Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sorgulamaya Başlıyorsunuz Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ağustos 2023, Cumartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, bağımsızlık duygunuz üst seviyelere çıkmakta ve bu da ilişkinizden yana sorunlar yaşanmasına neden olabilir. Olumsuzlukları tamamen geride bırakmaya çalışın. Hislerinizi belli etmekten kaçınmayın.

Kafanızın içindeki planları gerçekleştirme konusunda daha hızlı adımlar atacaksınız. Koşullar sürekli değişim gösterecek olsa da ayak uydurmayı başaracaksınız. Herhangi bir adım atmadan önce daha planlı olmalısınız.

Finansal durumunuzu zorlayabilecek herhangi bir harcamadan kaçının. Elinizdekilerin değerini ve kıymetini bilmeniz gerekmekte. Hata yapmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Biraz rahatlamanın sizi gevşeteceğini düşünmekten vazgeçmelisiniz. Yorulduysanız dinlenin, acıktıysanız yiyin, zaman kaybı olacağını düşünmeden yürüyüş ya da bakım yapın. Bugün fikirlerinizin değişmesi alışkanlıklarınızı da büyük ölçüde değişmesine yardımcı olacak ve hayatınıza getirmeniz gereken düzenin farkına varmanızı sağlayacaktır.

19 Ağustos 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, hafta sonunun ilk gününde içsel huzurunuzu bulmak için zaman ayırmanız gerekebilir. Meditasyon, yoga veya doğa yürüyüşleri gibi aktiviteler size iyi gelebilir. İlişkilerde iletişim önemlidir, sevdiklerinizle duygusal bağlarınızı güçlendirmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz.

19 Ağustos 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatınızda her zaman mücadele veren ve başkalarının çıkarları için kendi yararlarınızdan vazgeçen taraf oldunuz. Siz karşınızdaki kişileri bu kadar düşünürken onların size karşı davranış biçimlerini sorgulayacaksınız. Bugün evinizdeki çekmeceleri düzenlemek için harekete geçiyorsunuz. Fazlalık olan her şeyden kurtulmak isteyeceksiniz.

19 Ağustos 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal mecralar ya da çevrenizdeki insanlarla vakit geçireceğiniz alanlarda söylemleriniz dikkat çekebilir. Ruhsal bir yansımanız olan kelimelerinizin olumsuz bir etki bırakmaması için içinde bulunduğunuz durumu adlandırmalısınız. Beklentilerinizin yönünü kendinizde tutmaya devam ettikçe yanlış anlaşılmalar ve duygusal krizler yakanızı bırakmayabilir.

19 Ağustos 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aşk hayatınızda ya da sevdiklerinizle ilgili konularda biraz daha sabırlı olmalısınız. Kimi zaman çocuklarla ilgili konular da size uğraştırabilir.

19 Ağustos 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizden yardım almaktan çekinmeyin. Gönlünüzden geçen isteklerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir gün olsa da zamanlama hususunda problemler çekebilirsiniz.

19 Ağustos 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni şeyler öğrenmek, kendini geliştirmek iyi olabilir. Bugün zihnini farklı şeylere açabilirsin. Yeni şeyler öğrenerek kendini geliştirmen sana çok daha iyi şeyler katabilir. Bugün eğitime ve gelişime odaklanmalısın.

19 Ağustos 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizin için sakinlik ve stabilite ön planda olabilir. Kendinizi daha kararlı ve güvende hissedebilirsiniz. İş veya finansal konularda istikrarlı bir adım atmak için uygun bir gün olabilir. Kendi değerlerinizi öne çıkarabilir ve hedeflerinize odaklanabilirsiniz ancak bazen değişime karşı dirençli olabilirsiniz. Bugün, esneklik ve uyum becerilerinizi geliştirmek için fırsatlar olabilir. İlişkilerde sevgi ve sadakat önemlidir. Aynı şekilde, kendinize de zaman ayırarak ruhsal ve duygusal dengeyi koruyabilirsiniz. Bugün, içsel huzurunuzu ve memnuniyetinizi korumak için kendinize şefkatli davranmanız önemlidir.

19 Ağustos 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda istekleriniz hiç bitmiyor. Bugün satın almayı düşündüğünüz şeylere bir sınır koymalı ve bütçenizi dengeleme konusunda daha dikkatli davranmalısınız. Bir takım işlerinizi çevrenizle halletmeniz gerekiyor.

19 Ağustos 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kader sizi yine dolambaçlı yollara attı ve planladığınızdan çok daha farklı bir durumun içinde buldunuz kendinizi. Üzülmeyin. Her şey her zaman sizin planladığınız gibi gidecek olsa, hayatın beklenmedik sevinçlerini yaşayamazdınız. Strese girmeyin, bilakis yaşamın gizli güzelliklerini yakalayabilmek için gözlerinizi dört açın.

19 Ağustos 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün çalışma hayatı, yanınızda çalışanlar veya sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Evinizle veya ailenizle ilgili şans sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

19 Ağustos 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizde gelişen olaylara karşı tepkili bir tavır sergilemeniz mümkün. Bugün, bazı takıntılarınızın esiri olmak istemiyorsanız, kendinizi değişik sosyal ortamlara atın. Kendinizin yarattığı ve çok önemli olmayan olaylara karşı içsel savaşlar vermeniz sizi yorgun düşürebilir.

19 Ağustos 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 47' 55" R
Ay
Boğa
28° 26' 59" R
Merkür
Başak
22° 35' 09" R
Venüs
Terazi
29° 02' 41" R
Mars
Yengeç
10° 09' 48" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 44"
Satürn
Balık
14° 57' 48"
Uranüs
Boğa
27° 04' 46"
Neptün
Balık
28° 28' 43"
Plüton
Oğlak
29° 43' 60"
Chiron
Koç
22° 12' 21"
Lilith
Terazi
09° 24' 26"
True Node
Koç
06° 38' 37"
Son Güncelleme : 22/09/2024 10:47

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>