Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İçinize Atıyorsunuz Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ekim 2023, Pazartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda her türlü gelişmeye ayak uydurmak isteyeceksiniz ancak bunun da birlikteliğinize zarar vermemesini sağlamanız gerekiyor. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir gündesiniz.

Mesleki olarak beklenmedik bazı sorunlar gündeme gelebilir. Çabalarınızın karşılığını alacaksınız ancak bunun için biraz daha zamana ihtiyacınız var.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha bilinçli olmalısınız. Sınırları belirleyemediğiniz takdirde her şey daha karmaşık olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sınırları dengelemeye çalışmalısınız. Bazı noktalarda sorun yaşanacak olsa da üstesinden gelme şansınız var. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar atabildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın. Kişisel olarak toparlanmaya ihtiyacınız var.

16 Ekim 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün,hayatınız ve kariyeriniz önem kazanıyor. Profesyonel hedeflerinizi netleştirin ve yeni projelere cesurca atılın. Liderlik becerilerinizle dikkat çekebilir ve kariyer yolculuğunuzda ilerleme kaydedebilirsiniz.

16 Ekim 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Boğa burcuysanız, bugün duygularınızı yönetmeniz, bazı olayları kişisel algılamamanız faydanıza olacaktır. Haftanın ilkgününe yoğun bir başlangıç yapabilirsiniz. Planlı bir şekilde hareket etmenizde fayda var. İlişkisi olanlardansanız, partnerinizin davranışlarına önem veremeyebilirsiniz. Onunla konuşmak yerine, akışa bırakmayı tercih edeceksiniz. Bazı şeyleri dışa vurmak yerine içinize atıyorsunuz. Bu durum sağlık problemlerini tetikleyebilir.

16 Ekim 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belirsizlik oluşturan her şeyden sıyrıldığınızda hayatınız, işiniz ve ilişkileriniz de bundan nasibini alacaktır. Duygularınızdan emin olmak ve bu doğrultuda ilerlemek için iyi bir gün olabilir. Özellikle maddi kazanç noktasında kendinize yeni pencereler açabilirsiniz.

16 Ekim 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi karşı tarafa ifade edebiliyor olmak önemli olabilir. Aile hayatınızla ilgili kafanızı kurcalayan meseleler olabilir. Çatışmalara karşı sakin kalmaya çalışın. Denge içinde olmak sonrasında sizi iyi hissettirecek. Gün içinde ortaklı konularla da ilgilenebilirsiniz. Finansal konularda değişiklikler yaşayabilirsiniz.

16 Ekim 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar karakteristik açıdan geliştiğinizi görmek ve insanlara hayır diyebilmek size iyi gelebilir. Bugünlerde zamanınızı kişisel gelişime ayırabilirsiniz.

16 Ekim 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir arkadaşınla birlikte ani bir karar alarak geziye çıkabilirsin. Kararlar alırken doğaçlama davranmak sana daha çok fayda sağlayacak. Detaylarda kaybolmamak kendine daha çok zaman yaratmanı sağlayacak.

16 Ekim 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi güçlü, sağlıklı ve enerjik hissetmeniz olasıdır. Genel olarak iyi bir enerji hakim ve bir şeyleri halletmek için şartlar hazır. Bu güzel günde eğer bir harekete geçme dürtüsü hissediyorsanız, çoğunlukla hemen bu duyguya göre hareket etmeniz mümkün ve doğru olacaktır. Özellikle konu duygular olduğunda ne kadar uzun süre oturup bunu düşünürseniz, vazgeçme ihtimaliniz o kadar artar. Eğer şimdi bir çılgınlık yapmayacaksınız, ne zaman yapacaksınız?

16 Ekim 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizin bazı masraflarına katkıda bulunmak isteyebilirsiniz. Gücünüzü sevdiklerinizle paylaşmak niyetindesiniz. Sevdiklerinizle ortak kararlar alacaksınız. Çeşitli parasal konular ve olaylar, gün içinde karşınıza çıkacaktır.

16 Ekim 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde sanki her şey üzerinize geliyor. İş arkadaşlarınızdan gelen yardım tekliflerini kabul edin, önünüzde duran dağ gibi birikmiş işlerin daha makul parçalara bölünmesini sağlayacaklar. Özel hayatınızda bazı sorunlar yaşıyorsunuz. Bugün tatsız durumlarla karşılaşsanız bile moralinizi bozmayın. Biraz bekleyin, bazen çözüm tamamen sizin kendi içinizden gelir. Sağlığınızla ilgili hiçbir fiziksel belirtiyi hafife almayın. Sorunların köküne inin!

16 Ekim 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa, Partnerlik, ortaklık ve evlilik meseleleriyle ilgilenebilirsiniz, ancak dikkatli olun, tartışmalardan kaçının. İyi bir gün geçirmenizi dilerim.

16 Ekim 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son zamanlarda ihmal ettiğiniz sevgilinizle baş başa kalmak için bir program yapmalısınız. Sizin romantikliğiniz, duyarlılığınız onu da aynı duygulara sürükleyecek. İşyerinizde size duyulan sempati, aklınızdan zaman, zaman geçendeğişikliği fikrini yok edemiyor. Yaşadığınız huzursuzluğu sizinle paylaşmak isteyen biri var. Kısa vadede koşullarınızda ciddi bir değişiklik görünmüyor. Önceden yaptığınız maddi bir yatırımın yanlışlığı bugünlerde ortaya çıkabilir

16 Ekim 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 50' 36" R
Ay
Boğa
14° 20' 53" R
Merkür
Başak
20° 46' 12" R
Venüs
Terazi
27° 51' 14" R
Mars
Yengeç
09° 37' 10" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 25"
Satürn
Balık
15° 02' 05"
Uranüs
Boğa
27° 05' 44"
Neptün
Balık
28° 30' 21"
Plüton
Oğlak
29° 44' 32"
Chiron
Koç
22° 14' 45"
Lilith
Terazi
09° 17' 57"
True Node
Koç
06° 37' 59"
Son Güncelleme : 21/09/2024 11:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>