeteneğiniz var. Sizinle aynı fikirde olması için birine gerçekleri yansıtma ihtiyacı duyabilirsiniz. Eleştirinizi yapıcı bir şekilde yapın, böylece kendinizi etrafınızdaki insanlardan uzaklaştırmazsınız. Tüm taraflarca tam olarak anlaşılmayan bir durumda boşlukları doldurmaya yardım edin ve projeyi bir sonraki seviyeye taşıyın.

Modern teknolojiden doğan sorunlar karşısında tamamen çaresiz mi hissediyorsunuz? Öyleyse, bugün kendinizi şaşırtabilirsiniz. İş hayatınızda çokça kullandığınız bazı yazılımlar bozulabilir ve bir bunu profesyonele yaptıracak kadar vaktiniz olmayabilir. Bazı usta çalışmalar sayesinde buna tek başınıza bir çözüm bulabilirsiniz. Bir profesyonele danıştığınızda da, doğru yolda olduğunuzu anlayacaksınız. Düşündüğünüzden daha yeteneklisiniz!

Psişik veya spiritüel şeylerle ilgilenmek bugün sana çok cazip gelebilir. Farklı ve gizemli rüyalar görmüş olabilirsin, veya karizmatik bir öğretmenin seni etkilemiş olabilir. Mısır, Hindistan, Glastonbury veya Kudüs gibi spritüel yerlere seyahet etmek fazlasıyla çekici geliyor olabilir ve böyle bir gezi düzenleme düşüncesiyle oyalanabilirsin. Bunlar, eski travmalarından kurtulmanın ve zihnini boşaltmanın sonuçları olabilir. Akışa göre hareket et.Zaman zaman kabuğunuza çekilip kendi kendinize günlerinizi geçirmek isteseniz de, bugün o günlerden biri değil. Muhtemelen aklınızda yazı yazmayı ve konuşmayı kapsayan, bugün halletmek istediğiniz pek çok kesin hedef var. Her şeyi birden erteleyemezsiniz! Bugün her tür yeni girişim için son derece uygun bir gün çünkü gezegenler bugün elinizi neye atsanız başaracağınızı müjdeliyor. Tadını çıkarın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Siz inanıp onlar için harekete geçmedikçe hayalleriniz gerçekleşmez. Kimse bunu sizin için mümkün kılmayacak. Gardobunuzda saklanan bir iyilik periniz olmadığı sürece olaylara el atmanız gerekiyor. Ama yine de, bir şeyi gerçekleştirmenin farklı yolları olduğunu unutmayın. İlk adım kendinize inanmak ve her şeyin mümkün olduğunu kabul etmektir. Bugün hayal gücünüzü serbest bırakmak için muhteşem bir gün.

20 Ekim 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Yengeç burcunda hareket ettiği bir gün içindesiniz. Sabahın erken saatleriyle beraber oluşan Ay-Mars gergin açısı nedeniyle çevrenizle iletişim kurarken sert bir tavrınız olabilir. İnsanlar sizi yanlış anlayabilirler. Ay ve Venüs arasındaki pozitif açı sayesinde ilişkinizde, evliliğinizde romantizm rüzgarları esebilir. Ay'ın Satürn ile oluşturduğu karşıtlık sebebiyle eğitim hayatınızda zorlu bir zaman dilimi geçirebilirsiniz.

20 Ekim 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal bağların güçlenecek! Bugün Venüs, Satürn 90'lığı gerçekleşiyor. İnsanlarla olan ilişkilerin bugünlerde çok da yolunda gitmiyor olabilir. Ancak ailedeki kadın figürler ile duygusal bağların güçlenecek. Tembel bir Pazar günü geçirmek istesen de, biriken işler, uğraşman gereken detaylar gün içerisinde seni çokta rahat bırakmayacağa benziyor.

20 Ekim 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi oldukça heyecanlandıran projeler birden önünüze gelebilir. Yeni birbaşlangıcı hayata olan güven duygunuzu daha da arttırabilir. Pazar günü olmasından ötürü kendinizi çok fazla çalışmaya adamayın. Hafta içine doğru planlar yapın ve bugün kendinizi dinlenmeye ayırın.

20 Ekim 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün Yengeç burcunda iken haftasonu hareket ve yenilikler getiriyor. Yakın çevrenizle daha fazla ilgilenebilirsiniz.

20 Ekim 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün hiç çekinmeden yeni çevrelere girebilecek ve yeni arkadaşlıklar edinebileceksiniz. Sosyal çevre hususunda yapıcı ve şanslı olduğunuz bir gündesiniz.

20 Ekim 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Komşularınızla, etrafınızdaki kişilerle, kardeşlerinizle iletişim halinde olabileceğiniz bir gündesiniz. Hayatınızı onlarla paylaşmaktan, birlikte öğrenmekten ve keşfetmekten keyif ve mutluluk duyabilirsiniz.

20 Ekim 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Acele edin. Yapılacak işleriniz var! Oyalanmayı yaşlılığınız için saklayın. Emekli olduktan sonra hayattaki küçük şeyleri takdir etmek için bolca vaktiniz olacak.

20 Ekim 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yürüme mesafesindeki uzaklıklarda zamanınızı geçirin ya da vapur gezintisine çıkın.Zira trafikte öfkeli sürücülerin gazabından nasibinizi alabilirsiniz. Ailenin kadınlarının pasif agresif tutumları canınızı sıkabilir. Herkesin fikrine saygı duyarak ortak çözüme gitmek en doğrusu olacaktır.

20 Ekim 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız. Onu ihmal etmeyin.

20 Ekim 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Boğa burcu genel anlamda neşeli ve keyiflisiniz. Uzun süredir içinizde kalan bazı konuları dile getirme ihtiyacı duyabilirsiniz. Çok sert bir mizaç takınmamaya dikkat etmelisiniz. Aşk hayatınızda hareketlenmeler olabilir. Bazı Boğa burçları için doğum süreci yaklaşmış olabilir.

20 Ekim 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İnsanlarla ilişkilerin çok da yolunda gitmiyor olabilir. Ancak ailedeki kadın figürler ile duygusal bağların güçlenecek.

20 Ekim 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 01' 36" R
Ay
Boğa
17° 04' 58" R
Merkür
Başak
21° 07' 07" R
Venüs
Terazi
28° 04' 56" R
Mars
Yengeç
09° 43' 27" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 04"
Satürn
Balık
15° 01' 15"
Uranüs
Boğa
27° 05' 33"
Neptün
Balık
28° 30' 02"
Plüton
Oğlak
29° 44' 26"
Chiron
Koç
22° 14' 18"
Lilith
Terazi
09° 19' 11"
True Node
Koç
06° 38' 07"
Son Güncelleme : 21/09/2024 15:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>