Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Özgürlüğüne Düşkünsün Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2023, Salı

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişi ile arandaki iletişime dikkat etmen gerekecek bugün. Aranızdaki iletişimin gereksiz yere gerilmemesi için kelimeleri dikkatle seçmen gerekebilir. Birbirinizi iyi anladığınızdan emin olmak sana düşebilir bugün.

Yeni atılım niyetlerinizi bir süre daha ertelemeniz gerekli olabilir. Bu konuda, kararım karar türü bir mantık izlemeniz, sizi desteksiz bırakacak. Birkaç gün içinde yeni umutlar belirecek gibi.

Paranı değerlendirmek için yeni fikirler bulabilirsin. Gerek harcamalar gerekse birikimler konusunda yeni bir yol deneyebilirsin. Bu yenilik kendini daha iyi hissetmene vesile olabilir.

Bugün enerjin yüksek olacak. Bu güzel enerjiyi daha aktif olmak için kullanabilirsin. Güzel egzersiz programları hazırlamak ve kendine iyi gelecek yemekler hazırlamak için mutfağa girmeye enerjin olacak bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başarıların arttıkça ve kendine daha fazla güvendikçe çevrendeki insanların sana bakışı değişebilir. Sevdiklerin ile her ne kadar güzel ve keyifli konuşmaların olsa da bazı insanlar senin yükselmeni istemiyor olabilir. Algıları açık tutmalı ve kimle ne konuştuğuna dikkat etmelisin bugün.

18 Temmuz 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün aile ve ev konularında daha fazla odaklanma ihtiyacınız olabilir. Evde rahatlamak ve huzur bulmak için zaman ayırmak önemlidir. Ayrıca, maddi konularda da daha dikkatli olmanız gerekebilir. Finansal hedeflerinize daha fazla odaklanmanız gereken bir dönemdesiniz.

18 Temmuz 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zorlama ve dayatma gibi tavırlardan hoşlanmıyorsun. Özgürlüğüne düşkünsün. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, sevgilinin bu tip davranışlarından hoşlanmıyor olabilirsin. Ailenin maddi olarak sıkıntı içerisinde olmasına kayıtsız kalmak istemeyebilirsin. Kardeşin ile bir araya gelerek durumu değerlendirmek neler yapabileceğini tespit etmek istiyorsun.

18 Temmuz 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Değişmekle ilgili tabularınızı yıktıkça bu konudaki fırsatlarınız da çoğalabilir. Hatanın bir noktasından dönmek yerine hataya düşmemeye çalıştığınızda hem özel yaşantınızda hem de kişisel isteklerinizde şansınızı yükseltebilirsiniz. Bu yeni tutumunuz ve çabalarınız karşılıksız kalmayacaktır.

18 Temmuz 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Özellikle babanız ya da baba figürü yerine koyduğunuz kişilerle ilgili konularda daha çok ön plana çıkmanız gerekebilir. Ancak size sorumluluk getiren pek çokbir arada olacak. Yakınlardan destek alabileceğiniz yerleşimle ilgili konular kolay aşılabilir. Bu arada eldeki kaynakları kalıcı olması adına toprağa ait planlarınızı yeniden yapılandırmalısınız. Özel hayatınıza odaklanmakta yarar var.

18 Temmuz 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Daha verimli bir gün geçirmek için kendinizi rahat hissettiğiniz ortamlarda bulunarak diğer ortamlardan gelen teklifleri reddetmeye çalışın.

18 Temmuz 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün çok güçlü ve kuvvetli hissedebilirsin kendini. Yürüttüğün işlerde kontrolü ele almak daha mümkün olabilir. Sosyal ilişkilerde merak edilen insan olmak sana iyi gelebilir. Bu enerjinin keyfini çıkarmalısın bugün.

18 Temmuz 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, şimdi meşgul bir zamandasınız ve yeni projeler başlatmak, farklı fikirler edinmek olası. Değerli ve mutlu bağlantılar kurmak ve becerilerinizi geliştirmek için büyük bir enerjiniz var. Merakınız zirvede ve kendinizi ifade etme ve başkalarıyla iletişim kurma arzunuz da güçlü. Yeni kurslar veya projelere başlamak veya mevcut olanları hızlandırmak mümkün. Yepyeni bir sayfa açmak için önemli bir değişiklik yapmaya ve hayatınızdaki belirli bir döneme son vermeye hazır olabilirsiniz. İletişim kurmak veya etrafta dolaşmak için yeni yollar sizin için açılabilir. Şimdi, günlük hayatınızı nasıl organize ettiğinizi ve dikkatinizi nasıl bölüştüğünüzü sorguluyor ve düzenliyorsunuz.

18 Temmuz 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygu derinliğinizi her zaman ortaya çıkarmaktan hoşlanmadığınız için, sizi yanlış tanımalarına neden oluyorsunuz. Güçlü sezgileriniz sayesinde, yaşamın gizemini araştırmak istiyorsunuz. Enerjiniz olumlu ilerliyor.

18 Temmuz 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize ulaşmada başkalarıyla işbirliği yapmak için en uygun zamandasınız. Bu kişiler arkadaşlarınız, aileniz veyaarkadaşlarınız olabilir. Eğer bu elverişli dönemi parmağınızı bile kıpırdatmadan geçirirseniz, yarım kalan işleriniz gelecekte, kozmik koşulların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde dönüp dolaşıp tekrar sizi bulacak.

18 Temmuz 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa burcu, diğer olasılıkları araştırıp bulmaya yönel. Yaşamdaki sihri ara ve kendi duygularının farkına var. Meleklerinden yardım iste ve yükünü hafiflet.

18 Temmuz 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda doğru kararlar alacak, birikime ve yatırıma önem vereceksiniz. Ailenizle ilgili aktiviteler önem kazanabilir. Onlarla yapacağınız olumlu işbirlikleri ve vereceğiniz destek sizi oldukça mutlu edecek. Sürpriz beklentilere açık olduğunuz bir gün içindesiniz. Özellikle duygusal beklentileriniz gündemde.

18 Temmuz 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 11' 17" R
Ay
İkizler
04° 04' 55" R
Merkür
Başak
23° 19' 29" R
Venüs
Terazi
29° 31' 47" R
Mars
Yengeç
10° 23' 02" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 03"
Satürn
Balık
14° 56' 05"
Uranüs
Boğa
27° 04' 22"
Neptün
Balık
28° 28' 04"
Plüton
Oğlak
29° 43' 47"
Chiron
Koç
22° 11' 21"
Lilith
Terazi
09° 27' 05"
True Node
Koç
06° 38' 51"
Son Güncelleme : 22/09/2024 20:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>