Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Hayal Kırıklığı Yaşıyorsunuz Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2023, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda duygularınızı ifade ederken daha kontrollü olmanız gerekiyor. Hislerinizi açık etmek için biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Hata yapmamaya çalışın.

Mesleki olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedecek olsanı da üstesinden gelme şansınız var. Başarılar aslında çok da uzağınızda değil. Biraz bakış açınızı değiştirin.

Maddiyatla ilgili konularda daha tutarlı olmanız gerekiyor. Fırsatları doğru anlamda değerlendirmeyi başardığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Odak noktanızın değişiklik gösterme ihtimali var. Özellikle ailevi konularda tam olarak ne istediğinize ve ne düşündüğünüze karar vermekte zorlanabilirsiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece sorun yaşamayacaksınız.

17 Ekim 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün finansal konularla ilgili bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Gelir ve giderlerinizi dikkatlice gözden geçirmeniz, harcamalarınıza daha fazla kontrol sağlamanız önemli olabilir. Ayrıca, sağlığınıza daha fazla özen göstermeniz gereken bir gün olabilir.

17 Ekim 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşınıza söylediğiniz bir sırrı başkasından duyabilirsiniz. Bu durum arkadaşınızla sert bir konuşma yapmanıza neden olacak. Ailesinden ayrı yaşayan bir Boğa burcuysanız, ev arkadaşınızla birtakım uyuşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Ego savaşları, sadece kendini düşünme halleri keskin kararları da beraberinde getirecek. İlişkisi olanlardansanız, partnerinize bir sürpriz yapmak isteyebilirsiniz. İlişkinize hareket katmak istiyorsun.

17 Ekim 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilere dair düşüncelerinizi dile getirebilirsiniz. Rahatsız olduğunuz konular kadar sizi mutlu eden konulara da fırsat tanımalısınız. Bu sayede ayrıştırma yapmanız, anlaşılmanız ve anlamanız da kolaylaşacaktır; sevginin emekle tanımlandığı yer tam olarak burası olabilir. 

17 Ekim 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yorucu şartların ardından ortaklaşa işler ve başkalarının hayatınıza getireceği sorumluluklarla karşı karşıya olduğunuz bir gündesiniz. Uzunca zamandır alıştığınız koşulların yerini önemli testler alabilir. Kadersel açıdan kalıcı tecrübeler edinecek, yolunda gitmeyen ilişkileri gözden geçireceksiniz. Maddi açıdan güveninizi sarsan değişiklikler sizi daha olumlu kararlara götürecek.

17 Ekim 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile ilişkileri, uzaktan gelen akrabalar bugün genel konunuz olabilir. Sevdiklerinizle bir arada bulunmak için yollar aşmanız gerekse de bunu yapmak isteyebilirsiniz.

17 Ekim 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunlarını kafana çok takmamaya çalışmalısın. Yanındaki insanlara güvenmek senin için daha iyi olacak. Onlara yardımcı olmaları konusunda güvenmek üzerinden büyük yük alabilir. Bu sayede işlerine odaklanmak mümkün olacak.

17 Ekim 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünün enerjileri, ilişkileri ve projeleri geliştirmenize veya güvence altına almanıza yardımcı olacak pratik ayrıntılara dikkat etmek için iyidir. Motivasyonunuzu sizden çalan şeyin ne olduğu hakkında daha fazla bilgi edinmek motive edici olabilir. Gün ilerledikçe çalışmalarınızı ve görevlerinizi bağımsızlık duygunuzla karşı karşıya getirebilir. Kontrol altında tutulmazsa bu çatışma, iletişimde ve talimatlarda hatalara veya sabırsızlığa yol açabilir. Nitekim bu, ilişkilerinize daha besleyici, şefkatli enerji getirmek için genellikle iyi bir zamandır. Başkalarıyla iyi geçinme yeteneğinize daha fazla yatırım yapıyorsunuz, bu da ilişkilerinizi güçlendirebilir.

17 Ekim 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi rahat bir şekilde ifade ettiğiniz için, çevreniz kalabalık olacak. Arkadaşlarınızla sosyal organizasyonlar içinde olacağınız bugünde, girişimciliğiniz ön plana çıkıyor. Tepki alabilirsiniz.

17 Ekim 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her zamankinden daha fazla sorunla karşı karşıyasınız. Ama kendinizi bu kadar bunaltmayın. Her sorunu tek tek ele alırsanız, durumunuz iyiye gidecek ve yine olayların akışını kendiniz kontrol etmeye başlayabileceksiniz. Ancak hemen harekete geçmeniz şart, yoksa sorunlar daha da artabilir. Başkalarından yardım teklifi gelirse çekinmeden kabul edin.

17 Ekim 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerlik, ortaklık ve evlilik meseleleriyle ilgilenebilirsiniz, ancak dikkatli olun, tartışmalardan kaçının. Ayrıca yurt dışı, eğitim, seyahatlerde güzel gelişmeler gerçekleşebilir. İyi bir gün geçirmenizi dilerim.

17 Ekim 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizden uzakta olmanız, onu ihmal etmeniz anlamına gelmiyor. Sizden haber bekliyor, telefonla da olsa gönlünü almalısınız. İş yerinde uzun süredir su yüzüne çıkmayan ama sizi içten içe rahatsız eden bir konu, bugün gündeme gelebilir. Çok tetikte, hazırlıklı olmanız gerekiyor. Ani kararlar vermek durumunda kalabilirsiniz. Bir alım satım işinden ciddi anlamda kazançlar söz konusu. Soğuk algınlığı, ateşlenme potansiyeliniz bu aralarda her zamankine göre daha yüksek

17 Ekim 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 50' 36" R
Ay
Boğa
14° 20' 53" R
Merkür
Başak
20° 46' 12" R
Venüs
Terazi
27° 51' 14" R
Mars
Yengeç
09° 37' 10" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 25"
Satürn
Balık
15° 02' 05"
Uranüs
Boğa
27° 05' 44"
Neptün
Balık
28° 30' 21"
Plüton
Oğlak
29° 44' 32"
Chiron
Koç
22° 14' 45"
Lilith
Terazi
09° 17' 57"
True Node
Koç
06° 37' 59"
Son Güncelleme : 21/09/2024 11:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>