Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Olumlu Dönütler Alıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2023, Pazar

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün aşk konularında bazı şeyler daha fazla dikkatini çekebilir. Daha önce dikkatini çekmeyen kişilere farklı bir gözle bakabilirsin. Sana gösterilen ilginin farkına daha hızlı varabilirsin bugün.

İnsanı rahatsız eden fırsatçılıklarındünyasının kurallarından sayılması yapınıza pek uygun değil. Kendi işinizi oluşturma niyetinizde barındırdığınız korkularda pek haksız görünmüyorsunuz.

Bugün sorumluluklarını halletmen daha önemli olabilir. Hayallere dalmak veya keyfine göre para harcamak yerine senin için önemli olan konulara vakit ayırmak ve paranı bu konulara harcamak daha iyi olabilir.

Duygusal dengeni sağlamak, fiziksel kuvvet kadar önemli olabilir bugün. Kendini daha iyi ifade etmek stresi azaltmanda faydalı olacak. O yüzden bugün stres kaynağı konulara odaklanabilir ve onlarla yüzleşebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini kelimelerle ifade etmek için iyi bir gündesin. Bugün bir şeyler yazmak veya kendini başkalarına ifade etmek daha da kolaylaşabilir. İnsanlarla arandaki iletişimde daha kuvvetli bir enerjin olacak. Bu enerjiyi iyi değerlendirmelisin.

16 Temmuz 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Normalde olduğunuzdan daha maceraperest olun. Yanınıza harita almadan ya da aklınızda belirli bir istikamet olmadan yollara koyulmaktan çekinmeyin. Bilinmeyenin verdiği katıksız heyecan size korku ya da kafa karışıklığı değil nefes kesen bir coşku getirecek gibi görünüyor. Durumdan aldığınız keyif sizin yaklaşımınızla ilgili. Hangi kartların dağıtılacağını bilemeyebilirsiniz ancak elinizi nasıl oynacağınızı kesinlikle kontrol edebilirsiniz.

16 Temmuz 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğitimin ile ilgili verdiğin mücadelelerin bu günlerde olumlu dönütlerini almaya başlıyorsun. Aldığın olumlu haberlere dayanarak bu konudaki girişimlerinde daha cesaretli olabilirsin. Uzun zaman önce ara verdiğin sporuna tekrar başlamak istiyorsun. Uzun bir aradan sonra birdenbire spor yapmak eklem ağrıları yaşamana neden olabilir.

16 Temmuz 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsanların çeşitli söylemlerine maruz kalmak sizi korkutmamalıdır. Kimin ne kadar etki edeceğine sizin tepkileriniz karar verir. Dolayısıyla bugün içsel bir temizliğe gidin ve karşılığınız tüm olumsuzlukların aslında sizi daha mutlu yaşama götürecek araçlar olduğunu görün.

16 Temmuz 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Zihinsel açıdan canlı ve verimli olabileceğiniz bir gündesiniz. Ayrıca aşkta daha tutkulu davranabilirsiniz.

16 Temmuz 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde etrafınıza gülücükler saçsanız da içten pek enerjik hissetmeyebilirsiniz. Sırlarınızı başkaları ile paylaşmamayı bilhassa unutmamalısınız.

16 Temmuz 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün karşılaştığın olaylarda duygularından çok mantığına güvenmen gerekebilir. Olası yanlış anlaşılmaları çözmek için aceleci tavırdan uzak durmalısın o yüzden. Mantıklı açıklamalar bulmaya çalışmak daha yapıcı olmana yardımcı olabilir.

16 Temmuz 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sinyalleri yanlış okumanıza veya gerçeğin etrafında sessizce dolaşan biriyle uğraşmanıza neden olabilir. Öncelikle görünüş geçici olarak aldatıcı olabileceğinden, inişli çıkışlı ruh halleri olabilir. Bir şeyleri işlemek için kendinize fazladan zaman tanıyın. Bu biraz garip enerji, hayatınızın savunmasız alanlarını önemli ölçüde iyileştirmenizi isteyebilir ancak gün ilerledikçe olayları net bir şekilde görmenin daha kolay olduğunu fark edeceksiniz. Aslında, problemleri kökten çözmek mümkün ve daha istikrarlı bir ruh hali memnuniyetle karşılanır. Akıllıca kararlar alıyor ve önceliklerinizi görüyorsunuz. İyi tavsiyeler verebilirsiniz ve dikkatiniz çok daha az dağılır. Sabırlı ve düzenli bir yaklaşım en iyi şekilde çalışır ve stresi hafifletmeye yardımcı olur. Geçmişte gözden kaçırmış olabileceğiniz veya görmek istemediğiniz ayrıntılarla uğraşırken kendi kendinizi motive ediyorsunuz. Sizi özellikle hayatınızı daha güvenli hale getirmekle ilgilenen bulan daha uzun vadeli bir döngüdesiniz ve bugünün enerjileri bu temayı öne çıkarıyor.

16 Temmuz 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşündüklerinizin gerçekleşmesi mümkün değil. Yapacağınız anlaşmalara özen göstermelisiniz. Özel durumlar söz konusu. Mantık demeyi bilen ve ortaya sert çizgiler koyan bir yapıya sahipsiniz. Şansınıza güvenmelisiniz.

16 Temmuz 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün nihayet kendinizi iyi hissedeceksiniz. Davranışlarınız sayesinde başkaları da bunun farkına varacak. İşyerinde arkadaşlarınız danışmak için size gelecek. Özel hayatınızda da durum farklı değil. Ancak aldıklarınızla verdikleriniz arasında denge olmasına özen gösterin, çünkü ancak bu sayede arkadaşlıklarınızdan siz de fayda görebileceksiniz. Bu dengeyi tutturabilmek için biraz kendinize dönük olmalısınız. Meditasyon faydalı olabilir.

16 Temmuz 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün para, kazançlar, yakın çevre, seyahat veya eğitim konularında beklenmedik olumlu gelişmeler gerçekleşebilir. Sosyal çevrenizin desteği sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

16 Temmuz 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal konularda inatçı davranarak sevdiğiniz kişi ile aranızda problemlerin oluşmasına neden oluyorsunuz. Her ikinizin farklı konuları savunmasının ortak bir paydası olmalı. Çünkü, sistemli yapınızın böyle bu durumu çözmemesi imkansız. Birlikte çalıştığınız kişilerle kişisel özgürlüğünüz konusunda sorunlar yaşayabilirsiniz.

16 Temmuz 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 11' 17" R
Ay
İkizler
04° 04' 55" R
Merkür
Başak
23° 19' 29" R
Venüs
Terazi
29° 31' 47" R
Mars
Yengeç
10° 23' 02" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 03"
Satürn
Balık
14° 56' 05"
Uranüs
Boğa
27° 04' 22"
Neptün
Balık
28° 28' 04"
Plüton
Oğlak
29° 43' 47"
Chiron
Koç
22° 11' 21"
Lilith
Terazi
09° 27' 05"
True Node
Koç
06° 38' 51"
Son Güncelleme : 22/09/2024 20:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>