Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Çözüm Odaklı Konuşmalar Yapıyorsunuz Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ağustos 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda iyimser yaklaşımlarınıza ihtiyaç duymaya başlayacaksınız. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeniz gerekiyor. Sınırların bilincinde olmanız gereken bir süreçten geçmektesiniz.

Mesleki olarak beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. İçinde bulunduğunuz durum ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Olumsuzlukların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapın.

Maddiyatla ilgili koşulları değiştirmekte zorlanmayacaksınız. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirme altına almanız gereken bir gün. Kontrolü elinizde bulundurmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Pozitifi enerjilerin etkisini yoğun bir şekilde hissetmeye başlıyorsunuz. Olumlu durumlarla karşı karşıya kalacaksınız ancak bunun için biraz daha beklemede kalmanız gerektiğini de unutmayın. İyimserliğinize her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün her zamankinden daha fazla içsel huzura ihtiyacınız olabilir. Etrafınızdaki yoğunluğu ve gürültüyü azaltmaya çalışın ve sakinleşmek için zaman ayırın. Ruhsal ve bedensel sağlığınıza önem vermek için uygun bir gün olabilir.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hayatınızı düzene koymak adına bazı planlamalar yapabilirsiniz. Aile şirketinizde çalışıyorsanız ortakve mal paylaşımı gibi konular gündeminize gelebilir. Ne söylediğinizin yanında nasıl söylediğiniz daha da dikkat çekecek! Uzun süredir ilişkisi olmayan bir Boğa burcuysanız, akşamüzeri katılacağınız davette tanışacağınız kişiyle romantik bir aşka başlayabilirsiniz.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile ortamındaki sorunları çözebilmek adına kendinizden feragat edebilirsiniz. Buna bir son vererek aslında buna hiç gerek olmadığını da fark ederek bazı kararlar alabilirsiniz. Kendi iç huzurunuz ve mutluluğunuza hizmet edecek bir taşınma ya dadeğişikliği gerektiren gündemleriniz söz konusu olabilir.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde organize etmiş olduğunuz işlerdeki değişiklikler karşısında hızlı kararlar almanız gerekebilir. Ticari konularda karışıklıklar olabilir. Eşinizle ilgili konularda uyum içinde davranmanızda fayda var. Bazı işlerinizi sonlandırmak durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde kendinizi göstermek için çaba sarf etmeniz gerekebilir.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal hanenizde oluşacak olaylar sizleri derinden etkileyebilir ancak sonrasında olayların gördüğünüzden daha yüzeysel olduğunu fark edebilirsiniz.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün işleri yoluna koymak için olmadığın biri gibi davranmaya çok yatkın olabilirsin. Bunun ters tepmemesi için özenli davranman gerekebilir. Ne olursa olsun dürüstlükten şaşmamak bugün için en iyisi.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güne gelişme arzunuz hakim. Yalnızca tanıdık olana bağlı kalırsanız, öğrenme fırsatlarına sahip olmayacağınızı içgüdüsel olarak kabul edersiniz. Kişisel ilgi alanlarınız, hobileriniz ve hatta bir kişiyle daha derinden bağlantı kurmaya kararlı olabilirsiniz. Nitekim, beklentilerle boğuşabilir, azalan coşkuyla savaşabilir veya sosyal yaşamınızda bazı belirsizliklerle başa çıkmak zorunda kalabilirsiniz. Bir şey size ağır geliyor veya enerjinizi tüketiyor. İnsanlar yanlış fikre kapılabilir veya arzularınız çelişkili olabilir. Bir bakış açısı kazanana kadar geri adım atmak uygundur. Yön eksikliğinin sizi geride bırakmasına izin vermeyin.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, entelektüel konularda kendinizi son derece aktif ve başarılı hissediyorsunuz. Çevrenizde özel dostlarınızın fikirlerine karşı ilgisiz davranabilir ve kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fiziksel ve ruhsal açıdan güzel bir denge içindesiniz. Dışarıdan da yolunuza taş koyan olmayacak. Aksine, çevrenizdeki insanlar son derece samimi ve yardımcı yaklaşımlarıyla hayatınızı daha da güzelleştirecek. Enerjiniz yüksek olduğundan, içinizden gelen ne varsa yapabilirsiniz. Ama dikkatli olun ve yaptıklarınızın sizi hangi noktalara götüreceğini de hesaba katın, ileride her şeyin bu kadar kolay olmayacağı dönemler de olacak.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün partnerinizle veya ortağınızla uzlaşmakta zorlanabilirsiniz. Aile, ev konularında sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sezgilerinizle üzerine gideceğiniz meselede; Ay'ın konumu size gerekli desteği veriyor. Şahit olduğunuz davranışlar nedeniyle doğruluk ve güven arayışı içindesiniz Bu konuda sevdiğiniz kişiye de sorgulayıcı tarzda konuşmalar yapıyorsunuz. Sağlam karakterli yapınızı bulunduğunuz her ortamda hissettirin.

23 Ağustos 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 42' 20" R
Ay
Boğa
27° 05' 36" R
Merkür
Başak
22° 24' 33" R
Venüs
Terazi
28° 55' 43" R
Mars
Yengeç
10° 06' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 25"
Satürn
Balık
14° 58' 13"
Uranüs
Boğa
27° 04' 52"
Neptün
Balık
28° 28' 53"
Plüton
Oğlak
29° 44' 03"
Chiron
Koç
22° 12' 35"
Lilith
Terazi
09° 23' 48"
True Node
Koç
06° 38' 34"
Son Güncelleme : 22/09/2024 08:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>