Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Temkinlisin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Temmuz 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün, şartlar ne kadar karmaşık ve zorlayıcı olsa da üstesinden gelme şansına sahipsiniz. Odaklanmanız gereken bir gün.

Mesleki olarak zorluk içeride girebilirsiniz. Dengeleri gereğinden fazla zorlamanın size yarar sağlamayacağını da bilmelisiniz.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. İstediklerinize adım adım ulaşmayı başarabileceğiniz bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Finansal durumunuzu gözden geçirebilir ve bütçenizi düzenleyebilirsiniz. Bu konuda yaşadığınız ruhsal yorgunluklar, gerçekleri ve sorumlulukları görmenizi zorlaştırabilir. Dinlenin, akışı görün ve ihtiyaçlarınızı netleştirerek bir karar verin.

17 Temmuz 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Boğa burcu için ilişkilerinizde daha fazla şeffaflık ve iletişim önem kazanabilir. Karşınızdakilere duygularınızı daha cesurca ifade etmekten çekinmeyin. Ayrıca,hayatınızda yeni fırsatlarla karşılaşabilir ve yaratıcı projeler geliştirebilirsiniz. Sağlık konusunda ise dengeli beslenmeye ve düzenli egzersize özen göstermekte fayda var. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

17 Temmuz 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, iletişim bazlı problemler ortaya çıkabilir. Birbirinizi yanlış anlayabilirsiniz. Borç verme konusunda daha temkinli davranma kararı alacaksın. Uzun zamandır okumayı ertelediğin kitabı okumak için kendine vakit yaratabilirsin. Çalmayı istediğin bir enstrüman varsa bunun için kursa gitmeye karar vereceksin.

17 Temmuz 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Emin olduğunuz konuları tekrar tekrar düşünmemelisiniz. Bu sayede başka hayallere veya uğraşlara ilgi göstermek için kendi zamanınızdan da çalmamış olacaksınız. Haber almak, düşüncelerinizi paylaşmak ve bir karara varmak adına önemli bir gün olabilir.

17 Temmuz 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularda sabırlı olmalısınız. Ortaklarınızla aranızı güçlendirmek isteyebilirsiniz. Bu konuyla ilgili bazı sıkıntılar gündeme gelebilir. Geleceğinizle ilgili konularda hızlı karar almak isteyebilirsiniz. Güçlü kişilerle yaptığınız görüşmeler sizi daha iyi yerlere getirebilir. Ortaklı işlerden paralar gelebilir.

17 Temmuz 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hisleriniz zorlandığı taktirde beklenen büyük tepki gösterebilirsiniz. Sakin kalmalı ve yaşadığınız olay ile verdiğiniz tepkiyi dengede tutmalısınız.

17 Temmuz 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafında olan bitenin seni kontrol etmesine izin vermemelisin bugün. Yaşanan olayların kontrolünü sen ele almalısın. Bazı konuları daha rahat algılamak ve kontrol etmek, kendine olan güveni artırabilir bugün.

17 Temmuz 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün özgür ve asi yanınız harekete geçiyor ancak aynı zamanda güçlü bir yoldaşlık ihtiyacı da şu anda sizinle. Bu durum biraz ikilemlere veya gerginliğe neden olabilir. Her iki ihtiyacı da karşılamanın yolları olsa da bu dengeye ulaşmak zor olabilir. Günün olayları size kendinizin ve karşılanmamış ihtiyaçlarınızın daha önce fark etmediğiniz bir yanını gösterebilir. Ilımlı bir şekilde, biraz rekabet sizi hedeflerinize ulaşmaya itebilir. Aile veya ev hayatını iyileştirme çabaları şu anda tatmin edici olabilir. Hayattan daha fazlasını istemek ve hayatı daha ödüllendirici hale getirmek için ne yapabileceğinizi sormak için iyi bir zamandasınız.

17 Temmuz 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal konularla ilgili fırsatları değerlendirmek için, gerekli alt yapınız mevcut. Fakat, daha çok hırslı yönlerinizi ortaya koymalısınız. Kendinizi yeterli göremediğiniz zaman, hemen geriye çekilmeniz, size zaman kaybettiriyor.

17 Temmuz 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başka insanların size herhangi bir engel çıkarma ihtimali düşük. Hızla ve kolayca yeni insanlarla tanışacaksınız. Bilinçli davranırsanız, tatmin edici arkadaşlıklar gelişebilir ve uzun süre devam edebilir. Bugün çözemeyeceğiniz hiçbir sorun yok gibi görünüyor. Keyfiniz ve iyimserliğiniz sayesinde geleceğe güvenle bakabileceksiniz. Tek yapmanız gereken, günlük hayatın stresini arkanızda bırakmak.

17 Temmuz 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün finans, özel hayat, sağlık konularında bazı aksilikler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

17 Temmuz 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda doğru kararlar alacak, birikime ve yatırıma önem vereceksiniz. Ailenizle ilgili aktiviteler önem kazanabilir. Onlarla yapacağınız olumlu işbirlikleri ve vereceğiniz destek sizi oldukça mutlu edecek. Sürpriz beklentilere açık olduğunuz bir gün içindesiniz. Özellikle duygusal beklentileriniz gündemde.

17 Temmuz 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 25' 49" R
Ay
Balık
06° 20' 04" R
Merkür
Başak
12° 26' 28" R
Venüs
Terazi
22° 20' 25" R
Mars
Yengeç
07° 03' 55" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 46" R
Satürn
Balık
15° 22' 13"
Uranüs
Boğa
27° 09' 38"
Neptün
Balık
28° 37' 51"
Plüton
Oğlak
29° 47' 23"
Chiron
Koç
22° 25' 36"
Lilith
Terazi
08° 47' 55"
True Node
Koç
06° 37' 59"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>