Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yatırımlarınız İçin Destek Alıyorsunuz Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ağustos 2023, Pazar

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Mutlu ve huzurlu olmak için elinizden gelenin en iyisine ihtiyaç duyacaksınız. Sabırlı olduğunuz takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın.

Meraklı kişiliğiniz ön plana çıkmaya başlıyor. Artık her açıdan daha net adımlar atabilirsiniz. Tahmin ettiklerinizle karşı karşıya kalabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Gözünüzü başarıdan ayırmayın.

Maddi anlamda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Sorun olarak gördüğünüz her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor. İçinde bulunduğunuz durum ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelebileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş hayatınız ya da gündelik yaşamınızda eksik gördüğünüz bazı konular olabilir. Bugün bu eksikleri kapatmak adına bazı planlar yapabilirsiniz. Sizden beklenilenler kadar sizin kendinizden beklentilerinize ağırlık vermeniz, stres oluşturan konuların dışında kalmanıza imkan tanıyacaktır.

20 Ağustos 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugüngünü değil ancak bugünü değerlendirerek kariyer ve hedeflerinizle ilgili konulara odaklanabilirsiniz. İş yerindeki sorumluluklarınızı da değerlendirerek daha etkili stratejiler geliştirebilirsiniz. Kendi yeteneklerinizidünyasına entegre etmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz.

20 Ağustos 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birikimlerinizi doğru yönetmek istiyorsunuz. Bunun içinde finans konusunda uzman kişilerden fikir danışabilirsiniz. Uzman kişilerden destek almak daha doğru adımlar atmanıza yardım olacak. İlişkisi olan Boğa burcuysanız, partneriniz ailesiyle ilgili problemler yaşayabilir. Sevgiliniz zor bir dönemden geçerken yanında olmak ilişkinizi güçlendirecek.

20 Ağustos 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Oklarının yönünün size döndüğü bir gün olabilir. Alacağınız geri dönüşler, maddi sorunlar karşısında ne kadar yorulsanız da üzerinize düşeni yapmak zorundasınız. Bu zorunluluğu size karşı kurulan bir tuzak gibi değerlendirmek yerine önünüze çıkan taşları temizleme fırsatı olarak düşünmelisiniz.

20 Ağustos 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sağlığınızı ya da düzen gerektiren bir konuyu yeniden ele alabilirsiniz. Günlük işlerinizi toparlamak isteyeceksiniz.

20 Ağustos 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde size iyi gelmeyen kişi ve olayları bırakmakta kararlı olduğunuz sürece iç ışığınız ve potansiyeliniz yükselecek. Kariyerinizde başarılı süreç.

20 Ağustos 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

işler düşündüğünden farklı gelişecek. Her şeye hazırlıklı olup avantajlı duruma geçmekte yarar var. Acil durum planını hazırlamak işlerini kolaylaştıracak. Çalışma temponu korumak sana güç verecek.

20 Ağustos 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünün enerjileri,ve sağlık arayışlarına özel dikkat gösterilmesini destekliyor ve mutlu bir tür üretkenliğe ilham veriyor. Ev hayatınız, gelenekleriniz, görenekleriniz veya yöntemlerinizle her zamankinden daha fazla gurur duyuyorsunuz ve temel alışkanlıkları, günlük rutinleri iyileştirme arzusu da sizinle. Yine de gün ilerledikçe güvenceye ihtiyaç duyabilir ve destek eksikliğine karşı duyarlı olabilirsiniz. Kararlar basit değildir çünkü alternatifler sizi bir şeyleri kaçıracağınızdan korkar hale getirir. Güvenlik ihtiyacınız, büyümeniz, gelişmeniz ve kendinizi yeni fikir ve deneyimlere maruz bırakmanız gerektiği duygusuyla çelişiyor gibi görünebilir. Sezginize daha fazla güvenmeyi hedefleyin ancak sezginizle temasa geçemiyorsanız bekleyip görmeyi hedefleyin.

20 Ağustos 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evinizde huzuru sağlamak adına, bazı konularda girişimciliğinizi ön plana çıkarmalısınız. Ailenizin mutluluğu için çok şey başarmak istiyorsunuz. Birlikte olduğunuz kişilerle yeteneklerinizi birleştirmeyi denemelisiniz.

20 Ağustos 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize doğru ilerlemeniz engelleniyor. Cesaretinizi fazla yitirmeyin ve başkalarından da pek teselli beklemeyin. İradenizi güçlendirin ve hayallerinizi biraz değiştirmek zorunda kalsanız bile onların peşinden koşmaya devam edin. Aceleci davranmayın ve enerjinizi muhafaza edin. Bu sorunu halledilmesi gereken herhangi birolarak ele alın ve hiçbir şeyin yolunuza taş koyamayacağına inanın.

20 Ağustos 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi her açıdan daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. Çevresel koşullara uygunluk gösterme noktasında ufak tefek sorunlar da yaşanabilir. Her şeyin istediğiniz gibi olmasını arzu ediyorsunuz ancak bunun için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmayın. Gereğinden fazla hızlı hareket etmek zorlayıcı olabilir.

20 Ağustos 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, çevrenize karşı objektif gözlerle bakmalısınız. Etrafınızda gelişen olaylara karşı kayıtsız davranmakla bazı önemli detayları gözden kaçırıyorsunuz. Arkadaşlarınızla ortak çalışmaların gündeme gelmesiyle, kendiniz bir takım olayların ortasında bulabilirsiniz.

20 Ağustos 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 42' 45" R
Ay
Boğa
27° 11' 33" R
Merkür
Başak
22° 25' 19" R
Venüs
Terazi
28° 56' 14" R
Mars
Yengeç
10° 06' 52" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 27"
Satürn
Balık
14° 58' 12"
Uranüs
Boğa
27° 04' 52"
Neptün
Balık
28° 28' 52"
Plüton
Oğlak
29° 44' 03"
Chiron
Koç
22° 12' 34"
Lilith
Terazi
09° 23' 51"
True Node
Koç
06° 38' 34"
Son Güncelleme : 22/09/2024 08:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>