Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sağduyulu Davranıyorsunuz Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ağustos 2023, Cuma

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, kendinizi ortaya koyma gücünüz üst seviyelere çıkıyor. Zorluklarla baş etmekten kaçınmayacağınız bir süreçtesiniz. İlişkiniz için neyin daha iyi ve verimli olduğunu net görebilecek ve bu doğrultuda harekete geçebileceksiniz. Gelişmeleri yakından takip etmeniz gereken bir gün.

İş birliği içerisinde olduğunuz kişilerle ortaklaşa adımlar atmaktan kaçınmayacaksınız. Güzel gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Normalde sizi zorlayan sorumluluklarınızla yakından ilgilenmeye başlıyorsunuz ve bundan da fazlasıyla keyif alacaksınız.

Maddi fırsatları değerlendirme konusunda hiçbir zorluk yaşanmayacak. Atağa geçmenizi sağlayacak fırsatlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Doğru yaklaşımlar ortaya koymak, her açıdan daha yararlı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi ifade ederken her şey daha kolay olabilir. İfade gücünüzden herhangi bir sorun yaşamadan yarar sağlayacaksınız. Genel olarak tüm dikkatler sizin üzerinize dönebilir. Bilinçli hareket ettiğiniz sürece herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmayacaksınız. Enerjiniz, iyimserliğiniz ve canlılığınızla dikkat çekebileceğiniz bir gün.

18 Ağustos 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün ilişkilerde derin ve anlayışlı bir yaklaşım sergilemek önemli olabilir. Sevdiklerinizle daha derin bağlar kurmak için fırsatlar doğabilir. İletişimde nazik ve açık olun, çünkü bu, duygusal bağlarınızı güçlendirebilir. İş hayatında da diplomatik yaklaşımlar, olumlu sonuçlar getirebilir.

18 Ağustos 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Açık sözlü olmanız çevrenizdeki kişileri kırabilir. Daha yapıcı olmak adına arkadaşlarınızla iletişiminizi güçlendirmek isteyeceksiniz. Evinizde uzun zamandır planladığınız tadilata sonunda başlıyorsunuz. Komşularınız gürültüden rahatsız olup kapınıza gelebilir. Bu durumda sağduyunuzu korumak sizin yararınıza olacak.

18 Ağustos 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Para kazanmak odağıyla yaşadığınızda parayı nasıl kullanacağınızı düşünmeyi yoğunlaştırabilirsiniz. Ancak bunun sizi mutlu etmeyeceğini de bilmelisiniz. Hayatınızı en iyi şekilde yaşayabilmek için maddi kazanımlar kadar manevi birikimlerinizin ve önceliklerinizin de olması gerektiğini unutmayın.

18 Ağustos 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Üzerinde titizlikle çalışacağınız yeni konular ve hobiler sizi harekete geçiriyor. Yaptığınız işlerden keyif alabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili sorumlulukların altından kalmak, kendi duygusal ilişkilerinize zaman ayırmak için daha fazla çaba göstermelisiniz. Aşkta yapıcı olduğunuz sürece değişik renklerin farkına varmanız mümkün olacak.

18 Ağustos 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızda istikrarlı bir gidişat istiyorsanız öncelikle mevcut problemleri kabul etmeli ve düzeltmek için aksiyon almalısınız.

18 Ağustos 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini denemeye, yeni yönlerini keşfetmeye devam etmelisin bugün. Sürekli yeni şeylerle karşılaşmak kendin hakkında yeni şeyler bulmanı kolaylaştırabilir. Öğrenmek ve anlamak günün önceliği haline gelebilir.

18 Ağustos 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, daha güçlü arzuları ve tutkuları yüzeye çıkarıyor, sevgili Boğa, aynı zamanda zor konuları tartışmanız için size güç veriyor. Hayatınızdaki benzer düşünen insanlara olan ihtiyacınızı güçlendiren bağlantılar kurabilirsiniz. Biraz dostça rekabet motive edici olabilir veya diğerleri sizi plan yapmaya ve bir fikir geliştirmeye teşvik edebilir. Yükselen duygularla, aynı zamanda çatışmaların daha olası olduğu bir zaman olabilir ancak bu eğilimin farkında olmak, heyecanı yapıcı bir şekilde yönlendirmenize yardımcı olabilir. Etkileşimleriniz ve fikir alışverişleriniz daha samimi ve açıktır.

18 Ağustos 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Para kazanmayı seviyorsunuz. Size gelen teklifleri anında değerlendirmek istiyorsunuz; fakat tüm bunları yaparken, bazı şeyleri gizleme ihtiyacı içindesiniz. İsteklerinizin ilgi görmesi son derece hoşunuza gidiyor.

18 Ağustos 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

18 Ağustos 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Seni geri de tutandan sıyrıl. Detoks yapma ihtiyacın var. Özgüven eksikliği, temelli ve gereksiz endişe var. Şu anda bilgelik, objektiflik önemli.

18 Ağustos 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Cinsel enerjinizin güçlü olduğu bir gün. Karşı cinsle aranızda önleyemeyeceğiniz bir çekim gücü gelişebilir. Farklı davranış biçimleriniz, aile içinde birtakım yanlış yansımalara neden olabilir. Hak ettiğiniz kazançları elde edeceksiniz. Israrcı tutumunuzdan vazgeçmelisiniz.

18 Ağustos 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 47' 38" R
Ay
Boğa
28° 22' 50" R
Merkür
Başak
22° 34' 36" R
Venüs
Terazi
29° 02' 19" R
Mars
Yengeç
10° 09' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 43"
Satürn
Balık
14° 57' 50"
Uranüs
Boğa
27° 04' 47"
Neptün
Balık
28° 28' 44"
Plüton
Oğlak
29° 43' 60"
Chiron
Koç
22° 12' 21"
Lilith
Terazi
09° 24' 24"
True Node
Koç
06° 38' 37"
Son Güncelleme : 22/09/2024 10:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>