Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Hedeflerine Yöneliyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2024, Perşembe

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün, daha sabırlı olmalısınız. Duygularınızı ifade etme noktasında biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. Acele etmemeniz gereken bir gün.

Daha kararlı olmalısınız. Atacak olduğunuz her adımın ve aldığınız her kararın arkasında durmanız gerekmekte. Aksi halde, güvensiz görüneceksiniz.

Finansal olarak kendinize çok fazla yüklenmekten kaçınmalısınız. Elinize geçen fırsatları daha doğru değerlendirmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi gelişiminize yatırım yapmanız önemli. Alışılmışın dışına çıkmak ve yeni yöntemlere açık olmak, bu süreci destekleyebilir. Parasal konular ve yönetim stratejileriyle ilgili daha bilgili insanlarla iletişim kurarak bilgi birikiminizi artırabilirsiniz. Rahatınızı korumak için sürekli çaba göstermeniz gerektiğini unutmayın.

18 Temmuz 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Boğa burcu için yeni fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bir gün olabilir. Kendinize olan güveniniz sayesinde hedeflerinize bir adım daha yaklaşabilirsiniz. İş veya kariyer hayatınızda önemli gelişmeler olabilir, dikkatli olmanızda fayda var. Sağlığınıza dikkat etmeyi ihmal etmeyin ve sevdiklerinizle zaman geçirmekten keyif alın. Bugün, duygusal açıdan da pozitif bir gün geçirebilirsiniz. Umarım bugünü en iyi şekilde değerlendirirsiniz.

18 Temmuz 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın tarihte ilişkisi biten bir Boğa burcuysan, arkadaşlarından destek bekleyebilirsin. İlişkisi devam eden bir Boğa burcuysan partnerinin davranışlarına anlam veremeyebilirsin. Çok geçmeden altında yatan sebebi öğreneceksin. Mental anlamda dinlenmeye ihtiyacın olduğunun farkındasın ancak çağrıldığın yerlere de gitmek istiyorsun.

18 Temmuz 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev ve aileye zaman ayırmak, yaşam alanlarını güzelleştirmek ve aile bağlarını güçlendirmek isteyebilirsiniz. Etkinlik planları, ortak karar alacağınız konular gündeminizde olabilir. İmkanlarınızı ve ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurarak, bilinçli ve sorumlu kararlar vermenizin önemli olduğunu unutmayın.

18 Temmuz 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminiz yoğun olabilir. İkili ilişkileriniz önem kazanabilir. Eğitim almak istediğiniz konularla ilgili harekete geçebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek için çaba gösterebilirsiniz. Finansal konularda kararlarınızı daha dikkatli almaya bakın. Duygusal yönden sizi bağlayıcı koşullar oluşabilir.

18 Temmuz 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde özellikle aşk ilişkiler, güzellik ve estetik, düzenleme gibi meselelerde karmaşık bir dönem geçirebilirsiniz.

18 Temmuz 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başarıların arttıkça ve kendine daha fazla güvendikçe çevrendeki insanların sana bakışı değişebilir. Sevdiklerin ile her ne kadar güzel ve keyifli konuşmaların olsa da bazı insanlar senin yükselmeni istemiyor olabilir. Algıları açık tutmalı ve kimle ne konuştuğuna dikkat etmelisin bugün.

18 Temmuz 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Değişim ve gelişme ruhunuz güçlü. Motive ve heyecanlısınız ancak belki biraz da dürtüselsiniz. Yolunuzda neyin durduğunu gördüğünüzde bu, duygusal tıkanıklıkların çözüldüğü bir zaman olabilir. Kendinizi duygusal düzeyde arındırmak ve özgürleştirmek her zamankinden daha kolay olabilir. Aile ve kişisel meseleler ve duygularınızı ifade etmek için harika bir formdasınız. Gün, hayatınızda neyin işe yarayıp neyin yaramadığını değerlendirmenize yardımcı olur. Bir ilişkideki pürüzleri iyileştiren ve onaran konuşmalar önemli rol oynayabilir. Gün, etkileşimlerinizi artırabilir. Kendinizi tanımaya yardımcı olur ve etkileşimlerinizde sabrı ve anlayışı teşvik eder.

18 Temmuz 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Entelektüel ve sosyal yapıda olan kişilerden etkileneceksiniz. Akıl ve felsefi konuşmalar sizin için önemli. Aşka bağlı yolculuklar yapabilirsiniz. Eğlenceli ortamlarda beğeneceğiniz kişilerle birliktelik şansınız mevcut.

18 Temmuz 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize ulaşmada başkalarıyla işbirliği yapmak için en uygun zamandasınız. Bu kişiler arkadaşlarınız, aileniz veyaarkadaşlarınız olabilir. Eğer bu elverişli dönemi parmağınızı bile kıpırdatmadan geçirirseniz, yarım kalan işleriniz gelecekte, kozmik koşulların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde dönüp dolaşıp tekrar sizi bulacak.

18 Temmuz 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün finans, özel hayat, sağlık konularında ailenizle ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

18 Temmuz 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizle duygusal işbirliği içinde olduğunuz zaman kendinizi çok mutlu hissediyorsunuz. Bugün, çevresel sorumluluğunuzun farkındasınız. Yaptığınız bir takım işlerde kişisel girişimciliğiniz size aktivite kazandırırken, olayları kısa sürede sonuçlandırmanın keyfini de yaşayacaksınız. Ay'ın konumu başarınızı destekliyor.

18 Temmuz 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 25' 49" R
Ay
Balık
06° 20' 04" R
Merkür
Başak
12° 26' 28" R
Venüs
Terazi
22° 20' 25" R
Mars
Yengeç
07° 03' 55" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 46" R
Satürn
Balık
15° 22' 13"
Uranüs
Boğa
27° 09' 38"
Neptün
Balık
28° 37' 51"
Plüton
Oğlak
29° 47' 23"
Chiron
Koç
22° 25' 36"
Lilith
Terazi
08° 47' 55"
True Node
Koç
06° 37' 59"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>