Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yeni Şeyler Öğreniyorsunuz Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ekim 2023, Pazar

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda aktif adımlar atarken zorluk yaşanabilir. İçinde bulunduğunuz durumların birlikteliğinize zarar vermemesini sağlamalısınız. Hata yapmamaya çalışın.

Mesleki olarak daha kontrollü olmalı ve toparlanmaya çalışmalısınız. Mesleki olarak zorlanacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Etkin adımlar atmak için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da aklınızda bulundurun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafınızdaki insanların değişik tavırlarından fazlasıyla rahatsız olabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte zorluk yaşanabilecek bir gündesiniz. Olumsuzluklara takılı kalmadığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın. Daha kontrollü olmanız gerekiyor.

15 Ekim 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, duygusal denge ve huzur arayışınızı vurgulayan bir gün. Meditasyon veya yoga gibi rahatlatıcı aktiviteler size içsel dinginlik sağlayabilir. İlişkilerinizde anlayışlı ve empatik olmaya odaklanın.

15 Ekim 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun süredir ilişkisi olan bir Boğa burcuysanız, sevgilinizin ailesiyle tanışabilirsiniz. Bugün, kendinizle yüzleşmek için bolca vaktiniz var. Kendinize karşı dürüst olduğunuz taktirde her anlamda kazançlı çıkacaksınız, unutmayın. Yeni şeyler öğrenmeye hevesli bir ruh halindesiniz. İlginizi çeken ve merak ettiğiniz konularla ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. Girdiğiniz bir sınav varsa, sonucu sizi tatmin etmeyebilir.

15 Ekim 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşinizle ilgili aklınıza oturmayan durumlar olabilir. Kendinizi bunları yoğunlukla düşünerek yıpratmamalısınız. Zaman tanıyın, serbest bırakın ve kuşkularınızın tüm gününüzü ele geçirmesini önleyin.

15 Ekim 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karşılıklı konular size özellikle meşgul edebilir. Olaylara karşı daha esnek bir tavır içinde olmalısınız.

15 Ekim 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kusurlarınız üzerindenyerinizde size yüklenmeye çalışan insanlara karşı net tavır sergileyebilecek ve karakteristik yapınızla kazanan siz olacaksınız.

15 Ekim 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanları da ilgilendiren küçük etkinlikler için planlar yapabilirsin. Sevdiğin insanlarla bir arada bir şeyler yapmak sana gereken motivasyonu sağlayacak. Yaratıcı konuşmalar içine girmeye özen göstermelisin.

15 Ekim 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün; iş, sağlık, alışkanlıklar ve rutinlerle ilgili olarak yeni bir sayfa açılmasını tetikleyebilir. Yeni rutinleri ve tatmin edici çalışma programlarını başarıyla başlatabileceğiniz veya mevcut programlarınızı geliştirip yenileyebileceğiniz bir dönem geliyor. Etrafınızdaki koşullar bu konuları zorlayabilir veya sizi büyük değişiklikler yapmaya itebilir ve teşvik edebilir. Ne kadar verebileceğinize ve yapabileceğinize ilişkin sınırlarınızı tanımak ve günlük işlerinize daha fazla verim kazandırmak için mükemmel bir zaman. Bugüne damgasını vuran şey, işleri halletmeye ve faydalı olmaya yönelik güçlü bir arzudur. Hızınızı ayarladığınızdan emin olun ve düşünmeden bir şeye atlamayın.

15 Ekim 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal iniş ve çıkışlar yaşıyorsunuz. Sosyal çalışmalarınızı hızlandırmak isteyeceksiniz. Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın fikirleri doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Olayların tarzı sizin için önemli.

15 Ekim 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir her şey yolunda gidiyordu ama şimdi önünüzde bir şey veya bir kişi engel olarak duruyor. Bu engellerin üzerinden atlamak için ne kadar güce ihtiyacınız olacağını hesaplayın veya bunlardan kaçınmanın daha kolay olup olmayacağını dikkate alın. Gücünüzü akıllıca kullanmanız gerekiyor. Küçük olayların sizi oyalamasına veya dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin. Enerjinizi ve kapasitenizi tek bir yöne odaklayın.

15 Ekim 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa, bugün partner, ortaklık, evlilik konularıyla ilgilenebilirsiniz ancak tartışmalara dikkat. İyi bir gün geçirmeniz dileğiyle.

15 Ekim 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yıldızların üzerinizde öylesine olumlu tesiri var ki, hangi işe el atarsanız yüzünüz gülecek. Boş atsanız dolu tutacaksınız, her işte eğrisi doğrusuna rastlayacaktır. İşte gösterdiğiniz başarı, takdir topluyor. Bunun sizi tetikleyip performansınızı arttıran bir etki yarattığı imajı veriyorsunuz. Bu çabanızla yakındahayatınızda sevineceğiniz gelişmeler var. Önümüzdeki günlerde bazı para kayıpları olabilir. Bir yakınınızın hastalık haberine üzülebilirsiniz. Size ihtiyacı var.

15 Ekim 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 54' 16" R
Ay
Boğa
15° 15' 40" R
Merkür
Başak
20° 53' 10" R
Venüs
Terazi
27° 55' 48" R
Mars
Yengeç
09° 39' 16" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 38"
Satürn
Balık
15° 01' 48"
Uranüs
Boğa
27° 05' 41"
Neptün
Balık
28° 30' 15"
Plüton
Oğlak
29° 44' 30"
Chiron
Koç
22° 14' 36"
Lilith
Terazi
09° 18' 22"
True Node
Koç
06° 38' 02"
Son Güncelleme : 21/09/2024 12:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>