Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Gündemin Değişiyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2024, Cuma

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün, gereksiz kıskançlık krizleri yaşanabilir. Her açıdan daha temkinli olmaya çalışın. Belirsizliklerin önüne geçmeniz gerekmekte.

Daha kontrollü olmalısınız. Doğru bildiğiniz çoğu şeyin aslında eksik kaldığını fark edebilirsiniz. Temkinli olmaya çalışın.

Şartları gereğinden fazla zorlamaktan kaçınmalısınız. Biraz kontrollü olmanız sizin açınızdan daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün maddi kazancınızı arttırmaya yönelik yeni bağlantılar kurabilirsiniz sevgili boğalar. Sorumluluklarınız artabilir, para girişiniz olabilir. Birikmiş işleriniz varsa bugün dikkatiniz dağılmadan odaklanabilirsiniz. Yeni planlamalar yapmak için uygun bir gün.

19 Temmuz 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Boğa burcundaki insanlar için ilişkilerinde daha anlayışlı ve sabırlı olmaları gerekebilir. Karşınızdakilere daha fazla empati göstererek iletişimi güçlendirebilirsiniz. Ayrıca bugün, maddi konularda da dikkatli olmanız ve harcamalarınızı kontrol altında tutmanız önemli olacaktır. Zihinsel olarak da odaklanmanız gereken konular olabilir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

19 Temmuz 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğitim hayatı devam eden bir Boğa burcuysan, yurtdışı konularını gündemine alabilirsin. İlişkisine ikinci bir şans vermiş olanlardansan, hiçbir şeyin değişmediğini görmek seni üzebilir. Boyun veya sırt ağrıları yaşayabilirsin, dikkat! Uzun zamandır evine alışveriş yapmadığını fark edebilirsin.

19 Temmuz 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınıza ve günlük rutinlerinize odaklanın. Sorumluluk ve görev bilincinizin üst düzey olması, bunları ihmal etmenize ve kendinizi düşünmenin bencillik olduğunu düşünmenize neden olabilir. Ekip çalışması, paylaşım halinde olmak, gerektiğinde yardım istemek adına zincirlerinizi kırabilirsiniz.

19 Temmuz 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizde sonlanmalar olabilir. Endişeli olduğunuz konularda daha fazla korumacı davranabilirsiniz. Finansal işlerinizi toparlamak isteyebilirsiniz. Çalıştığınız insanlara karşı sorumluluğunuz artabilir. Bazı belirsizlikler sizi zorlayabilir. Mücadelesini verdiğiniz konularda abartılı davranmamaya özen gösterin.

19 Temmuz 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizin hayatınızdaki etkilerini minimuma düşürmek için çaba göstermeniz gerekebilir. İnsanların hayatınıza direkt müdahalelerinden hoşlanmıyorsunuz.

19 Temmuz 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günlük hayatında değiştirmek istediğin bir konu varsa bugün buna odaklanmalısın. İleride daha farklı hareket etmek istediğin bir konu için bugünden adım atmak senin için bazı şeyleri kolaylaştıracak. O yüzden kendine vakit ayırmak ve hayatını gözden geçirmek daha iyi olacak senin için.

19 Temmuz 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, gözlemci rolünü daha sık üstlendiğiniz için, bugün ve yarın dünyaya biraz farklı bakıyorsunuz. Değerli veya keyifli analizler veya araştırmalar için iyi bir zaman olabilir. Birini, bir ilişkiyi veya hatta bir projeyi yeni bir ışıkta görmek için güçlü bir zamandır. Kendinizi biraz daha iyi tanımak da şimdi enerji verici olabilir. Gün ilerledikçe, bu sizi ilham yönüne yönlendirebilir. İlham verici fikirlerden ve bir ilerleme duygusundan zevk alabilirsin. Sürpriz özgürlükler kazanmak veya yeni şeyler yapmanın yollarını keşfetmek mümkündür. Bir şey veya biri daha yüksek ideallerinizi harekete geçiriyor ve yeni hayallerinizi uyandırıyor! Yakınlarınızla etkileşimler, sana yardımcı olan haberler ve genel olarak bir ilerleme hissi, hatta bir atılım için harika bir formdasınız.

19 Temmuz 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi bitkin hissetmeniz için hiçbir sebep yok. Sadece sorumluluk duygunuzun artması sizi zorluyor. Yükünüzü hafifletmeye çalışmalısınız. Denetleme ve diretme özelliğiniz yüzünden, karşınızdaki kişileri kırıyorsunuz.

19 Temmuz 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu dönemi aileniz ve akrabalarınızla bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Akraba ilişkilerinize göstereceğiniz ihtimam, herkes tarafından sevinç ve memnuniyetle karşılanacak. Aile içinde eskiden kalan düşmanlıklar varsa, bunları çözmek için son derece uygun bir zamandasınız.

19 Temmuz 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün eğitim, seyahat, yurt dışı, iş, hukuksal konularda şanslı olacaksınız ve kalıcı kararlar alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

19 Temmuz 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yıldız haritanızda bulunan madde evinizde; biriken gezegenler nedeniyle, parasal konular ön plana çıkacak. Görüştüğünüz kişilerle kazançlar konusundabirliği içinde olacak ve kendi fikirlerinizin benimsendiği şartları sunacaksınız. Bildiğiniz konularda ısrarcı davranarak kendi sisteminizi karşı tarafa kabul ettireceksiniz.

19 Temmuz 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 25' 49" R
Ay
Balık
06° 20' 04" R
Merkür
Başak
12° 26' 28" R
Venüs
Terazi
22° 20' 25" R
Mars
Yengeç
07° 03' 55" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 46" R
Satürn
Balık
15° 22' 13"
Uranüs
Boğa
27° 09' 38"
Neptün
Balık
28° 37' 51"
Plüton
Oğlak
29° 47' 23"
Chiron
Koç
22° 25' 36"
Lilith
Terazi
08° 47' 55"
True Node
Koç
06° 37' 59"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>