Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Birtakım Değişimler Gerçekleştirebilirsin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2023, Cuma

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 60%

Yeni bir insan ile keyifli sohbetlere girebilirsin bugün. Aşk konularında seni çok mutlu edecek güzel bir gelişme ile karşılaşman mümkün. Yeni bir flört ve muhabbet durumuna kendini hazırlaman gerekebilir.

İşin yoğunluğunun ve bu işe mecbur oluşunuzun üzerinizde oluşturduğu ağır baskıyı bu gün de hissedeceksiniz. İşi hayatınızı işyerinizde bırakıp ağız tadıyla tatil geçirmekte zorluk çekiyorsunuz. Yakınlarınız sizi bu konuda uyarabilirler.

İnsanlarla ortak işler yapıyorsan dikkatli olmalısın bugün. Aranızda geçen iletişime dikkat etmeli ve her detayı gözden geçirmelisin. Ortak alınan sorumluluklarda her tarafın eşit derecede emek verdiğinden emin olman gerekecek.

Vücudunun ihtiyaçlarına özen göstermen gereken bir gün. Özellikle besinler konusunda kendini daha iyi hissetmene vesile olacak gıdalara dikkat etmen gerekebilir. Kendin için yemekler yapmak daha iyi bir seçenek olacak bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün algıların çok açık olacak. Yeni bir şeyler öğrenmek istersen çok kolay kapabileceksin bazı şeyleri. O yüzden bu güzel enerjiyi farklı şeylere odaklanmak ve yeni konular öğrenmek için kullanmalısın.

21 Temmuz 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün finansal konulara odaklanmanız gereken bir gün olabilir. Harcamalarınızı kontrol altında tutmalı ve tasarruf yapmalısınız. Ayrıcahayatınızda yeni fırsatlarla karşılaşabilir ve büyümek için adımlar atabilirsiniz.

21 Temmuz 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgili Boğa, sabah uyandığında birtakım rutinlerini değiştirme kararı alabilirsin. Yakın çevren değişimlere uyum sağlayamayabilir. İçinde bulunduğun dönüşüm halini daha yavaş gerçekleştirmelisin. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan yeni tanıştığın ve bir süredir de arkadaşlık ettiğin kişiye farklı duygular besleyebilirsin. Yoğun geçirdiğintempona ayak uydurmakta zorlanabilirsin.

21 Temmuz 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşbirliği halinde olduğunuz kişilerin size ve işinize olan katkılarını düşünebilirsiniz. Çok yönlü bir ortam hazırlamış olmanın getirileri sizi de besliyor. Bugün bu iyi ilişkileri geliştirmek, yeni işbirlikleri için görüşmeler yapmak adına pozitif etkiler altındasınız.

21 Temmuz 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konular için mücadele verebilirsiniz. Yaratıcılığınızı daha pratik işlerde kullanabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Sorumluluklarınız gün içinde değişim gösterebilir. Yakın çevrenizden biriyle ilişki gündeme gelebilir. Gün içinde çatışmalara dikkat edin. Tavrınızı ortaya koyarken sakin kalmaya çalışın.

21 Temmuz 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi ve manevi fırsatlar ayağınıza kadar gelecek. Alışveriş yapmak için uygun bir gündesiniz ve isteklerinizi gerçekleştirecek motivasyonunuz da mevcut.

21 Temmuz 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatının ilerleyişini düzenlerken plan ve program yapmaya zaman ayırmanın etkisini görebilirsin bugün. O yüzden ileride de yapmayı düşündüklerini planlamak hayatını daha iyi kontrol etmene vesile olabilir.

21 Temmuz 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün stres atmak ve daha fazla kişisel zevk ararken yaratıcılığınızın engellendiğini veya hapsedildiğini hissedebilirsiniz. Geçici olarak, kendinizi özgürce ifade etmek kolay olmayabilir veya olumsuz geri bildirimler alıyormuş gibi görünebilir. Bunun yerine, özellikle onları farklı bir yöne yönlendirmeye çalışırsanız, zorluklar bir grup veya arkadaşlıkla ilgili olabilir. Durum ne olursa olsun, sabır gerektiren bir iştir. Kendi hızınıza ayak uydurmayı başarırsanız ve her şeyden önce dikkatinizi gerektiren gecikme veya kuralla başa çıkarsanız, kendiniz için en iyisini yapmış olursunuz. Ayrıca, yeni ufuklar aramadan önce mevcut sorumluluklarınıza odaklanmanız gerektiğini kabul etmeyi hedefleyin. Şimdi vereceğiniz tavizler nihayetinde stresi ve baskıyı azaltmanıza yardımcı olabilir.

21 Temmuz 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkilerinizdeki dengeyi bulabilmeniz oldukça zorlaşıyor. Düşüncelerinizi karşı tarafa kabul ettirme konusunda savaş verebilirsiniz. Bildiğiniz konularda taviz vermek istemediğiniz için, sorunlar bir çığ gibi büyüyecektir.

21 Temmuz 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizdeki insanları motive edebilirsiniz. Ama kendi ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmeyin, çünkü hedefleriniz bugün her zamankinden daha belirgin bir şekilde ortaya çıkacak. Enerjiniz bulaşıcı ve başkalarının da dikkatini çekeceksiniz. Fikirlerinizi coşkuyla kutlayıp eğlenmemeniz için hiçbir sebep yok. Ama bunu alışkanlık haline getirmeyin. Şu anda kendinizi formda hissetseniz de, hayatın zevklerine fazla kapılırsanız sağlığınız zarar görebilir.

21 Temmuz 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün aşk, çocuk, eğlence, tatil konuları gündeminize gelebilir. Otoritelerle karşı karşıta gelebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

21 Temmuz 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, inanılmaz bir enerjiye sahipsiniz. Düşündüğünüz her şeyi yapıcı bir şekilde yaşama geçirme savaşı içinde olacak ve hızlı iletişim zinciri kuracaksınız. Yapmak istediğiniz çok şey var. Sosyal ilişkilerinizde ki başarınız ve görüştüğünüz üstün nitelikli kişilerden alacağınız destek önem kazanırken istediğiniz ilgi üzerinizde olacak.

21 Temmuz 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 06' 23" R
Ay
İkizler
02° 54' 28" R
Merkür
Başak
23° 10' 12" R
Venüs
Terazi
29° 25' 41" R
Mars
Yengeç
10° 20' 16" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 47"
Satürn
Balık
14° 56' 26"
Uranüs
Boğa
27° 04' 27"
Neptün
Balık
28° 28' 12"
Plüton
Oğlak
29° 43' 50"
Chiron
Koç
22° 11' 34"
Lilith
Terazi
09° 26' 32"
True Node
Koç
06° 38' 48"
Son Güncelleme : 22/09/2024 18:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>