Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Gözlemcisin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2024, Pazar

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Enerjinizi doğru yönetmeyi başardığınız sürece sorun yaşanmayacak.

Mesleki anlamda yeni gelişmeler yaşanabilir. Hemen hepsine hazırlıklı olmanız gerekiyor. Hata yapmamaya çalışın.

Finansal durumunuz ilgili bazı sorunlar yaşanabilir. Adım adım ilerlemeniz gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hedefleriniz değişebilir ve bu durum yolunuzdan saptığınızı değil, yolunuzun ne olması gerektiğini daha iyi anladığınızı gösterir. Sosyal alanlarda vakit geçirmek ve sevdiğiniz kişilerle görüşmek kendi vizyonunuza katkı sağlayabilir. Yeni bir sayfa açmak üzere olduğunu görebilirsiniz.

21 Temmuz 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Boğa burcundakilere huzur ve dinginlik getirecek olaylar yaşanabilir. İş ve kariyer hayatınızda sabırlı ve kararlı davranarak ilerlemeniz mümkün olabilir. İlişkilerinizde ise insanlara güvenmeye ve açık olmaya özen göstermelisiniz. Bugün, duygusal yönden de kendinizi güvende hissedeceğiniz bir gün olabilir. Enerjinizi doğru şekilde yönlendirerek olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Umarım harika bir gün geçirirsiniz!

21 Temmuz 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aceleci tavırların yüzünden önemli detayları gözden kaçırabilirsin. Daha sakin olmaya özen göstermen gerekiyor. Bugün üzerinde bir kırgınlık olduğunu düşünebilirsin. Vitaminlerini daha düzenli kullanmaya başlayacaksın. Çevrende seni şaşırtacak olaylar yaşanabilir. Yaşananları gözlemen senin yararını oluyor.

21 Temmuz 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Rutinlerinize sadık kalmak, günü böyle geçirmek kendinizi sıfırlamanıza yardımcı olabilir. Sakin ve dengeli bir ruh halinde olmak kendinize ve çevrenize olan bakış açınızı da iyileştirecektir. Duygusal ve sosyal görüşmeler açısından akşam saatleri sizin için uygun olabilir.

21 Temmuz 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gerçekleşen dolunay uzaklarla ilgili bir konuya ya da düşüncelerinize bazı hassasiyetler getiriyor. Sorumluluklarınızı daha iyi düzene sokmalısınız.

21 Temmuz 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ruh halinizde değişim ve iyileşme durumu söz konusu. Toprağın yağmur görmeye başladığı sürece girdiğiniz için sizin de içiniz ferahlayacak.

21 Temmuz 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün algıların çok açık olacak. Yeni bir şeyler öğrenmek istersen çok kolay kapabileceksin bazı şeyleri. O yüzden bu güzel enerjiyi farklı şeylere odaklanmak ve yeni konular öğrenmek için kullanmalısın.

21 Temmuz 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün ev veya kişisel yaşamla ilgili olağanüstü yaratıcı, dinamik fikirlere ulaşabilirsiniz. Birine yardım etmek veya bir bağlantı kurmak için inisiyatif almak güçlü bir rol oynayabilir. Yeni ilişkiler kurma, ekip çalışması, fikir paylaşımı ve rehberlik konusunda doğal bir akış içindesiniz ancak aynı zamanda spontane hissediyorsunuz ve heyecana hazırsınız. Gün ilerledikçe, maceralara atılma zamanı geliyor. Şu anda pürüzsüz, eşit bir yaklaşım en iyisidir. Akışa uyarak hayatınıza istediğiniz kişiyi ve şeyi çekmenize yardımcı olabileceği için bu enerjiyle çalışmayı hedefleyin.

21 Temmuz 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendi adınıza güven duygusunun önemli olduğunu bildiğiniz için, size bu duyguyu sağlayacak kişilerin etkisinde kalıyorsunuz. Bugün gücünüzü ispat etmek istiyorsunuz, fakat bu konuda baskıcı davranmaktan vazgeçmelisiniz.

21 Temmuz 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizdeki insanları motive edebilirsiniz. Ama kendi ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmeyin, çünkü hedefleriniz bugün her zamankinden daha belirgin bir şekilde ortaya çıkacak. Enerjiniz bulaşıcı ve başkalarının da dikkatini çekeceksiniz. Fikirlerinizi coşkuyla kutlayıp eğlenmemeniz için hiçbir sebep yok. Ama bunu alışkanlık haline getirmeyin. Şu anda kendinizi formda hissetseniz de, hayatın zevklerine fazla kapılırsanız sağlığınız zarar görebilir.

21 Temmuz 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün kariyer,veya ilişkilerinizde bazı süreçlerde sorunlar gündeme gelebilir ancak maddi kaynaklarınızla ilgili olumlu gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

21 Temmuz 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kişisel başarınızı arttırma yolunda yapacağınız olumlu gelişmeler sizi bekliyor. İsteklerinizde ısrarcı davranmakla birçok sorunun altını çiziyor ve gündeme gelmesine neden oluyorsunuz. Partnerinizin sizden beklediği davranışlar konusunda çelişkili davranarak onun bazı tepkisel davranışlarına da hedef olabilirsiniz.

21 Temmuz 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 55' 23" R
Ay
Akrep
10° 13' 15" R
Merkür
Aslan
28° 22' 25" R
Venüs
Terazi
11° 39' 33" R
Mars
Yengeç
01° 57' 27" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 30"
Satürn
Balık
16° 02' 09"
Uranüs
Boğa
27° 14' 21"
Neptün
Balık
28° 52' 08"
Plüton
Oğlak
29° 54' 14"
Chiron
Koç
22° 44' 50"
Lilith
Terazi
07° 49' 49"
True Node
Koç
06° 41' 57"
Son Güncelleme : 08/09/2024 05:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>