Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Hevesin Kırılabilir Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2023, Perşembe

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 100%

İletişimi kuvvetlendirmek sana daha iyi gelecek bugün. Eğer hayatında kimse yoksa yeni konuşacağın bir insan sana güzel bir etki sağlayabilir. Eğer bir ilişkin varsa sevdiğin kişi ile arandaki muhabbeti artırabilirsin.

İş yaşantınızdaki sorunlu birtakım ilişkileri sabrınızla yavaş, yavaş istediğiniz şekle sokuyorsunuz. Çok daha huzurlu bir ortamda çalışmanızı sağlayacak belirtiler görünüyor

Maddi konularda yeni anlaşmalar yapacaksan dikkatli olmalısın. Taahhüt içeren şeyleri dikkatle okumak sana daha iyi gelebilir. Neye imza attığını bilmen gerekecek bugün.

Vücudunun enerjisini dengelemek için dikkatli olman gerekecek. Bir gün çok iyi bir gün çok yorgun hissetmek bu dengenin bozulduğunu gösterir. Sürekli bir enerji sağlamak için günlük yaşantına dikkat etmeli ve seni yoran şeyleri bir düzene sokmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünve parasal konulara daha fazla odaklanabilirsin. Başarı ve kariyer konularında daha rahat hareket edebileceksin. Bunun etkisi de sana güzel bir şekilde yansıyacak. Bol bol telefon konuşması yapabileceğin ve insanlarla iletişim kuracağın bir gün seni bekliyor.

20 Temmuz 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün maddi konularla ilgilenmek ve finansal durumunuzu gözden geçirmek için iyi bir gün olabilir. Hedeflerinize odaklanın ve sabırla çalışmaya devam edin. Paranızı yönetme konusunda akıllı kararlar almanız gerekebilir.

20 Temmuz 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Normalde olduğunuzdan daha maceraperest olun. Yanınıza harita almadan ya da aklınızda belirli bir istikamet olmadan yollara koyulmaktan çekinmeyin. Bilinmeyenin verdiği katıksız heyecan size korku ya da kafa karışıklığı değil nefes kesen bir coşku getirecek gibi görünüyor. Durumdan aldığınız keyif sizin yaklaşımınızla ilgili. Hangi kartların dağıtılacağını bilemeyebilirsiniz ancak elinizi nasıl oynacağınızı kesinlikle kontrol edebilirsiniz.

20 Temmuz 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik açıdan kendinizi zorlamayacak şekilde harcamalar yapmalısınız. Bir kısıtlamanın içinde olduğunuzu hissettiğinizde her şey gözünüze bir sorun gibi gelecektir. Bile bile buna düşmek yerine günü dengede bitirmeye çalışmalısınız.

20 Temmuz 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailenizi ilgilendiren konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Yön vermeniz gereken konularda kararlar alabilirsiniz. Emlak ve toprak ile ilgili konularda engeller olabilir. Sağlığınıza özen göstermelisiniz. Ailenizle ilgili konularda hassas davranabilirsiniz.

20 Temmuz 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan hazır olmadığınız konuşmalar içerisinde bulunmak zorunda kalabilirsinizyerinizde rakiplerinizle tartışmaktan kaçınmalısınız.

20 Temmuz 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün her zamankinden daha sosyal olma kararı alabilirsin kendin için. Arkadaşlarınla birlikte zaman geçirmek senin için daha önemli olabilir. Yapılan davetleri geri çevirmemek, arkadaşlarınla aranı daha iyi bir hale getirebilir.

20 Temmuz 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evren size şu anda boş bir tuval sunuyor ve onunla her şeyi yapabilirsiniz! Paletinizdeki en parlak ve en cesur renkleri kullanmaktan çekinmeyin. Hayal edin ve onu gerçekleştirmek için ne gerekiyorsa yapmaya hazırlanın. Nitekim bugün çabalarınızın karşılığı vermek için oldukça müsait bir zaman. Hayatınız cesaretiniz kadar genişleyecek. Bir arkadaşınızın veya partnerinizin kendinizi yeniden değerlendirmenize neden olan bir sorunu olduğunda, ilişki sorunları ön plana çıkabilir. Kendinize zor soruları sorma zamanı. Bu sizin için olumlu bir ilişki mi? Onlarlayken kim olduğunuzdan memnunsanız, cevap evettir ancak sizi her zaman gergin veya suçlu veya gergin hissettirdiğini düşünüyorsanız, ciddi bir konuşma yapma zamanı gelmiş demektir.

20 Temmuz 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yalnız kaldığınız zaman çok daha verimli olduğunuzu bildiğiniz halde, sürekli kalabalık ortamları tercih ediyorsunuz. Venüs, aile evinizde ve size destek veriyor. Sevdiklerinizle olan ilişkilerinize yeni bir renk veriyor.

20 Temmuz 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem kendi içinizde hem de yaptığınız işlerde büyük bir rahatlık içindesiniz. Başkaları da bunun farkına varacak ve bu rahatlığınız yakınınızdaki kişilere de bulaşacak. Sizinle aynı kafa yapısındaki kişilerle bağlantı kurmak için bu fırsattan yararlanın. Planlarınızı başkalarının fikirlerini de katarak zenginleştirin ve bu odaklanmış enerjinizle harekete geçin. Eskiden ulaşılmaz sandığınız hedefler artık çok yakınınızda olacak.

20 Temmuz 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa burcu, muhteşem eserinden gurur duy. Pratik yapmak çok önemli, ilave eğitim ve egzersizler gerekiyor. Endişen gereksiz.

20 Temmuz 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yıldız haritanızda bulunan madde evinizde; biriken gezegenler nedeniyle, parasal konular ön plana çıkacak. Görüştüğünüz kişilerle kazançlar konusundabirliği içinde olacak ve kendi fikirlerinizin benimsendiği şartları sunacaksınız. Bildiğiniz konularda ısrarcı davranarak kendi sisteminizi karşı tarafa kabul ettireceksiniz.

20 Temmuz 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 11' 17" R
Ay
İkizler
04° 04' 55" R
Merkür
Başak
23° 19' 29" R
Venüs
Terazi
29° 31' 47" R
Mars
Yengeç
10° 23' 02" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 03"
Satürn
Balık
14° 56' 05"
Uranüs
Boğa
27° 04' 22"
Neptün
Balık
28° 28' 04"
Plüton
Oğlak
29° 43' 47"
Chiron
Koç
22° 11' 21"
Lilith
Terazi
09° 27' 05"
True Node
Koç
06° 38' 51"
Son Güncelleme : 22/09/2024 20:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>