Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Duyguların Yerine Mantığı İle Hareket Ediyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Temmuz 2023, Cuma

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişi önemli konularda konuşmak isteyebilir bugün. Bu konulara odaklanmak seni biraz zora sokabilir. Farklı şeylere odaklanmak isterken gündemin farklı konulara kayması seni biraz şaşırtacak gibi.

İş konularında pek talihli olduğunuz söylenemez. Bu konulardaki kararlarınızda yeterince düşünmüyor da olabilirsiniz. Kendiniziyaşamınızda doğru dürüst tanımlamanız ve bazı onarımlar yapmanızda yarar var.

Hedefe odaklanmak ve istikrarlı hareketlerde bulunmak bugün isteklerine ulaşmanı kolaylaştıracak. Maddi olarak kendine koyduğun hedeflere yönelmek daha güzel bir gün geçirmene vesile olabilir bugün.

Uyku düzenine dikkat etmeli ve çok fazla yorulmamalısın bugün. Kaslarını dinlendirmek ve bol bol su tüketmek sana daha iyi bir etki sağlayabilir Uykuna dikkat ederek gün içerisinde enerjinin tükenmemesini sağlayabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sevdiğin kişilerden sana güzel mesajlar gelebilir. Sevdiklerinle arandaki iletişimi artırmak genel olarak kendini daha iyi hissetmene vesile olabilir. Arkadaşlarınla güzel vakit geçirmek enerjini yenileyecek.

14 Temmuz 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün ilişkilerinizde daha görünür olabilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte vakit geçirmek, desteğinizi göstermek için iyi bir gün olabilir. Aynı zamanda kendinizi de ifade etme fırsatları da ortaya çıkabilir.

14 Temmuz 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde, öğrendiğin yeni teknikleri uygulamak isteyebilirsin. Kişisel bilgilerini güvenmediğin kurumlar ile paylaşmamaya özen göstermelisin. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan duyguların yerine mantığın ile hareket etmeyi tercih edebilirsin. Kullanmayı tam manasıyla bilmediğin teknolojik aletler başına dert açabilir.

14 Temmuz 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsanlardan beklediğiniz geri dönüşleri alamamak sizi bir yerlerde yanlış yaptığınıza ikna edebilir. Bunu avantaja dönüştürmek için ilişkilerinizde daha temkinli, kontrollü olmaya çalışmalısınız. İş fikirlerinizi kimlerle paylaştığınıza dikkat etmek sizi olası yanılgılardan ya da aldanmalardan koruyabilir.

14 Temmuz 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınız konusunda yeni kararlar almak için ilginç imkânlar söz konusu. Harcamalarınızı yeniden gözden geçirmeniz iyi olacak. İş hayatınızda engellediğinizi hissedeceğiniz zamanlar olabilir. Yaşadığınız olaylara karşı dayanıklılık gösterebileceksiniz. Başkalarından destek alabilirsiniz.

14 Temmuz 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızda temkinli davranmak isterken süreyi ya da mesafeyi çok uzatarak partnerinizin şüpheye düşmesine neden olabilirsiniz.

13 Temmuz 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş konusunda çok verimli bir döneme girebilirsin bu aralar. Bu sürede yeni fikirler, projeler peşinde koşmak isteyebilirsin hatta. Çevrendekilerden de destek görebilir, bunun etkisiyle daha net adımlar atabilirsin.

14 Temmuz 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, günün ilk yarısında sözlerinizi yanlış anlayabilecek arkadaşlarla aranızda biraz gerginlik olabilir. Size yakın birini memnun etmek zor görünebilir. Ayrıntıların artık büyük resmi gölgelediğini düşünebilirsiniz. Gün ilerledikçe sizi ilham almaya yönlendirir. Bir şey ya da biri sizin yüksek ideallerinizi harekete geçirip hayallerinizi uyandırabilir. Bir kardeş veya tanıdıkla etkileşimler, size yardımcı olacak haberler ve bir atılım olmasa da genel olarak ilerleme hissi için harika bir durumdasınız. Bazı ilham verici fikirlerden ve bir ilerleme duygusundan zevk alabilirsiniz. Sürpriz özgürlükler elde etmek veya bir şeyleri yapmanın yeni yollarını keşfetmek şimdi güçlü bir şekilde anlam kazanabilir.

14 Temmuz 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendi düzenini seven biri olarak, baskıya gelemiyorsunuz. Ortaklıklarda paslaşarak çalıştığınız zaman, başarılı oluyorsunuz. Aşk sadece ‘ben’ duygusu değildir. Oysa siz her şeyi kendi doğrularınıza göre yorumluyorsunuz.

14 Temmuz 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaş çevrenizdeki ilişkiler gittikçe derinleşecek ve size ömür boyu unutmayacağınız bazı deneyimler yaşatacak. Özellikle yakın arkadaş çevrenizde oluşacak olumlu bir grup dinamiği sizi hedefinize öyle hızlı ulaştıracak ki buna kendiniz de şaşıracaksınız. Herkesi olduğu gibi kabul edin ve enerjiyi serbestçe akışına bırakın.

14 Temmuz 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa, bugün para ve kazançlarınızla ilgili konular ön plana çıkabilir. Ayrıca ailenizle veya evinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir. Gününüzün harika geçmesini dilerim!

14 Temmuz 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizle ilgili yenilikler ilginizi çekiyor fakat bazı konuların güncellik kazanmasıyla, tereddütleriniz artıyor. İkilem yaratacak olaylardan uzak kalmak isteyebilirsiniz. Seçimlerinizi yaparken, hata yapmaktan çekiniyor ve duygularınızı yaptığınız işe karıştırmak istemiyorsunuz.

14 Temmuz 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 16' 10" R
Ay
İkizler
05° 15' 11" R
Merkür
Başak
23° 28' 46" R
Venüs
Terazi
29° 37' 52" R
Mars
Yengeç
10° 25' 48" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 19"
Satürn
Balık
14° 55' 43"
Uranüs
Boğa
27° 04' 17"
Neptün
Balık
28° 27' 56"
Plüton
Oğlak
29° 43' 44"
Chiron
Koç
22° 11' 09"
Lilith
Terazi
09° 27' 38"
True Node
Koç
06° 38' 53"
Son Güncelleme : 22/09/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>